דרוש מידע סט סירים מומלצים

chedva pa

משתמש חדש
אז רכשתי מארז סירי סולתם, 5 סירים בערך ב280 בחנות מרוחקת,
כולם אמרו לי 'אין על סולתם'.
אז אמרו.
שורה תחתונה:
הנוזלים מתאדים מהר, המתכת דקיקה, והכל נשרף אבל לא מתבשל. ובקיצור- עוגמת נפש גדולה.
חשבתי אולי אני הבעייתית, אבל לאחר שלקחתי סירים ישנים ממכרה, (של סולתם :) ) גילתי שאני בשלנית לא קטנה, ופשוט הסירים הם ה'טרבל מייקר'.
אז הלכתי לרשת לחפש סירים, מבצעי הבלאק פריידי חוגגים ומרקדים, ומארזי הסירים המתחילים ב50 ש"ח ונגמרים ב2000 לא נגמרים...
מצאתי איזה אשכול ישן שהמליצו שם על סדרת 'אסף גרניט' של נעמן, אבל איך אומרים, כבר עברו ארבע שנים מאז...
אשמח מאוד להמלצות לסירים איכותיים, שיחזיקו מעמד לאורך זמן, ויהיו שווים את הכסף ששמו עליהם.
(אגב, באשכול הישן לא מצאתי שום המלצה על סירי 'פודאפל' שיש לי מחבת מעולה שלהם. יש סיבה? או שזה היה אז חברה חדשה בשוק?)
בתודה מראש לכל המגיבים ענינית.
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
פוד אפיל סדרת בלקברי ממש מרוצה!! מארז שעלה 550 עם סירים גדולים סוטאז 2 מחבתות סיר קטן.
 

זהבית87

משתמש מקצוען
בסולתם יש הרבה סוגים.
כנראה נפלת על סוג לא מוצלח.

אני ממליצה מאד על הסדרה האפורה של פוקס הום. עכשו יש 40% בבלאק פריידי
 

C

משתמש מקצוען
סולתם ירדו באיכות מאוד: יש לי סיר של סולתם מסבתא שלי (ע"ה) שהוא מצוין ממש. אבל החדשים ממש לא.
ממליצה על פוד אפיל, יש לי אותם כבר תקופה ומאוד נהנית (ולא נשבר אף מכסה)
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ממליצה על פוד אפיל, יש לי מגוון של סירים ומחבתות לפסח ולכל השנה ומאד נהנית
 

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
יש לי מגוון של סירים
אני מאוד נהנית להשתמש בסיר יציקה
הוא מעולה, עבה, האוכל לא נשרף...

גם אני לאחרונה קניתי סירים של סולתם
נראים כמו יציקה
אבל הם לא, וממש לא אהבתי
 

אושרת77

משתמש רשום
אני גם אוהבת את מה שיש בהום סנטר, יש סירים מנירוסטה או יצוקים במחירים ממש נוחים, ונראה לי שזה בדיוק הסוג שאת מחפשת
 

אלישבע לוי :)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני שמעתי לאחרונה המצלות חמות ממש (!!!) על סירים של לוק & לוק
הבנתי שהם יותר מפוד אפיל.
גם במחיר:sne:
לי דוקא יש סיר אחד של נעמן ציפוי שחור - מעולה, אני ממש מרוצה ממנו!
גם פוד אפיל מעולים, אבל ממה שהבנתי זה לא מגיע ללוק & לוק.
בהצלחה!
 

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
קניתי כעת ערכה של פוד אפיל, סירי יציקה, לשבת - לטשולנט ולמרק
בעיקר בגלל קלות הנקיון, שלא נדבק ולא נשרף
כדי שלא יתאיידו הנוזלים שמתי חתיכת נילון נצמד על החור במכסה.
האמת, היה מאכזב...
הבישול היה בסדר גמור,
אבל לאחר שבשבת היה על הפלטה, היה נראה ששומר על חום נמוך ולא מספיק רותח
ובאמת בסעודה לאחר הורדת הסיר מהפלטה כשפתחתי את המכסה, האוכל לא היה רותח כמו שאני רגילה.
וכן התקרר מהר מדי בצלחת והאוכל לא היה מספיק חם. בדר"כ נשאר רותח עוד זמן.
מה יכול להיות? ככה זה עובד?
בסולתם הרגיל זה היה ממש רותח ומבעבע.

מדובר בסידרה הזו:
יש כעת מבצע ב-300 ש"ח
לגיוון - רציתי מאוד צבעוני,
אבל יציקה, שראיתי שהומלצה מאוד כאן, לא ראיתי צבעוני.
7290110469443_03032020092011.jpg
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
קניתי כעת ערכה של פוד אפיל, סירי יציקה, לשבת - לטשולנט ולמרק
בעיקר בגלל קלות הנקיון, שלא נדבק ולא נשרף
כדי שלא יתאיידו הנוזלים שמתי חתיכת נילון נצמד על החור במכסה.
האמת, היה מאכזב...
הבישול היה בסדר גמור,
אבל לאחר שבשבת היה על הפלטה, היה נראה ששומר על חום נמוך ולא מספיק רותח
ובאמת בסעודה לאחר הורדת הסיר מהפלטה כשפתחתי את המכסה, האוכל לא היה רותח כמו שאני רגילה.
וכן התקרר מהר מדי בצלחת והאוכל לא היה מספיק חם. בדר"כ נשאר רותח עוד זמן.
מה יכול להיות? ככה זה עובד?
בסולתם הרגיל זה היה ממש רותח ומבעבע.

מדובר בסידרה הזו:
יש כעת מבצע ב-300 ש"ח
לגיוון - רציתי מאוד צבעוני,
אבל יציקה, שראיתי שהומלצה מאוד כאן, לא ראיתי צבעוני.
צפה בקובץ המצורף 1032482
כיסית את הסיר במגבת?
 

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
לא
גם בסולתם לא כיסיתי
יש לי את הלחץ של בד ליד מקור חום, שלא יפול על הפלטה וישרף...
יכול להיות שזה משמעותי בסירים האלה
למרות שאני באופן אישי גם לא מכסה (אולי סוג של עצלות וגם הילדים לא אוהבים מבושל מדי טוב)
 

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
והאוכל נשאר לך ממש רותח כשמגיע לשולחן?
 

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
קניתי כעת ערכה של פוד אפיל, סירי יציקה, לשבת - לטשולנט ולמרק
בעיקר בגלל קלות הנקיון, שלא נדבק ולא נשרף
כדי שלא יתאיידו הנוזלים שמתי חתיכת נילון נצמד על החור במכסה.
האמת, היה מאכזב...
הבישול היה בסדר גמור,
אבל לאחר שבשבת היה על הפלטה, היה נראה ששומר על חום נמוך ולא מספיק רותח
ובאמת בסעודה לאחר הורדת הסיר מהפלטה כשפתחתי את המכסה, האוכל לא היה רותח כמו שאני רגילה.
וכן התקרר מהר מדי בצלחת והאוכל לא היה מספיק חם. בדר"כ נשאר רותח עוד זמן.
מה יכול להיות? ככה זה עובד?
בסולתם הרגיל זה היה ממש רותח ומבעבע.

מדובר בסידרה הזו:
יש כעת מבצע ב-300 ש"ח
לגיוון - רציתי מאוד צבעוני,
אבל יציקה, שראיתי שהומלצה מאוד כאן, לא ראיתי צבעוני.
צפה בקובץ המצורף 1032482
זה לא הסדרה הטובה שלהם.
אלא הסדרה הכי זולה או כמעט הכי זולה.

מה שבעיקר מומלץ בפוד אפיל זה סדרת השיש השחור.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה