אין כמו סטייקים על הפלאנצ'ה
עסייסיים, רכים, והפסים היפים מלמעלה.. שלמות
אז את הפלנאצ'ה המדהימה מפוד אפיל קיבלתי כמתנת חג
אחת המתנות הכי שימושיות!!!
(לא מבינה את חברותי לצוות שבחרו לקחת מחבת )
אני תמיד אוהבת להכין אותם על מצע פירה/אורז
(כאן בתמונה זה היה תפו"א עם בטטות בתנור לדעתי שילוב פחות מוצלח)
אז מה שצריך זה חזה עוף - אני בד"כ קונה טרי - כמות גדולה
חותכת, פורסת, מנקה, ומחלקת לשקיות ישירות להקפאה (כותבת על השקית מה מכיל)
מה שנשאר זה לפני הארוחה להוציא שקית להפשיר, לתבל.. ולטגן בלי בלאגנים מסביב
התיבול: לפי כמות החזה עוף שאתם מכינים
קטשופ חריף
צילי מתוק
שום גבישי
מלח פלפל ופפריקה
מעט שמן
מערבבים מוסיפים את החזה
משהים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים
ומטגנים בפלאנצ'ה - בלי שמן
עד לקבלת פסים יפים
בתאבון
היתרון בפוד אפיל -
בגלל הציפוי המיוחד הוא מתנקה בקלותתתת
ממש כיף, מעבירה ניגוב של נייר סופג ואחכ שוטפת, בלי לשפשף ולהתאמץ עם שומן שרוף)
עסייסיים, רכים, והפסים היפים מלמעלה.. שלמות
אז את הפלנאצ'ה המדהימה מפוד אפיל קיבלתי כמתנת חג
אחת המתנות הכי שימושיות!!!
(לא מבינה את חברותי לצוות שבחרו לקחת מחבת )
אני תמיד אוהבת להכין אותם על מצע פירה/אורז
(כאן בתמונה זה היה תפו"א עם בטטות בתנור לדעתי שילוב פחות מוצלח)
אז מה שצריך זה חזה עוף - אני בד"כ קונה טרי - כמות גדולה
חותכת, פורסת, מנקה, ומחלקת לשקיות ישירות להקפאה (כותבת על השקית מה מכיל)
מה שנשאר זה לפני הארוחה להוציא שקית להפשיר, לתבל.. ולטגן בלי בלאגנים מסביב
התיבול: לפי כמות החזה עוף שאתם מכינים
קטשופ חריף
צילי מתוק
שום גבישי
מלח פלפל ופפריקה
מעט שמן
מערבבים מוסיפים את החזה
משהים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים
ומטגנים בפלאנצ'ה - בלי שמן
עד לקבלת פסים יפים
בתאבון
היתרון בפוד אפיל -
בגלל הציפוי המיוחד הוא מתנקה בקלותתתת
ממש כיף, מעבירה ניגוב של נייר סופג ואחכ שוטפת, בלי לשפשף ולהתאמץ עם שומן שרוף)