התייעצות סיגריה אלקטרונית בשידוכים

מצב
הנושא נעול.

גיפט

משתמש מקצוען
אפשר לדבר הרבה.
תכלס, לכו לכל ישיבה, תשאלו כמה בחורים מעשנים- כמעט כולם!
אל תקשיבו למה שהבחור אומר, כי יש הרבה שבשידוכים משווקים את עצמם כאילו הם נגמלו-רובם מעשנים גם אם לא חבילה ליום. בכל אולם ארועים עומדים בחוץ חבורות חבורות חברים של החתן ומעשנים בקצב.. וכולם שם בשידוכים.
לא שווה להוריד על זה, זה מצמצם את המבחר באחוזים אדירים. רובם אחרי החתונה מפחיתים עד מפסיקים (רק בכולל וכו) אישה ובמיוחד בהריון, ילדים, כסף, וסתם אחריות על החיים…

נשמת כל חי

משתמש רשום
אל תהיו תמימים
אני מכירה אברך צעיר שעבר לסיגריה חשמלית כי היה בטוח שזה יותר בריא
תכלס זה גמר אותו תוך כמה חודשים
גרם לו קריסה של הריאות ומאז כל דבר קטן הוא נדבק ומתאשפז וצריך חמצן ועוד דברים קשים מאד
מאז אין לו חיים!!!!!
והוא היה בריא לחלוטין ללא שום מחלות רקע!!!!!
תזהרו ואל תתפתו!!!!

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
היו רבני גדולי דור שעישנו מה זה אומר על האישיות שלהם?
זה היה בעבר, כשעוד לא ידעו והכירו את הסכנה שבעישון.
לפני כ-20 שנה התחיל להתפרסם הסכנה של העישון ובאמת מספר קרובי משפחה שעישנו הפסיקו עם זה.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תכלס, לכו לכל ישיבה, תשאלו כמה בחורים מעשנים- כמעט כולם!
זה פשוט מזעזע
איך זה קורה שבמגזר הכללי יש מודעות וירידה באחוזי המעשנים
ובישיבות כמעט כולם???

במה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
זה פשוט מזעזע
איך זה קורה שבמגזר הכללי יש מודעות וירידה באחוזי המעשנים
ובישיבות כמעט כולם???
א. במגזר הכללי מעשנים יותר מהמגזר החרדי (בעיקר בגלל שחצי מהמגזר החרדי לא מעשן-הנשים).
ב. זה לא קשור לחרדים וחילונים, זה קשור בעיקר לגיל. ברוב הישיבות יש למעלה מחמישים אחוז מעשנים ובכוללים אולי 10 אחוז, יותר נכון להשוות את זה לצבא שם יש בערך מאה חמישים אחוז מעשנים (ומעשנות).

במה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
וזה סתם תמימות של אנשים שחושבים שזה לא בעיה. כי זה ממש לא כמו סוכר ושוקולד, זה מקצר חיים!
סיגריה אלקטרונית היא בדיוק כמו סוכר ושוקולד, זה מקצר חיים!

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מסופר על אחד מגדולי ישראל של דור קודם, שהיה מעשן. הרופא אמר לו להפסיק כי זה לא בריא.
אמר לו הרב, מאד קשה לי! ענה לו הרופא, הרב הרי אומר לי לשמור שבת, ואני עונה לו שזה קשה לי, והרב לא מוכן לקבל את זה כתירוץ. אז איך הרב עצמו משתמש בתירוץ?! הרי חמירא סכנתא מאיסורא?!
מאותו הרגע הרב הנ"ל הפסיק לעשן לצמיתות!!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
א. במגזר הכללי מעשנים יותר מהמגזר החרדי (בעיקר בגלל שחצי מהמגזר החרדי לא מעשן-הנשים).
ב. זה לא קשור לחרדים וחילונים, זה קשור בעיקר לגיל. ברוב הישיבות יש למעלה מחמישים אחוז מעשנים ובכוללים אולי 10 אחוז, יותר נכון להשוות את זה לצבא שם יש בערך מאה חמישים אחוז מעשנים (ומעשנות).
א. זה לא באמת משנה. אפשר להשוות בין הגברים החרדים לגברים החילונים
ב. לפי הנתונים, 36% מהמשתחררים מצה"ל דיווחו על עישון. לפי מה שכתבו כאן כמעט כל הבחורים בישיבות מעשנים. זה פער די גדול..

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

נבראתי בצלם

משתמש פעיל
מסופר על אחד מגדולי ישראל של דור קודם, שהיה מעשן. הרופא אמר לו להפסיק כי זה לא בריא.
אמר לו הרב, מאד קשה לי! ענה לו הרופא, הרב הרי אומר לי לשמור שבת, ואני עונה לו שזה קשה לי, והרב לא מוכן לקבל את זה כתירוץ. אז איך הרב עצמו משתמש בתירוץ?! הרי חמירא סכנתא מאיסורא?!
מאותו הרגע הרב הנ"ל הפסיק לעשן לצמיתות!!
יפה מאד
בדיוק לכן הוא היה גדול בישראל...
זו לא חכמה... מבין?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה