סטייק דג טונה קפוא

מירוני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
איזה תבשיל אפשר להכין מסטייק דג טונה קפוא?


אשמח לשמע רעיונות, תודה!
 

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
אני שופכת שמן זית על הסטייק, ואז מפזרת את כל עשבי התיבול שבנמצא:
פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בזיליקום, מרווה, טימין, רוזמרין וכו' וכו'
וכך לתנור. יוצא מעדן!
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סטייק טונה.
להפשיר לטמפרטורת החדר
לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס
לחמם במחבת כבדה שמן זית עד לטמפרטורת עישון (שיהיה ממש חם)
לטגן משני הצדדים עד להכנה
אם מדובר בטונה אדומה ניתן אף לאכול בדרגת רר (נא למחצה)
מקווה שעזרתי
 

yafi10

משתמש רשום
מה המחיר של סטייק טונה?
כמו סלומון? יותר/פחות?
 

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פחות,
אני עושה ממנו דג חריף מתכון של בני סיידא אם יש משהו שרוצה העתיק אותו.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני אישית לא הכנתי אף פעם
אמא שלי מכינה
אבל בגלל שזהו דג במרקם מאד יבש - היא אומרת שלא כדאי לאפות אותו כי הוא הופך ל"דג חנק" היא מכינה מבושל בסיר עם רוטב עגבניות וזה מעדן!
 

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
חתכי לקוביות קטנות, קצצי בצל לחתיכות, טגני את שניהם יחד, עם איזה תבלינים שאת רוצה: מלח, פלפל שחור, פפריקה ו.. תבלין לשווארמה.
יוצא לך שווארמה פרווה מהממת. גם למי שלא אוהב שווארמה זה פשוט מוצלח!!
 

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י סטאזרית;930510:
אני אישית לא הכנתי אף פעם
אמא שלי מכינה
אבל בגלל שזהו דג במרקם מאד יבש - היא אומרת שלא כדאי לאפות אותו כי הוא הופך ל"דג חנק" היא מכינה מבושל בסיר עם רוטב עגבניות וזה מעדן!

זה, אגב, מאד נכון לדג קפוא.
אבל אם משקיעים בטונה טריה - היא לא הופכת לחנק בכלל, ונשארת נימוחה ורכה.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
טונה ברוטב עגבניות
מטגנים בצל שלם ופרוסות שום
מניחים את פרוסות הטונה כשהן מופשרות בלי העור
מוסיפים מעל עגבניה חתוכה לרבעי פרוסות, ורצועות פלפל (אפשר בכמה צבעים)
להוסיף רסק עגבניות (3 כפות גדושות)
לתבל במלח, פלפל שחור וסוכר
ולהוסיף מים לבישול של חצי שעה.
לשים לב שהטונה תהיה בתוך רוטב אבל לא מרק דליל....
למי שאוהב חריף - ניתן להוסיף פלפל חריף
ותוספת מעשירה ולא הכרחית - כף מטבוחה.

הדג +הרוטב מהווה תוספת טעימה לחלה בליל שבת...
 

שוצי

משתמש פעיל
D I G I T A L
דג טונה אכן עדיף לבשל מאשר לאפות, ואם בישול אז ארוך ארוך!
כמו"כ אפשר לעשות ממנו קציצות כמו קציצות בשר אותו רעיון, אם משהיא רוצה אעלה מתכון.
אמא שלי עושה מזה שניצלים
 

מירוני

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י בראש מילה;930299:
אני שופכת שמן זית על הסטייק, ואז מפזרת את כל עשבי התיבול שבנמצא:
פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בזיליקום, מרווה, טימין, רוזמרין וכו' וכו'
וכך לתנור. יוצא מעדן!


הכנתי את זה כך, ויצא מעדן!

אז תודה לך!
 

shaish

משתמש רשום
אצלינו לפני שמבשלים את הדג, שופכים עליו מים רותחים- נותנים לו כמה דקות, ואז מכניסים אותו לסיר הבישול, כך הטונה יוצאת רכה! ולא "מסטיקית"
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה