לאחרונה זה קורה לי הרבהנשמע מגרה
שניהם החזירו לי 404
מוכרים מעולים!אני מחפשת מעיל פוך עם פרווה אמיתית
מידה 12-18M
תודה
תודהמוכרים מעולים!
כמה זה אמיתי ? אחרי הכל זה סיני ואין לי נסיון עם זה...
חורף נשים fox אמיתי צווארון פרווה את הז 'קט נשים קצר חם פרווה פרווה יפה - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comלמטה מעיל פרווה צווארון פו פרווה כובעי פס פו צווארון צעיף צעיף להסרה לילדים חורף פו פרווה צעיף - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.2023 חורף חדש נשים חורף אמיתי פרוות פרווה 90% לבן ברווז למטה מעיל קצר מנוקדת פרווה נשים בציר מינק פרווה patchwork - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
חמוד מאודדתודה
אבל אני מחפשת לתינוק
ממש תודהחמוד מאודד
מוכר מעולה!
2024 חורף למטה ז 'קט לילדה בגדי ילדים אוברולים תינוק בגדי שלג תינוק על מעיל פעוטות שנה חדשה בגדים סט פרווה אמיתית - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comלגדל ילדים חורף ילד 2 יח 'בגדים להגדיר מעיל פרווה אמיתי למטה עבור בנות ילד תינוק ילד חיה אוברולים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים חורף אוברולים עמיד למים ילדה עם ברדס למטה מעיל התינוק תינוק חם חליפה פעוטות ילדים חליפת סקי פרווה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.-30 תואר חורף תינוק בגדי סרבל להאריך ימים יותר חליפות תינוקות תינוק חליפת סקי עבה תינוק סרבל עמיד למים סלעית עבור בנות - AliExpress 1501
כזה או מעיל רגיל?ממש תודה
אני רוצה בלי סרבל
רק מעיל/גקט פוך
מידה 12-18M
תודה!
העלתי עוד קישור למעלהמעיל רגיל
אני מחפשת מעיל פוך עם פרווה אמיתית
מידה 12-18M
תודה
ממש יפיםמעיל התינוק 2024 החורף מעובה למטה מעילים בנות בנים ללחום הלבשה חם הלבשה ילדים חדש ילדים מוצק קרסים כותנה קרסים 12m-5 השנה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתינוק למטה מעיל תינוק כותנה מרופדת מעיל ילד החורף לעבות סלעית מוצק צבע בני בנות להאריך ימים יותר - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2024 בנים חדשים ז 'קט ילדים חורף סתיו ילדים בגדים בנות מרופדים מעובה ללבוש הלבשה עליונה לתינוק חם מעיל כותנה חם עבור 1-6 שנים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמומלץ!אישור מכירת הנחה כמו מעיל התינוק החורף 2023 בד שרפה נעים מלא מעיל בועה - AliExpress 1501
תינוק ילדי מעילי החורף לעבות מעילי בני חם קטיפה הלבשה עליונה בנות פרווה סלעית מעילי פעוט ילדי בגדי חליפת שלג - AliExpress 1501
ק.ש.
תודה!
ואוו חצי מחיר מהקודם שהזמנתי מהסגנון הזהסוף סוף הסטים האלה הגיעו אליי
סט קרדיגן וסרפן
סט סרפן וחולצת מעטפת
ק.ש.
אני לא יודעת מה הבד של הקישורים היותר יקרים,
בקישור של הסט וקרדיגן,
הגיע בד ריב קצת דק אבל אני ממש אהבתי, לדעתי מצדיק ממש את המחיר.
מה שכן, קצת הציק לי שהשרוול של הקרדיגן קצת רחב ולא יושב צמוד.
בקישור של הסרפן וחולצת מעטפת
הבד הוא בד לייקרה נעים,
מה שביאס זה שבתמונה זה מראה שהחולצה היא מבד ריב ובפועל הגיע בד לייקרה
זה סט חמוד, פשוט אני רציתי את החולצת ריב ולא לייקרה
את מתכוונת בחצי מחיר?ואוו חצי מחיר מהקודם שהזמנתי מהסגנון הזה
יש לך משהו בסגנון אבל לא חלק - נגיד שהסרפן פרחוני או משהו?
ומשהו קצת יותר חגיגי בסגנון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: