קינוחים סורבה מצוין להגשה חגיגית בכמה דקות - פסחי

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
1649948431619-png.1102590

1649948462804-png.1102591



על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו

8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.

הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.

בהצלחה רבה

פה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
1649948974043-png.1102601
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
1649948431619-png.1102590

1649948462804-png.1102591



על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו

8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.

הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.

בהצלחה רבה

פה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
1649948974043-png.1102601
מושלם.
עדיף דבש או סוכר?
אנחנו אחרי פסח, אז יש את כל האופציות...
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איך הוא במרקם?
כי הסורבה שאני טוחנת, מקבל מרקם של ברד רך ולא גוש קרח
האם לסורבה הזה יש מרקם קשה וקרחי, או רך?
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
איך הוא במרקם?
כי הסורבה שאני טוחנת, מקבל מרקם של ברד רך ולא גוש קרח
האם לסורבה הזה יש מרקם קשה וקרחי, או רך?
לדעתי אמור להיות יותר רך, בגלל הריצ' שיש בו.
ולכן זה לא כמו הסורבה הרגיל שמכינים ממיצים קנויים, שם גם חובה לטחון אחר ההקפאה לפחות פעם אחת, ועדיף גם שניה.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לדעתי אמור להיות יותר רך, בגלל הריצ' שיש בו.
ולכן זה לא כמו הסורבה הרגיל שמכינים ממיצים קנויים, שם גם חובה לטחון אחר ההקפאה לפחות פעם אחת, ועדיף גם שניה.
מחכה גם לתגובה של @רוחי בלבוחי , מנסיונה
 

pink

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אפשר פירות משימורים?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
לדעתי אמור להיות יותר רך, בגלל הריצ' שיש בו.
ולכן זה לא כמו הסורבה הרגיל שמכינים ממיצים קנויים, שם גם חובה לטחון אחר ההקפאה לפחות פעם אחת, ועדיף גם שניה.
הטעם הוא כמו המרקם של ארטיק אבטיח.
אין צורך לטחון שוב.
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כמה פרי צריך בס''ה לכל אינגליש קייק?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
יוצא טעים כמו הטרי?
נגיד אננס, יש הבדל ענק בטעם בין הטרי למשומר.
מתלבטת אם לנסות.
בלי לנסות לא תדעי......... ההשקעה לא בשמים.
אני אפפם אל עשיתי משימורים אני תמיד עושה מפרות קפואים, אבל שכנה פה אמרה שזה מוצלח.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה