הדברים האלו לא נכונים ולא מדויקיםכרמיאל
נתניה
זכרון יעקב
רחובות
פתח תקווה
חיפה
הערים הללו לא יזכו להיכנס לרפורמה המדוברת לפי בדיקה שלי במדד החברתי.
ישנם עוד ערים אבל הבאתי כמה עם אחוז חרדי גבוה יחסית...
אבל שוב, כל אחד יעשה את הבדיקה שלו שלא יצא מופסד מכל מיני ניתוחי שוק לא נכונים.
וזאת למה?
ראיתי את זה אבל לא הבנתי זה ממשיך את פרופיל הנסיעות חינם(למי שהיה חופשי) או נותן רק 33%?בעקבות האירועים האחרונים, סטודנטים בשנת הלימודים הקרובה זכאים להארכת תוקף פרופיל הסטודנט עד לתאריך 14/12/2023, באופן מיידי, ללא עלות, וללא צורך בהעלאת מסמכי זכאות.
שימו לב צריך להכנס לאתר ולעדכן את הכרטיס, מיועד רק למי שהולך להיות סטודנט בשנה הקרובה
טעינת פרופיל סטודנט אונליין | סטודנטים חדשים וותיקים טוענים פרופיל מהמחשב או מהסמארטפון בלי להגיע לעמדת שירות!
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
שאלה דחופה, לי ולאמא שלי עובד הארכה ולבעלי לא, הוא עשה דרך מכללת מעיינות, יש מישהו שעשה סטודנט דרך מעיינות שנה שעבר ו'עובד/לא עובד לו?בעקבות האירועים האחרונים, סטודנטים בשנת הלימודים הקרובה זכאים להארכת תוקף פרופיל הסטודנט עד לתאריך 14/12/2023, באופן מיידי, ללא עלות, וללא צורך בהעלאת מסמכי זכאות.
שימו לב צריך להכנס לאתר ולעדכן את הכרטיס, מיועד רק למי שהולך להיות סטודנט בשנה הקרובה
טעינת פרופיל סטודנט אונליין | סטודנטים חדשים וותיקים טוענים פרופיל מהמחשב או מהסמארטפון בלי להגיע לעמדת שירות!
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
מישהו יודע בנוגע לנ"ל?ראיתי את זה אבל לא הבנתי זה ממשיך את פרופיל הנסיעות חינם(למי שהיה חופשי) או נותן רק 33%?
אם שמים את הרב קו בקורא כרטיסים, ונכנסים לאתר רבקו אונלייןניסיתי עכשיו דרך קהילות ואין שום אפשרות כזאת מישהו יכול להסביר איך זה עובד
נראה לי שזה נותן רק את ההנחה, למי שיש סטודנט מורחב זה נותן 50%ראיתי את זה אבל לא הבנתי זה ממשיך את פרופיל הנסיעות חינם(למי שהיה חופשי) או נותן רק 33%?
שמתי ולא היתה שום שורה שקפצה מענייןאם שמים את הרב קו בקורא כרטיסים, ונכנסים לאתר רבקו אונליין
יש שורה אוטומטית שקופצת
אז זה לא עוזר, כי כשקונים את החופשי שנתי, הוא מבקש את המסמכים..נראה לי שזה נותן רק את ההנחה, למי שיש סטודנט מורחב זה נותן 50%
היה לכם סטודנט שנה שעברה?שמתי ולא היתה שום שורה שקפצה מעניין
זה מאריך את ההנחה לא את החופשי,אז זה לא עוזר, כי כשקונים את החופשי שנתי, הוא מבקש את המסמכים..
מה הועיל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: