מחפשת את עצמי
משתמש רשום
נשמע שאת לא מאוד מתלהבת...לגבי הבד אני יכולה להגיד לך שזה באמת סוג של טריקו, לא חורפי
בכללי חשבתי שזה יותר יפה,
אני מחפשת אם יש לי תמונה
אין לי מושג לגבי הגזרה של השמלות
אם יש לך תמונה בקלות
ממש אשמח!
נשמע שאת לא מאוד מתלהבת...לגבי הבד אני יכולה להגיד לך שזה באמת סוג של טריקו, לא חורפי
בכללי חשבתי שזה יותר יפה,
אני מחפשת אם יש לי תמונה
אין לי מושג לגבי הגזרה של השמלות
חסום@מחפשת את עצמי
הצבע לא מדויק בגלל התאורה
אבל זה גם לא הצבע שבתמונה באלי
בכללי לא אהבתי
עדיין לא השתמשתי בזה
צפה בקובץ המצורף 1804182
מוזר, שמתי תמונה של ילדה בת שנתיים שהפרצוף מוסתר, מה כבר יכול להיותחסום
בכל מקרה נשמע לא מלהיב
והמחיר נשמע לי יקר מדי לשמלת טריקו..
תודה על המידע!!
מה זה משנה? ממילא החנות הזאת לא נותנת אחוזים חחח@פנינה ריימונד
מעניין אותי דעתך מה אומרת על החנות הזו
נראה שזייפו טוב טוב את הסטים, לא?
השאלה מה באמת מגיע
לדוגמא
1
סרפן וקרדיגן ריב
לעומתו הקישור הזה
2
סרפן וסריג סגור
לעומתו הקישור הזה
3
שמלת סאטן
לעומת
יש עוד הרבה
ק.ש
סתם עניין אותימה זה משנה? ממילא החנות הזאת לא נותנת אחוזים חחח
היא הרבה יותר יקרה, והמשוב שלה אפסי
ייתכן שזו "חברת בת" של חנות המקור [כמו שלחנות "פט-פט" יש כמה 'סניפים'...]
למה? אם היה לי כוח הייתי שואלת את המוכר
אבל אין לי
יש במידות גדולות יותר?ג'קט דו צדדי מהמם לילדים
הזמנתי עכשיו לאחיינים שלי
ק.שבנות לובשות מעילי כותנה, קפוצ 'ונים משני הצדדים בסתיו עבור עיצוב מזדמן ורב-תכליתי. - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לא מצאתייש במידות גדולות יותר?
צריכה לילדה בת 7
מחפשת מעיל בצבע שחור מבריק לנשים.
תודה!
אין למוכר דירוג בכלליש פה כמה סגנונות
הכל חיקוים של זארה באיכות גבוהה
מגיע עם תוית וטיקט
יש לי נסיון עם מוצרים מהמוכר הזה, סופר איכותי
₪291.77 | נשים 2023 אופנה חדשה דו-צדדית חודרים מעיל מעיל וינטג שרוול ארוך רוכסן נקבה
₪291.77 | נשים 2023 אופנה חדשה דו-צדדית חודרים מעיל מעיל וינטג שרוול ארוך רוכסן נקבהs.click.aliexpress.com₪294.75 | חורף נשים חדש אופנה, כיס צד רופף עבה כותנה עם ברדס רטרו שרוול ארוך רוכסן מעיל נשים
₪294.75 | חורף נשים חדש אופנה, כיס צד רופף עבה כותנה עם ברדס רטרו שרוול ארוך רוכסן מעיל נשיםs.click.aliexpress.com₪238.52 | אופנה חדשה של נשים עם שרוך שחור splicing עומד מעיל כותנה רטרו שרוול ארוך רוכסן מעיל נשים
₪238.52 | אופנה חדשה של נשים עם שרוך שחור splicing עומד מעיל כותנה רטרו שרוול ארוך רוכסן מעיל נשיםs.click.aliexpress.com₪304.29 | חורף של נשים אופנה חדשה שחור עור חם דמוית עור עם ברדס שרוולים ארוכים רוכסן כיס נשים מעיל מעיל נשים
₪304.29 | חורף של נשים אופנה חדשה שחור עור חם דמוית עור עם ברדס שרוולים ארוכים רוכסן כיס נשים מעיל מעיל נשיםs.click.aliexpress.com₪248.62 | אופנה חדשה של נשים עם שרוך חם קצר פרוס ארוך פרווה ארוך שרוולים מעיל רטרו כיס נשים רסים
₪248.62 | אופנה חדשה של נשים עם שרוך חם קצר פרוס ארוך פרווה ארוך שרוולים מעיל רטרו כיס נשים רסיםs.click.aliexpress.com₪251.03 | אופנה חדשה, רוכסן כיס רוכסן קישוט לעמוד קצר הצוואר דמוית עור כותנה מעיל רטרו נשים ארוך שרוולים
₪251.03 | אופנה חדשה, רוכסן כיס רוכסן קישוט לעמוד קצר הצוואר דמוית עור כותנה מעיל רטרו נשים ארוך שרווליםs.click.aliexpress.com
בכללי יש פה בחנות המון דגמים נוספים
ק.ש.
זה מוכרת ידועה עם מוצרים של אלי זארה. כל פעם סוגרים לה את החנות אז היא פותחת חדשאין למוכר דירוג בכלל
וגם אין החזרות חינם
קצת הימור, לא?
לדוגמא בקישור הזהזה מוכרת ידועה עם מוצרים של אלי זארה. כל פעם סוגרים לה את החנות אז היא פותחת חדש
אני אישית מכירה אותה בגלל המותגים המוסתרים
היא שולחת לי את התמונות המקוריות של המוצרים וככה בדרך כלל אני מפרסמת לה את הקישורים
יש במידות גדולות יותר?
צריכה לילדה בת 7
ז'קט דיסני מתוק דו צדדי
לכל הגילאים!! מידות 2-10
[באביב סתיו disney ברדס מעיל עם ילדים חדש mikey הדפסה מלאה שרוול ארוך מעיל אופנה קריקטורה ילדים תלבושות - AliExpress 1501
ק.ש.
ז'קט מהמם לבנות
מומלץ!!!
ק.ש.בנות Windproof סלעית מעיל שונים קריקטורה גרפי הדפסי רוכסן מעיל ילדי אביב בגדים - AliExpress 1501
וזה באמת מגיע רק בינואר?זה מוכרת ידועה עם מוצרים של אלי זארה. כל פעם סוגרים לה את החנות אז היא פותחת חדש
אני אישית מכירה אותה בגלל המותגים המוסתרים
היא שולחת לי את התמונות המקוריות של המוצרים וככה בדרך כלל אני מפרסמת לה את הקישורים
בדרך כלל לא, אבל תמיד הם לוקחים זמן ספיירוזה באמת מגיע רק בינואר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: