התייעצות סטאג'רית בראיית חשבון - הבו עצות ועידוד!

אריאל #

משתמש רשום
בתור אחת שיש לה סטאגריות מתחת
אני מניחה שאת יודעת, אבל בכל זאת כותבת שזה גם מאד מאד תלוי בך ובכל מי שבדרגתך, ההרגשה שנותנים והמענה הסבלני והסובלני הוא ממש חשוב, כי גם ככה בהתחלה הביטחון העצמי הוא ברמה אפס ולשאול שאלות "טיפשיות" זה לא הכי נעים...

מייטי

משתמש פעיל
ברור , אני מנסה תמיד לענות גם מעבר לתשובה הספציפית ולתת תמונה שלמה יותר , להסביר איך המערכת עובדת במשרד, את מי כדאי לפגוש במסדרון ואת מי לא ועל זה דרך,

עד מתי

משתמש מקצוען
אני מניחה שאת יודעת, אבל בכל זאת כותבת שזה גם מאד מאד תלוי בך ובכל מי שבדרגתך, ההרגשה שנותנים והמענה הסבלני והסובלני הוא ממש חשוב, כי גם ככה בהתחלה הביטחון העצמי הוא ברמה אפס ולשאול שאלות "טיפשיות" זה לא הכי נעים...
ממליצה לך מאד להירשם לפורום רו"ח חרדית יש שם המון המון מידע ופרקטיקה שיכול לתת לך המון, בהמשך ( נראה לי אחרי חודש) את יכולה גם לעלות שאלות

רות אא

משתמש רשום
את צריכה לחשוב מה את רוצה לעשות אחרי ההתמחות..
לאיזה כיוון את נוטה..
אם עצמאית - אז באמת צריך התמחות במשרד יותר קטן שיתן נסיון במגוון תחומים רחב..
אם סמנכל כספים, חשבות וכד'... אז השורה בקו"ח משמעותית...

ישובניקית

משתמש חדש
אני ממליצה לך להגדיל ראש , אם מביאים לך סעיף של חברה ויראו שאת טובה וחושבת קדימה, חושבת על בדיקה מעגלית של הנושא שאת בודקת ואת כל הממשקים האפשריים , את תתקדמי בתיק ומכאן הכל פתוח.
אני מנהלת עובדת תבניתית להחריד שלא חושבת קדימה וזה מתסכל ממש, עושה את הסעיף שלה ומשאירה לי לחפור למסקנות.
הביאו לך סעיף- תנסי לתת את התמונה בשלוש משפטים ולגרום למנהל/ת שלך לבטוח בך שהבנת הכל עד הסוף והיא תתן לך אחריות נוספת!
בהצלחה!!!

אריאל #

משתמש רשום
תודה לכולם על התשובות!
האמת שביקשתי עידוד אבל רק גרמתם לי ללחצים יותר גדולים, כתבתי שאני ממש בתחילת הדרך וכרגע בוהה במחשב ומסתבכת עם דברים פשוטים וכתבתם כמה חשוב להגדיל ראש, לחשוב מעבר, להסתכל על כל התמונה...נו נו...עוד אגיע לשם בעז"ה.

עד מתי

משתמש מקצוען
תודה לכולם על התשובות!
האמת שביקשתי עידוד אבל רק גרמתם לי ללחצים יותר גדולים, כתבתי שאני ממש בתחילת הדרך וכרגע בוהה במחשב ומסתבכת עם דברים פשוטים וכתבתם כמה חשוב להגדיל ראש, לחשוב מעבר, להסתכל על כל התמונה...נו נו...עוד אגיע לשם בעז"ה.
אוך לא התכוונו להלחיץ ( אני בכל אופן...) מה שכן אני חושבת שכדאי לך מאד לאמץ איזה חברה מהתחום שכבר שוחה בחומר וגם עבדה או עובדת בביג פור שתשמש לך כמו מנטורית בחודשים הראשונים שתרגישי בנוח לשאול אותה כל שאלה אפילו הכי טכנית וטיפשית, לפרוק את התסכולים, להתייעץ בדרכי פעולה וכו'
אני שימשתי כמה פעמים ככה לאחיות בתחילת הדרך ( מנהלות חשבונות אבל זה אותו רעיון) והם לא גומרות להודות לי עד היום - שנים אחרי, כמה ביטחון נתתי להם אי שם בהתחלה ( אחת היתה מתקשרת בלחש מהשרותים דחוף איך עושים בחשבשבת סטורנו, ואיך מעדכנים ספק ואיך ואיך, לפעמים 5 פעמים ביום , והייתי מסבירה לה ברגע ואפילו שולחת צילום מסך )
המון המון הצלחות

CPA 7

משתמש צעיר
כתור מנג'רית בביג פור:
תדעי שבהתחלה לא מצפים מעובדת לתפוקות בעבודה, מבינים שצורת העבודה שונה בתכלית מהלימודים וצריך תקופה להסתגל.
בתקופה הזאת תשאלי כמה שיותר- עכשיו יענו לך בשמחה, עוד כמה חודשים כבר לא :(
לוקח זמן ללמוד את העבודה ולא סתם ההתמחות היא תקופה של שנתיים (גם המנג'ר ומעלה לא יודעים הכל)
בהתחלה עושים כמו רובוט- מגלגלים ניירות עבודה, מסמנים אנליטית וכדומה ואחרי כן מתחילים להביא את השכל.
טיפ פרקטי: תחשבי שהסעיף הוא שאלה במבחן בביקורת-
אם היו מביאים לך סעיף לקוחות היית יודעת לכתוב נהלי ביקורת- תעשי אותו דבר. תכתבי את הנהלי ביקורת לעצמך ואיך את חושבת ליישם אותם ואז תראי בקובץ שבגדול זה אותו דבר...
בגדול המילה היא סבלנות והתמדה ובתקופה הזאת- המון שעות נוספות ;)

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
תודה לכולם על התשובות!
איך את מסתדרת עם לימוד התוכנות?

נעמה CPA

משתמש מקצוען
באמת עידודי זה תקופה לא קלה בכלל, זוכרת את עצמי בוכה בשירותים עם חברות
ומאוד זכור לי לטובה אחת שהגיעה ואמרה לנו תרגישו בנוח לשאול אותי כל דבר
שאומרים לך לגלגל נייר עבודה תשאלו מה זה לגלגל? מה זה ניר? מה זה עבודה?
ובאמת מרגישים סתומים ומתפדחים לשאול, אבל באמת כולם משתדלים לקבל את זה בהבנה
ותוך כמה חודשים בעז"ה לא תאמיני איך תהיי במקום אחר לגמרייי
אם את רוצה למסור פרטים כאן או במייל, אני יכולה לארגן מישהי שתעזור לך

אריאל #

משתמש רשום
תודה לכולן! עכשיו עודדתן!! מאד!!
איך את מסתדרת עם לימוד התוכנות?
בהחלט לא קל, ובמיוחד שהכל באנגלית...
אם את רוצה למסור פרטים כאן או במייל, אני יכולה לארגן מישהי שתעזור לך
אני מאד רוצה, אבל קצת בעיה להיחשף פה...תאשרי כשאת פה, אכתוב מייל ואמחק מיד.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה