עזרה סיוט פורים-שמות ופרטי אנשי תקשורת-דחוף, ספק פיקוח נפש

איש מיוחד

משתמש פעיל
D I G I T A L
משהו יודע האם הכתבה הזאת נכונה ?
(מתוך חדשות המוקד)
1584004293566.png

חיה וקיימת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ממה שאני הבנתי מקרובת משפחתי שגרה ברחוב עוזיאל
אחד המוקדים הוא משפחה שגרה ברחוב זה. (לא 'מחוץ לעיר' וכד'...)

רק בקיץ האחרון היה עוצר משטרתי של כמה שעות על חלק מבניני הרחוב בחיפוש אחר סמים...

אני וביתי

משתמש מקצוען
לאחר צפייה בסרטונים זה נראה חברה מבני ברק שנה ופירש קשה מכולם דוקא בפרדס כץ היה שקט!
ולמה שהמשטרה עוצרת סוף סוף, חברה שנראים חרדים צועקים ומתגודדים? אחכ יש תלונות על המשטרה? בסוף נהיה כמו המגזר הערבי שכל עוד זה בתוכו המשטרה לא מתערבת. כן אני יודע שיש כאלה שמדמיינים שזה טוב נשאיר אותם בגבולות מאה שערים וכדו

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
רק חושב אם המשטרה הייתה מודיעה שכל פוחח שמפוצץ זיקוקים ייאלץ לבלות 3 חודשים בסיוע ותמיכה למבבודי/חולי קורונה, מה היה קורה?

שלס

משתמש מקצוען
בשנים שעברו המשטרה היתה בודקת כל רכב שנכנס לעיר בליל פורים.
השנה לא היו ניידות בכניסה לעיר (מגדלי שקל, לא יודע מה בכניסות אחרות).

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אולי אני גם אחד מבעלי האינטרסנטים......
אבל אני כתושב העיר שלא יכל לישון בליל פורים והיה עייף במשך יום הפורים, יכול להעיד שבשנים האחרונות היה שיפור גדול בענין, ומשום מה השנה היה נורא.
הילדים שלי עדיין בטראומה מהמראות והקולות ומהפיצוצים.
נורא!!!

אנטיפטרוסה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
אולי אני גם אחד מבעלי האינטרסנטים......
אבל אני כתושב העיר שלא יכל לישון בליל פורים והיה עייף במשך יום הפורים, יכול להעיד שבשנים האחרונות היה שיפור גדול בענין, ומשום מה השנה היה נורא.
הילדים שלי עדיין בטראומה מהמראות והקולות ומהפיצוצים.
נורא!!!
יש לי השערה: אולי בגלל ששנים אחרונות היה יחסית בסדר ולא היו כל כך תלונות, אז הפעם ישנו התושבים ולכן העיריה לא פעלה כרגיל נגד התופעה?

זאבי1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה תורנית
D I G I T A L
המשתמש נחסם
מי שעושה נפצים הוא נקרא רוצח כי במקרה שתעבור שם אישה בהריון (כולם יודעים את ההמשך.....)
והבנאדם שעושה נפצים לא נקרא
רוצח רק אם באמת רצח , גם אם לא רצח עכשיו.... אבל הדבר ממשיך... זה לא מפסיק מהר...

נ.ב. אדם שנהנה מנפצים זה יכול להיות בעיה בנפש.... בדר"כ או שזה צומי....

פוקוש

משתמש מקצוען
בבקשה, למי שיש פרטי התקשרות עם כתבים לעניני משטרה ולענינים עירוניים, ממגוון הערוצים והעיתונים, נודה לו אם ישלח אלינו.
אבי רבינא כתב כיכר השבת +972526999228

אסתי פלד עורכת המהדורה המרכזית ברדיו קול חי 0542327045
אבי מימרן
+972543366933

נערך לאחרונה ב:

פוקוש

משתמש מקצוען
ראינו בעיניים אברך בוכה (!!) מראה לאחד השוטרים סרטון בטלפון של דינמית שחדרה להם לבית דרך החלון ופצעה בכוויות את התינוקת שבסלקל.
וואי וואי זה כבר ממש מרתיח אותי!!!
לעניות דעתי המקום הכי מתאים לכך הוא הבמה המרכזית ברדיו קול חי. העליתי כאן את הנייד של העורכת הראשית. תפציצו אותה בסמסים והיא תשוכנע שזה באמת זוועה שלא שייך שתתקיים אפילו שעה אחת!!!!
הסיפור עם האברך פשוט קרע את ליבי כעת.

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מסתבר שהבלגן לא נגמר..
גם בדקות אלו נשמעו פיצוצים באיזור עוזיאל, יס"מ ומשטרות מפלטרים..
כנראה מחפשים משהוא...

הילד שלי הקטן , מסכן מבולבל לגמרי.. חושב ש'קורונה' זה הפיצוצים...

חסיד אחד

משתמש פעיל
הנוער המתמודד בבני ברק: לאחר אירועי הפורים בהם נפצעו מאות איש בהם מספר שוטרים - חבלני משטרה בליווי מז"פ וכלבנים מסיירים בשכונת נוה אחיעזר לצורך השלמת החקירה. אתמול בלילה
1584351909945.png

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הנוער המתמודד בבני ברק: לאחר אירועי הפורים בהם נפצעו מאות איש בהם מספר שוטרים - חבלני משטרה בליווי מז"פ וכלבנים מסיירים בשכונת נוה אחיעזר לצורך השלמת החקירה. אתמול בלילה
אתמול שמתי את זה ומחקו לי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה