נודע לי שיש דמות בשם סיהרא בלוחמי התמורות, אבל הקשר אינו ישיר. בזוהר סיהרא (ירח בארמית) היא האמונה, וזו גם המשמעות של השם של הסיפור שלי. אני מניחה שהרב דורון כיוון למשמעות הזאת כשקרא לדמות בשם הזה, אבל לא בטוחה.הידד!
יש מצב לPDF?
יש קשר ללוחמי התמורות של ארז משה דורון או שהשם סתם מקביל?
נשמע טוב!!!נודע לי שיש דמות בשם סיהרא בלוחמי התמורות, אבל הקשר אינו ישיר. בזוהר סיהרא (ירח בארמית) היא האמונה, וזו גם המשמעות של השם של הסיפור שלי. אני מניחה שהרב דורון כיוון למשמעות הזאת כשקרא לדמות בשם הזה, אבל לא בטוחה.
קופסה שחורה עוד אין צפי...נשמע טוב!!!
(מתי קופסה שחורה יוצא לאור?)
אפשר פידיאף?
אוף.......קופסה שחורה עוד אין צפי...
ולגבי פידיאף, אין לי אפשרות להעלות קבצי פידיאף
נראה לי שהסיבה שהיא לא מעלה זה עניין של זכויות יוצריםברשותך, @מרים יעל
כי זה פשוט התעללות מה שקורה פה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: