יש לך אפשרוך להעלות את הפרסומת?בדיוק ראיתי הבוקר פרסום בנסיכונת בירושלים טוויסט מי שקונה מקבל סל שכיבה בשווי 400 שח מתנה
טוויסט פלוס ב990 שח בלבד
הם לא עונים שם...מה אומרים..לרוץ??
אם את מדברת עם חנויות על האיזי טוויסטבשמחה. מקווה שמספיק ברור
הם ענו לי בסוף
מה שהם פרסמו זה טוויסט פלוס אבל לא של סייבקס אלא של בייבי סייף נראה לי
הוא אומר שהסייבקס לא יותר טובה ממנה וגם לא נוחה ליילד גם לא יותר יציבה
סופר בייבי אומר שלא עובד עם ספורט ליין שהומלצה פה
בקיצור שוב לא יודעת מה לעשות...מה שאני מרוויחה שבינתים הוא גודל קצת ואז יתאימו גם עגלות אחרות....
אם את מדברת עם חנויות על האיזי טוויסט
אשמח שתשאלי אותם אמבטיה של איזה חברה אפשר להתאים להם
ברהיטי אור ראיתי שהלבישו על זה אמבטיה של חברה אחרת
אני רוצה לחפש אמבטיה יד שניה ולא נראה לי הוגן לשאול אותם אם אני לא מתכוונת לקנות
אז אם תוכלי על הדרך כשאת מבררת במילא על העגלה
גם לי יש אותהאמבטיה של GB
יש לי את העגלה איזי אס טוויסט
היא לא הכי נוחה לילד הוא נראה "מחליק" מהעגלה עד איזה גיל שנה שהם יושבים הטוב
משהו במבנה של הכסא לא היא נוח
כל השאר מעולה
תודה רבה לך!@ערסל מעדכנת אותך שהייתי ברהיטי אור הוא אמר שהמושב מאד צר ורק האמבטיה של סייבקס יכנס לזה.
כמעט קניתי אותה היה לו מתצוגה ,אפור ב1500 אבל הוא אמר שיש הרבה עגלות באותו איכות ומחיר יותר נמוך הוא מכר אולי 10 ומחסל אותם.
הכי הוא ממליץ על הMOM טוק טוק שעולה אצלו 900 והישנה יותר ב800
קניתי את הספורט ליין שהומלצה פה רבות ב800 ונגמר הסיפור
https://baby-chic.co.il/items/17993...י-S-טוויסט-easy-S-twist-cybex-סייבקס?mobile=0גם לי יש אותה
ומגיל שנה הם יושבים מצוין, ועדיף בלי מזרון
יש לך את האמבטיה הזו?
את יודעת איזה דגם? כי אני לא מכירה בכלל את החברה GB
זהו שאני רוצה לחפש אותה יד שניה ולא ברור לי בדיוק איזה דגם זה, כי היא לא מיועדת לעגלה הזאתhttps://baby-chic.co.il/items/1799350-סל-שכיבה-אמבטיה-לעגלת-איזי-S-טוויסט-easy-S-twist-cybex-סייבקס?mobile=0
וגם סופר ביבי מוכר אותה נראה לי ב900
תבדקי בסופר ביביhttps://baby-chic.co.il/items/1799350-סל-שכיבה-אמבטיה-לעגלת-איזי-S-טוויסט-easy-S-twist-cybex-סייבקס?mobile=0
וגם סופר ביבי מוכר אותה נראה לי ב900
בוגבו אלופים בקיפולים מעצבניםבוגבו משווקים עכשו בחול דגם חדש דומה ליויו, מעניין איך הוא
הבנתי שגם המחיר דומה ליויו אבל הקיפול קצת מעצבן
אבל העגלות שוות את זה בדכ, יש לי בוגבו אבל רוצה טיולון קל בנוסף במיוחד כדי שהבוגבו שיש תישמרבוגבו אלופים בקיפולים מעצבנים
נכון. גם לדעתי שוות ובגדולאבל העגלות שוות את זה בדכ, יש לי בוגבו אבל רוצה טיולון קל בנוסף במיוחד כדי שהבוגבו שיש תישמר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: