גם הבלאגן בשבועות וכל שבת זה בגלל אינטרסנטים?משהו יודע האם הכתבה הזאת נכונה ?
(מתוך חדשות המוקד)צפה בקובץ המצורף 619476
יש לי השערה: אולי בגלל ששנים אחרונות היה יחסית בסדר ולא היו כל כך תלונות, אז הפעם ישנו התושבים ולכן העיריה לא פעלה כרגיל נגד התופעה?אולי אני גם אחד מבעלי האינטרסנטים......
אבל אני כתושב העיר שלא יכל לישון בליל פורים והיה עייף במשך יום הפורים, יכול להעיד שבשנים האחרונות היה שיפור גדול בענין, ומשום מה השנה היה נורא.
הילדים שלי עדיין בטראומה מהמראות והקולות ומהפיצוצים.
נורא!!!
אבי רבינא כתב כיכר השבת +972526999228בבקשה, למי שיש פרטי התקשרות עם כתבים לעניני משטרה ולענינים עירוניים, ממגוון הערוצים והעיתונים, נודה לו אם ישלח אלינו.
וואי וואי זה כבר ממש מרתיח אותי!!!ראינו בעיניים אברך בוכה (!!) מראה לאחד השוטרים סרטון בטלפון של דינמית שחדרה להם לבית דרך החלון ופצעה בכוויות את התינוקת שבסלקל.
אתמול שמתי את זה ומחקו ליהנוער המתמודד בבני ברק: לאחר אירועי הפורים בהם נפצעו מאות איש בהם מספר שוטרים - חבלני משטרה בליווי מז"פ וכלבנים מסיירים בשכונת נוה אחיעזר לצורך השלמת החקירה. אתמול בלילה
@שרינה ?<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
של מה המיל?
מה הכוונה?<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
של מה המיל?
מה השאלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: