ראיתי סירים של סולתם במחירים ממש משתלמים, אבל הבנתי שמאז שהם פשטו את הרגל האיכות שנמכרת תחת השם שלהם מאוד נמוכה.
אל תקני סולתם. יש להם כל מיני סדרות, חלקן טובות וחלקן פשוט גרועות! ואת לא יכולה לדעת בקנייה על מה את נופלת. יש לי סוטאז' מעולה שלהם- שנים, ולעומת זאת סיר שהמכסה לא יושב עליו באופן מתואם והאיכות שלו ירודה.
מעולם לא נשבר לי מכסה זכוכית, ויש לי איתם היסטוריה ארוכה, אם כי חלק מהם נוטים לצבור לכלוך בחלק הפנימי של הזכוכית, התפוס בתוך המתכת, וכמעט אין איך לנקות. אמנם זה לא נראה לעין, אך אם את איסטניסטית, זה שיקול כבד.
אני ממליצה על סירים ומחבתות של נעמן, כמובן שאת יכולה ללכת על משהו יותר יקר, אבל נעמן נותנים תוצר טוב במחיר הגיוני והם כבר כמה שנים בסוג של "חיסול" חנויות אאוטלט כאלה.
לא ממליצה על סירים קרמיים ויציקה באופן גורף- את בהחלט יכולה ליפול. אחרי חמש שנים בערך של שימוש מסיבי מתחילים להשרט ולהיות לא ידידותיים. גם היקרים ביותר, גם בשימוש עדין. סירי נירוסטה טובים לעומת זאת זה לא קורה, זה מהנסיון שלי.
הייתי ממליצה לך לחלק את הרכישה ולקנות חלק מהסירים כסירי נירוסטה, חלק יציקה. רק חברות טובות. מחבתות גדולות לטיגון- רק יציקה. ממליצה מאד על המחבתות של נעמן.