תודה רבה על הקישורים!
אני מחפשת מעיל בסגנון הקישור השלישי (השני לא ממש נפתח לי - נתיב)
אבל עם פס פרווה בסוף הקפוצ'ון
תודה רבה על הקישורים!
איך זה?תודה רבה על הקישורים!
אני מחפשת מעיל בסגנון הקישור השלישי (השני לא ממש נפתח לי - נתיב)
אבל עם פס פרווה בסוף הקפוצ'ון
יש פיגמות לילדים חורף עד 30 שח?
פתוח לי רק הלבן.. לא אהבתי את הפרווה הלבנה, אני רוצה מעיל שחור עם פרווה חומהאיך זה?
פתוח לי רק הלבן.. לא אהבתי את הפרווה הלבנה, אני רוצה מעיל שחור עם פרווה חומה
תודה ידוע אם איזה מהם זה פלנל?2024 מיניסו ילדים פיג 'מות סטים kawaii אנימה פלנל חורף ילדים שינה חמוד סתיו פיז' מה הבית נערה חם - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתחתוני ילדים להגדיר בני כותנה פיג 'מה בנות תינוק סתיו בגדים ארוך הלבשת כותנה ילדי בית בגדי בגדי ילדים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comילדים חמים פיג 'מה סטים חורף סתיו בתוספת קטיפה בגדים חליפות בנים בנות אופנה הדפסה pullover + מכנסיים 2pcs תלבושות 1-14 שנים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקשילדים בנים בנות כותנה טהורה פיג 'מה קריקטורה חמהטי שרוול ארוך + מכנסיים פעוט תינוק תינוק תינוק סתיו - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אפשר להיכנס למפרט ולראות אילו חומרים יש בזהתודה ידוע אם איזה מהם זה פלנל?
זה נראה דק בתמונה
בדקתי בתמונות שהעלו וגם בתגובות שכתבו וזה נראה דקאפשר להיכנס למפרט ולראות אילו חומרים יש בזה
מחפשת סגנון סרוגאיזה סגנון? מחויט? סרוג? עד כמה לסט?
בגדול רוב בגדי החתונה יש לתינוקות בנפרד:
ילד ג 'נטלמן תלבושת קשת עניבה שרוול ארוך romper קורדורוי הכולל תלבושת - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comג 'נטלמן רשמי בגדים ng סט לתינוק תינוק בגד גוף בגד גוף ראשון תלבושת יום הולדת 0-24 חודשים פעוט - AliExpress 1501
ולבנים או פעוטות מעל גיל 2-3 בנפרד:
ילד תינוק 2024 חליפת חתונה 3 pcs תלבושת יום הולדת בגדים סטים ילדים אלגנטיים - AliExpress 1501
אפשר פשוט לשלב
או סטים שבתיים כמו ש @תות-בננה העלתה
ק.ש.
כזה?מחפשת סגנון סרוג
הפכתי את אלי.
לא מוצאת!
בעיקר כי אין מידות.
אשמח לעזרתכם!
זה קצת יותר יקר ועבה...אשמח להמלצות לבגדי חורף יום חול לתינוקת בת שנה וחצי
צריכה סריגים וגם גרביונים אם יש למישהו המלצות
אשמח אולי גם לפיג'מה דיסני עבה, ראיתי שהיו פה המלצות על כמה אבל נשמע מהביקורות דק יחסית
האמת שאני מחפשת דברים זולים- סריג מעל 30 ש"ח כבר אפשר למצוא בארץ...
ראיתי שהיו כמה בפחות מ-30 ואשמח ממש אם יש למישהו עוד המלצות כאלו.
כנ"ל גרביונים- ראיתי ב-14 ש"ח, אפשר למצוא גם בארץ בפחות מזה.
תודה רבה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: