שלמות
למה אנחנו לא מנויים למשפחה?!
למה אנחנו לא מנויים למשפחה?!
להעלות בעצמי זו בעיה אבל אם מישהו אחר מעלהנראה לי שהסיבה שהיא לא מעלה זה עניין של זכויות יוצרים
אולי כדאי שתורידי את הקובץ
סתם מסקרנות, מה ההבדל מבחינת העיתון אם את מעלה jpeg או pdf ?להעלות בעצמי זו בעיה אבל אם מישהו אחר מעלה
זה לא מבחינת העיתון, זה מבחינתי. אני לא יכולה להעלות קובץ באיכות מלאה בפידיאף, אבל אם מישהו לוקח את הקובץ שהעליתי(שהוא באיכות נמוכה) ומעלה אותו שוב אז פתרתי את הבעיה.סתם מסקרנות, מה ההבדל מבחינת העיתון אם את מעלה jpeg או pdf ?
את יודעת שלא חשבתי על זה עד ששאלו אותי? אני רצינית ... רק אחרי ששאלו אותי שמתי לב שב1:0 הייתה תאונת רכב קלה, בקופסה שחורה תאונת מטוס, ובסיהרא תאונת רכב קשה... ברצינות, זו הסצינת פתיחה היחידה שאני יודעת לכתוב???למה את תמיד מתחילה בתאונה?
שואלת תיאורטית, לא בקנטרנות...
לאאאת יודעת שלא חשבתי על זה עד ששאלו אותי? אני רצינית ... רק אחרי ששאלו אותי שמתי לב שב1:0 הייתה תאונת רכב קלה, בקופסה שחורה תאונת מטוס, ובסיהרא תאונת רכב קשה... ברצינות, זו הסצינת פתיחה היחידה שאני יודעת לכתוב???
הרבה שואלים אותי, יש כמה סיבות, אבל תכלס השם היה נשמע לי מגניבודרך אגב רציתי לשאול אותך למה קוראים ל1:0 כך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: