על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו
8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.
הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.
בהצלחה רבה
פה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
מושלם.
על 500 גרם פרי -
תותים/ אננס/ בננה/ מנגו
8 כפות ריץ
4 כפות דבש / סוכר.
הכל במעבד מזון על הלהב של הסכין כמה דקות ארוכות וטובות עד שמתקבל סורבה.
בהצלחה רבה
פה עשיתי שלוש שכבות
תות אננס מנגו.
זה אותו אפקט.מושלם.
עדיף דבש או סוכר?
אנחנו אחרי פסח, אז יש את כל האופציות...
לדעתי אמור להיות יותר רך, בגלל הריצ' שיש בו.איך הוא במרקם?
כי הסורבה שאני טוחנת, מקבל מרקם של ברד רך ולא גוש קרח
האם לסורבה הזה יש מרקם קשה וקרחי, או רך?
מחכה גם לתגובה של @רוחי בלבוחי , מנסיונהלדעתי אמור להיות יותר רך, בגלל הריצ' שיש בו.
ולכן זה לא כמו הסורבה הרגיל שמכינים ממיצים קנויים, שם גם חובה לטחון אחר ההקפאה לפחות פעם אחת, ועדיף גם שניה.
הטעם הוא כמו המרקם של ארטיק אבטיח.לדעתי אמור להיות יותר רך, בגלל הריצ' שיש בו.
ולכן זה לא כמו הסורבה הרגיל שמכינים ממיצים קנויים, שם גם חובה לטחון אחר ההקפאה לפחות פעם אחת, ועדיף גם שניה.
היא הגיבה בהודעה הקודמת - מנסיונהמחכה גם לתגובה של @רוחי בלבוחי , מנסיונה
מושששששששארטיק אבטיח
לדעתי סוכר.מוששששששש
ועדיין מתלבטת בין סוכר לדבש.
מה אומרת?
עד הלילה חייבת להיות החלטה
כן רק להקפיא קודם ללא הנוזלים.אפשר פירות משימורים?
תלוי בגובה שאת רוצה שיתקבל.כמה פרי צריך בס''ה לכל אינגליש קייק?
יוצא טעים כמו הטרי?כן רק להקפיא קודם ללא הנוזלים.
בלי לנסות לא תדעי......... ההשקעה לא בשמים.יוצא טעים כמו הטרי?
נגיד אננס, יש הבדל ענק בטעם בין הטרי למשומר.
מתלבטת אם לנסות.
אמממממממממבלי לנסות לא תדעי......... ההשקעה לא בשמים.
אני אפפם אל עשיתי משימורים אני תמיד עושה מפרות קפואים, אבל שכנה פה אמרה שזה מוצלח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: