מיט ארוהיגקייט
משתמש מקצוען
על טעם ועל ריח אין להתווכח יש טעמים טובים יותר ויש טובים פחות כל אחד מה שהוא אוהבואגב המיילי גם הרבה יותר טעימה.
על טעם ועל ריח אין להתווכח יש טעמים טובים יותר ויש טובים פחות כל אחד מה שהוא אוהבואגב המיילי גם הרבה יותר טעימה.
לכאורה זה רלוונטי לכל החד פעמיות.בזה אני מסכים איתך אין על מיילי אבל הבנתי שיש כאלו שחוששים לעשן מיילי מטעמי כשרות [לא הבנתי בדיוק מה הבעיה]
ראיתי את זה רק אחרי ששלחתי...כבר כתבתי אין על מיילי
שמעתי מכמה חברים שהם לא מעשנים מיילי כי חוששים שיש בזה בעיה כשרותית לא הבנתי מה הבעיהראיתי את זה רק אחרי ששלחתי...
אגב איזה בעיות כשרות יש במיילי?
וזה רעלאם ב 70ג'ויסמוק מוכר גם מיילי רק בשבעים שקל.
הבעיה הכשרותית זה בעיקר בסיגריות הזולות יחסית, שהרבה פעמים נכנס טעם (טיפות וכדו’) מהמילוי לפה, ויש במילוי חומרים אסורים (שזה בעיה שלא יכולה להיות בסיגריות אמיתיות).שמעתי מכמה חברים שהם לא מעשנים מיילי כי חוששים שיש בזה בעיה כשרותית לא הבנתי מה הבעיה
אני מעשן מיילי וזה מחזיק לי בערך שבוע וכמה ימים.הסיגריה של מיילי, היא זו שמחזיקה הכי הרבה זמן, כשלוש ארבע שבועות ממוצע, אפילו שכתוב 5000+ ויש כאלה עם מספר גבוע יותר שנגמרים מהר יותר
לגבי הסיכון, אשמח אם @לדעת 1 יוכל לעדכן בכל שרשור על עוגות ומתכונים לשוקולד, ששומן רווי מסוכן, והשמנת יתר היא גורם תמותה מוביל......
לא כל פעם שיש שרושור על נושא שיש לכם מה להגיד על מילה שבו, צריך לכתוב אותה. תבדקו אם השרשור הוא על המילה הזאת.
מה זה כזה דבר?מישהו יודע איפה מוכרים כזה דבר
ברור שרב פעמי יותר חסכני ויש גם יותר חזקים אבל למי שלא רוצה להתעסק אם גופי חימום וטיפות חד פעמי זה הפתרוןואישית ממליץ על רב פעמית לא עם מספר שאיפות מוגבל יש את SOLUS 2 שהיא ממש פצצה עם טעם כמו של ח"פ
אמרו לי שגם בחו"ל זה לא ככה בכל חנות או בדיוטי פרי אלא רק אצל המשווקים, כך שלבקש ממישהו שטס להביא זה קצת להטריח אותו, אם ידוע לך אחרת אשמח מאד שתחכים אותי (פשוט יש לי מישהו שטס ולא נעים לי להטריח אותו).נ.ב. בחו"ל זה עולה 28 ש"ח ומטה ככה ששווה לנסות לקנות שם.
מה יש בהשאיפה/אייסמוק שאין בשאר החנויות?אני ראיתי בעבר בעלונים של הרב בייפוס (שכחתי איך קוראים לזה אבל זה בפורמט A5 עם כותרת כחולה ושאלה שבועית עם הגרלה על 100 שקל למי שמכיר) שדן בזה ומביא מסקנת רוב הפוסקים שזה בעיה בלי הכשר, אני בגלל זה מקפיד לקנות בהשאיפה או באייסמוק.
כןחד פעמי שאינו אייס/ קר יש כזה דבר
יש להם הכשר (אייסמוק חת"ס או בד"ץ והשאיפה אגודת ישראל), יתכן שיש לעוד חנויות הכשר ואני לא יודע.מה יש בהשאיפה/אייסמוק שאין בשאר החנויות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: