כללי סטודנטים?! אל תחמיצו!!!

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
שלום חברים,

במסגרת קורס עימוד מבית פרוג התארגנו כמה מהמשתתפים לרכישת חבילה מצומצמת של פונטים מחברת 'פונטייפ', החברה באה לקראתינו בהוזלה משמעותית נוספת על המבצעים שהתפרסמו כאן לאחרונה, וחבילה של 40 משקלים תמכר ב-490 ש"ח בלבד!!!<O:p

לקראת סגירת הקבוצה, קבלנו אישור מ'פונטייפ' לצרף חברים נוספים מחוץ למשתתפי קורס עימוד, לשבוע בלבד! כך שמי שמעוניין לקפוץ על העגלה מוזמן לעשות זאת בהקדם. <O:p

להלן פרטי המבצע:<O:p
ü החבילה כוללת 40 משקלים, כשכל קובץ קרנינג שווה ערך למשקל בודד.
ü זמן בחירה ששה חדשים, כלומר מהפונטים הקיימים ומהפונטים שיצאו תוך ששה חדשים ניתן לבחור ללא הגבלת זמן.
ü סטודנטים בלבד רשאים להשתתף בקבוצה זו.
ü המחירים אינם כוללים מע"מ.
ü ניתן לפרוס את התשלום לחמשה תשלומים באשראי או בהעברה בנקאית, או בשלשה תשלומים בגיהוץ חדשי כהוראת קבע שלא סוגרת את מסגרת האשראי.
ü תוקף המבצע עד 28/12/2012.
ü מותנה במינימום שמונה משתתפים.

לפרטים ולהצטרפות, ניתן לפנות אלי בפרטי.<O:p
<O:p

ההודעה מתפרסמת באישור הנהלת פרוג.

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
לתועלת המתעניינים:
ניתן לראות את מבחר הפונטים באתר המושקע של 'פונטייפ', כמו"כ ניתן להזמין מהם קטלוג מפואר הניתן לכל דורש.
לתועלת החסומים העליתי את הקטלוג לג'מבו מייל.
באופן כללי ניתן ללמוד על מעלותיה היחודיות של 'פונטייפ' מחיפוש קל בפורום המעלה תוצאות מדהימות.
בהצלחה וכ"ט

איתי-

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מבצע מדהים !!! אני בפנים ב"ה.

כתיבה נכונה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מדהים מדהים
אבל מה זה פה?
אני מעריך את פונטייפ מאוד ואני משתמש הרבה בפונטים שלהם אבל לאחרונה זה נראה לי כמו כל האתר הפך לקמפיין שיווק גדול לפונטייפ.
כן, אני מבין שיש בינינו האומן ר' אליהו, ואני מעריך אותו ביותר, אבל ה'אבל...' נשאר גדול ביותר.
מדי שבוע צצים אשכולות על מבצעים בפונטייפ.

אני אולי מגזים, אבל לא הייתי הראשון שהגזים פה...

yoel32

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ומה אכפת לך שכל האתר יהפוך לקמפיין שיווק גדול לפונטייפ - הרי מציעים מוצר מצויין במחיר סביר - וטובה היא לכולנו!

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אין כאן פרסום לפונטייפ. יש כאן התארגנות של תלמידי קורס (ואני בתוכם), ל'רכישה מרוכזת' של פונטים. אם פונטביט או כל אחד אחר היה נותן את התנאים האלו - היו מפרסמים אותו...

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
כמו שכתב קודמי, ההודעה על מבצע ספציפי זה [ואין לי אחריות על שאר הפרסומים] נועדה רק כדי לתת הזדמנות לאלו שנכנסים כעת לעולם העיצוב להצטרף אל הקבוצה שבין כך מתגבשת.
זה לא סותר ש'פונטייפ' באמת ראויה לכל הערכה על כך שהיא מובילה בקביעת סטנדרטים, הן בתמחור והן בשרות לקוחות [גם פונטציאליים], בתקוה ששאר החברות ילכו בעקבותיה.

איתי-

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ב"ה שיש אנשים טובים שמארגנים מכירה קבוצתית שנותנת כח לנו הלקוחות לקבל מחירים חסרי תקדים בעניין, אז לטובת כולנו נצטרף ונחזק....

איתי-

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שלום הרב חקר!
האם יש ל'פונטייפ' פונטים עם קבצי קרנינג?

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
ניתן לראות בקובץ המצורף, בהצלחה.

קבצים מצורפים

• רשימת פונטים שיש להם קבצי קרנינג.doc
    KB 37.5 · צפיות: 10

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נראה שלא מספיק אנשים גילו את הפוטציאל...

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י למען דעת;921079:
נראה שלא מספיק אנשים גילו את הפוטציאל...
דווקא בינתיים המבצע צובר תאוצה... ואוטוטו הוא נסגר.
מאידך, באמת חבל על אלו שלא מנצלים את ההזדמנות לקבל משקל ב-14 ש"ח בלבד [לאחר מע"מ]. מי שקצת רוצה לקבל פורפורציות יכול להסתכל באשכול סמוך שם נמכר משקל בודד ב"מחיר מבצע" ב-80 ש"ח!!!

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י איתי-;921592:
יש הגבלה לחבילה אחת לאדם?
יתכן, אברר ב'פונטייפ' בל"נ.
בכ"א הקבוצה הנוכחית נועדה בעיקר לתת אפשרות למעצבים חדשים להתחיל את דרכם ברגל ימין, משום כך סוכם על חבילת משקלים מצומצמת וריאלית המתאימה במיוחד למטרה זו, חבילות גדולות יותר מתאימות רק לאלו שכבר מבוססים בתחום והשקעה גדולה יותר כדאית עבורם.

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
ר' איתי!
במענה לשאלתך אישרה 'פונטייפ' רכישת שתי חבילות.

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
החלה הספירה לאחור &lt;&lt;&lt;

יומיים!!! לסגירת הקבוצה.

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
כמו תמיד ברגע האחרון עולות כל השאלות -

אז לכל השואלים בפרטי כדאי דבר ראשון להסתכל טוב שוב בהודעה הראשונה שבאשכול שם מפורטים תנאי המבצע העיקריים, אם יש שאלות נוספות נשמח לענות.
בהצלחה ובזריזות - שעון החול הולך ואוזל!!!

כתבים

משתמש צעיר
עימוד ספרים
לאלו שרצו לראות את הקטלוג ולא הצליחו מאחר שפג תוקף הקישור שבהודעה 2 העליתי שוב לג'מבו מייל.
בכל אופן, רצוי ומומלץ מאד להזמין מ'פונטייפ' את הקטלוג המודפס - יצירה טיפוגרפית משובחת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה