אשכול ישן
ממש לא.חשבתי שא' ב' של מומחה סייבר - לדעת לעקוף כל חסימה תוך דקות ספורות.
האם לGRC וכו' יש ביקוש? והאם בצומת אפשר ללמוד את כל הסוגים?בתור אחת שעובדת בסיבר, שעות עבודה קבועות אפשר בתחום הPT, GRC חקירות ועוד... אני חושבת שרק משרת SOC היא חובה במשמרות.
לגבי אינטרנט מסונן - תלוי כמובן במעסיק וכן בתפקיד. PT קצת בעייתי לעבוד עם סינון , GRC אין בעיה לעבוד עם סינון.
אבל זה מקצועות מאד מאד שונים...
מקום לימודים לחרדים יש את צומת בירושלים.
אין צורך בידע בפייתון, זה יכול אולי להוסיף.
מצ"ב קישור לאתר https://www.tzometcounseling.com/heb-cyber-course
בהצלחה
אין קשר בין הדברים.מי שחוסם את האתר שלו בצורה טובה , לא אמורים להצליח בקלות לפרוץ אליו!!! גם לא PT!!
ואני מקווה מאד שחברות החסימה אבטחו את החסימה שלהם ברמה כזו שלא יהיה ניתן לעקוף בקלות.
לGRC יש ביקוש בהחלט, זה הרבה רגולציות ותקנים...האם לGRC וכו' יש ביקוש? והאם בצומת אפשר ללמוד את כל הסוגים?
תודה רבה
זה בדיוק מה שכתבתי:אין קשר בין הדברים.
לפרוץ לאתר - קשה. ״לפרוץ״ חסימה - הרבה יותר קל. כי לא צריך לפרוץ. מספיק לעקוף.
הנהמה התפקיד הסייבר שמצריך מתמטיקה??? אני בתחום ובחיים לא שמעתי על זה!
בנוסף, שפת תיכנות צריך לתפקידים מאד מסוימים, לא לכל מקצוע בסייבר..יועץ/ciso וכדו לא צריכים כלל ידע בתיכנות
הקורס לא מעניין
אם אלו היו השיקולים היו בוחרים בJS או בPHPזה שפה קלה לפריצה ושפה מאוד מאוד נפוצה...
אתה כבר עובד בתחם או שאתה עדיין בקורס?כסייבריסט אני חושב שכדאי להדגיש כמה דברים:
זה קורס הכי נפוץ ללימודי סייבר בעולם. וכן בכל הקורסים שראיתי לסייבר (וראיתי המון... נער הייתי גם זקנתי) נצרך ידע בפייתון אנגלית ומתמתיקה ובלי זה לא אפשרי ללמוד.הקורס לא מעניין
השאלה היא למה צריך מתמטיקה בעבודה?
אם אלו היו השיקולים היו בוחרים בJS או בPHP
פייתון נצרך לסייבר מהסיבה הפשוטה שהרבה כלים בתחום נכתבו בפייתון
לא עובד. אברך כולל על מלא ומקווה שגם בהמשך כך.אתה כבר עובד בתחם או שאתה עדיין בקורס?
ולכן נטפרי מתעלים את תעבורת הרשת דרכם,כדי שלא יהיה את האפשרות של לעקוף״לפרוץ״ חסימה - הרבה יותר קל. כי לא צריך לפרוץ. מספיק לעקוף.
אני מסכים ולא מסכים עם מה שכתבת.ולכן נטפרי מתעלים את תעבורת הרשת דרכם,כדי שלא יהיה את האפשרות של לעקוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: