קניתי לפי המידה ולא לפי הטבלה. התאים.הסתכלתי על האורך שבטבלת מידות
שימי לב שכתוב שההשקה ב05 אוקטובר...יש פה עוד מישהי שקנתה את הסט הזה והמוכר עדיין לא שלח?
עשיתי הזמנה כבר לפני שבועיים!!!
וכל הזמן הוא כותב שישלח במהירות האפשרית
והוא לא שולח!!!
אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי
כמו מעצב איכות נהדר שabbos אח אחות בגדי פשתן כותנה עם תלבושות לחג רקמה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא כתבת בן או בת- מעלה לך לשניהםאשמח לקישורים לבגדים שבתיים לבנים(גיל שנה-שנתיים)
לבתאשמח לקישורים לבגדים שבתיים לבנים(גיל שנה-שנתיים)
אז איך יכול להיות שיש כבר חוות דעת של לקוחות???שימי לב שכתוב שההשקה ב05 אוקטובר...
שימי לב שכתוב שההשקה ב05 אוקטובר...
זה לא מחייב שרק אז ישלחאז איך יכול להיות שיש כבר חוות דעת של לקוחות???
אני גם הזמנתי ועוד לא נשלח....
היייתי בטוחה שיהיה לי לסוכות, מבאס
את יכולה לבטלאז איך יכול להיות שיש כבר חוות דעת של לקוחות???
אני גם הזמנתי ועוד לא נשלח....
היייתי בטוחה שיהיה לי לסוכות, מבאס
איך?...
את יכולה לבטל
בבקשה מגווןהיי,
יש אולי קרדיגן ירוק כהה מידה 6-12?
אשמח לקישורים לבגדים שבתיים לבנים(גיל שנה-שנתיים)
2024 חדש סתיו תינוק תינוק בנות בגדים סט ארוך שרוולים סרוג קרדיגן + סרבל תינוק ילדה תינוק - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
סתיו האביב קוריאני סגנון יילוד תינוק בנות בני מוצק צבע סריגה בגדי סט הכוללת סוודר ילדי בגדי חליפה - AliExpress 1501
2024 התינוק סתיו תינוק סורג בגדים פעוט תינוק בנים ילדה סרוג מרופר צבע מוצק ארוך שרוולים תינוק - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comסתיו חורף תינוק תינוק ילדת סריגה בגדי צבע אחיד סוודר סרוג + מכנסיים ילדים סט בגדים סט - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקוריאני סגנון מוצק צבע ארוך שרוול קרדיגן מעיל תינוק תינוקת סריגה קרדיגן סוודר סתיו אביב ילדי בגדים - AliExpress 1501
שיווקי
תיכנסי להזמנות-->פרטי ההזמנה-->בטל הזמנהאיך?
יעזור לי מאד אם תפרטי לי מדויק
הזמנתי 3 שמלות
וזה הרבה כסף...
זה יעבוד רק אם לא עבד לקטגוריה של ''איסוף הזמנה למשלוח'' הם הרבה פעמים רמאים ועושים את זה ואי אפשר לבטלתיכנסי להזמנות-->פרטי ההזמנה-->בטל הזמנה
ואז תבחרי בסיבה
ואז זה מזכה לי את הויזה?תיכנסי להזמנות-->פרטי ההזמנה-->בטל הזמנה
ואז תבחרי בסיבה
כל מה שהעלית פה אין סטיםמעלה שוב את הסטים שהעלתי פה בעבר,
הסטים היפים במידות אחרונות!
מי שרוצה, זה הזמן.
סט קורדרוי מהמם
לפני המכירה נשלחת על sept.30 כמו 2024 בגדי ילדים בגדי ילדים בנות סוודר בנות להגדיר לבגדי חורף - AliExpress 1501
₪189.22 | כמו בגדים 2024 ילדים בגדי נשים לבנות בנים חורף לילדים סטים
₪189.22 | כמו בגדים 2024 ילדים בגדי נשים לבנות בנים חורף לילדים סטיםs.click.aliexpress.com
סט קטיפה שחור לבן,
נראה מושלם במציאות מנסיון.
Aa-קטיפה שמלה מעייפה עם רירית ברדס חולצה עם פסים פסים חולצת פסים, שמלה משפחתית בגדי נשים - AliExpress 1501
סט ירוק קטיפה
₪71.90 | סט קטיפה עם כיס קוטב משפחתי בגדים לכיס שמלת כיס קודר ירוק אלגנטי
₪71.90 | סט קטיפה עם כיס קוטב משפחתי בגדים לכיס שמלת כיס קודר ירוק אלגנטיs.click.aliexpress.com
סט שחור עם סיומת צבעוני
מושלם מנסיון
₪64.32 | Ali-פלוס משפחה ברדס סט כותנה שחורה צרפתית בנות שמלה עם ברדס חולצה עם ברדס התינוק העליון ססגוני סתיו
₪64.32 | Ali-פלוס משפחה ברדס סט כותנה שחורה צרפתית בנות שמלה עם ברדס חולצה עם ברדס התינוק העליון ססגוני סתיוs.click.aliexpress.com
סט קטיפה עם סיומת
₪60.54 | חורף סט בגדים עבור בני נוער ילדה סט ילדים בנות להתלבש חצאיות עבור בנות צנועות שחורות קטיפה שחור סתיו סתיו החורף
₪60.54 | חורף סט בגדים עבור בני נוער ילדה סט ילדים בנות להתלבש חצאיות עבור בנות צנועות שחורות קטיפה שחור סתיו סתיו החורףs.click.aliexpress.com
סט קשירות
₪52.97 | 2024 בגבס סטים שטופים שחור עם שמלה לבגדי חורף חוט שמלה לבנות חולצות ילדות ומכנסיים שחורות
₪52.97 | 2024 בגבס סטים שטופים שחור עם שמלה לבגדי חורף חוט שמלה לבנות חולצות ילדות ומכנסיים שחורותs.click.aliexpress.com
סט כחול שבתי מושלם
₪177.94 | כמו מעצב איכות נהדר שabbos אח אחות בגדי פשתן כותנה עם תלבושות לחג רקמה
₪177.94 | כמו מעצב איכות נהדר שabbos אח אחות בגדי פשתן כותנה עם תלבושות לחג רקמהs.click.aliexpress.com
סט כחול משובץ שבתי
₪81.34 | אפ היירלום 2025 בנות סתיו ובנים רשת בגדים בגדים ילדים חליפות romper תינוק romper צווארון מודאלי moc, #6002
₪81.34 | אפ היירלום 2025 בנות סתיו ובנים רשת בגדים בגדים ילדים חליפות romper תינוק romper צווארון מודאלי moc, #6002s.click.aliexpress.com
סט קליפסים
יושב מושלם על הגוף מנסיון
₪118.56 | אבזם אפ מודאלי אוסף ילדים בנים בנות נופל חורף מצויד עם חצאית כיס משפחה מתאימה סט בגדים לילדים מזדמנים
₪118.56 | אבזם אפ מודאלי אוסף ילדים בנים בנות נופל חורף מצויד עם חצאית כיס משפחה מתאימה סט בגדים לילדים מזדמניםs.click.aliexpress.com
סט ג'ינס אפור
₪116.80 | כמו ג 'ינס ילדים להתלבש ילד ילדה ילד ג' ינס romper
₪116.80 | כמו ג 'ינס ילדים להתלבש ילד ילדה ילד ג' ינס rompers.click.aliexpress.com
סט ג'ינס אפור נדיר
₪117.37 | כמו 2024 דנים בד ג 'ינס כותנה באיכות גבוהה 100% בד ג' ינס כותנה לילדים
₪117.37 | כמו 2024 דנים בד ג 'ינס כותנה באיכות גבוהה 100% בד ג' ינס כותנה לילדיםs.click.aliexpress.com
סט ירוק זית
מידות אחרונות
ק.ש₪81.13 | ילדה שמלת אפוד ילד סידור יומי צווארון romper
₪81.13 | ילדה שמלת אפוד ילד סידור יומי צווארון rompers.click.aliexpress.com
כמה ימים אם זה מבוטל בהצלחהואז זה מזכה לי את הויזה?
הרבה זמן לוקח עד החזרת הכסף?
מצטערת על החפירה, פשוט אף פעם לא עשיתי את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: