???אז ההחרגה שצוינה לגבי אזורים חרדיים איננה נכונה?
מועיל שיקח שבועיים לבדוק את המצב ובמידה ולא יהיו התפתחויות משמעותיות אז תוכלי לחזור לעבודה אחרי השבועיים האלו.אם המטרה היא חזרה של ההורים לעבודה, אז אני לא מבינה מה מועילה חזרה רק בחלק מהימים.
נניח שהבת לומדת בימי א,ג,ה הבן בימי ב,ד,ו והקטן במעון בימי א,ב,ג - מתי בדיוק אני אמורה לעבוד?
נקווהמועיל שיקח שבועיים לבדוק את המצב ובמידה ולא יהיו התפתחויות משמעותיות אז תוכלי לחזור לעבודה אחרי השבועיים האלו.
ונראה לך טוב יותר שהילדים יהיו בקבוצה של 15 ילדים בגן אין להם שום דרך לשמור על הגיינה הכי פשוטה האחד מהשני ואז יחזרו הביתהלמה החלטתן שרוצים לעשות ניסוי על הילדים?
ההורים דרשו חזרה ללימודים
וחזרה לשגרה אז הנה....
מי יהיה בבית אחרי שהילדים יחזרו?
הרי חלק מהחזרה לשגרה של הילדיןם זה בשביל שהמשק יחזור לפעילות
אז מה תשימי את הסבתא לשמור עליהם? יותר טוב????
ונראה לך טוב יותר שהילדים יהיו בקבוצה של 15 ילדים בגן אין להם שום דרך לשמור על הגיינה הכי פשוטה האחד מהשני ואז יחזרו הביתה
וחלילה ההורים יצטרכו להיות בבידוד זה טוב יותר????
חודש וחצי הילדים נשמרו בבית מכל משמר ופתאם לחשוף אותם ל 15 ילדים שאי אפשר לדעת היכן היו, מה עשו ומה קורה בבית שלהם?
ספור ממקור ראשון
לפני פורים כשפעלו הגנים הגיעה ילדה לגן רגיל ורק אחרי שבוע האמא ספרה במקרה שבעלה שוכב כבר כמה ימים במיטה עם דלקת ראות וחום גבוה והוא לא רוצה לעשות בדיקת קרונה,
בהתקשרות עם מד"א אמרו שאין להם שום הנחיה לגבי ילדה שאביה חולה ולא הובחן לכן היא כרגע יכולה להמשיך ולהגיעה לגן ורק במקרה ויהיה גם לה חום תשאר בבית.
האמנם אפשר לשלוח את הילדים לגן בלב שקט????????
למה לא?או שימנו עובד הוראה מיוחד לענין?
יעזור להורים שעובדים מהבית. לא דומה לעבוד עם 6 ילדים ברקע, ללעבוד עם שלושה.אם המטרה היא חזרה של ההורים לעבודה, אז אני לא מבינה מה מועילה חזרה רק בחלק מהימים.
נניח שהבת לומדת בימי א,ג,ה הבן בימי ב,ד,ו והקטן במעון בימי א,ב,ג - מתי בדיוק אני אמורה לעבוד?
איך פנויים?! כיתות א-ג מתחלקות לקבוצות, והם יהיו המורים שלהםלמה לא?
המורים של כיתות ד'-י' פנויים .
זה יעשו המורים של ד'-ו'.איך פנויים?! כיתות א-ג מתחלקות לקבוצות, והם יהיו המורים שלהם
לא נראה לי שזו הכוונה, המטרה שלהם היא להחזיר את המשק לפעילות, ולא לדאוג לאיכות החיים של מי שעובד מבית.יעזור להורים שעובדים מהבית. לא דומה לעבוד עם 6 ילדים ברקע, ללעבוד עם שלושה.
בציבור הכללי- זה נכון מאד.לא נראה לי שזו הכוונה, המטרה שלהם היא להחזיר את המשק לפעילות, ולא לדאוג לאיכות החיים של מי שעובד מבית.
פשוט צריך לזכור שלהרבה במשק יש ילד, גג שניים ויוכלו לצאת לעבודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: