איך נכנסים לתוכנה של הסטיק? זה מבקש סוג של סיסמא ואין לי מושג מהי...נכנסים לתוך התוכנה של הסטיק
בהגדרות וויפי משנים לOPNE כמו בתמונה המצורפתצפה בקובץ המצורף 1063107
איך נכנסים לתוכנה של הסטיק? זה מבקש סוג של סיסמא ואין לי מושג מהי...נכנסים לתוך התוכנה של הסטיק
ADMINאיך נכנסים לתוכנה של הסטיק? זה מבקש סוג של סיסמא ואין לי מושג מהי...
איך נכנסים לתוכנה של הסטיקנכנסים לתוך התוכנה של הסטיק
אם אין לי את כל המספרים האלה בגב הסטיק אלא רק את שתי השורות שיש מתחת לברקוד שמצויר בתמונה שצירפת יש מה לעשות?כתבתי מדריך קצר לנטסטיק Boon כאן בפרוג
שעונה על חלק מהשאלות שהועלו באשכול הזה
תקשורת - [מדריך] נטסטיק BOON
בעקבות חיפוש בגוגל לגבי השימוש בנטסטיק של BOON, ובפרט כיצד להגדיר סיסמת Wi-Fi שונה, הגעתי לאשכול בפרוג שעוסק בנושא [כאן], אבל לא בצורה כל כך מסודרת. אז חשבתי, אחרי שהבנתי פחות או יותר איך זה עובד, לצרף כאן מדריך קצר, ואולי יהיה לתועלת לאנשים שכמותי. הפרטים המלאים בקובץ PDF המצורף, אבל בקצרה...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: