רעיון שהגיתי בר"ה והתקבל מדהים ב"ה.
גם פרווה אבל לא בטעם עונש.
גם מהיר בואכה פטנט.
וגם כל כך יפה מראה.
העקרון הוא שמכינים סורבה בצ'יק על ידי טחינה בבלנדר של קרם קוקוס ופרי קפוא.
מזלפים על מקרונים יפים (קנויים) ומתנשאים, משדכים ומגישים.
גם פטיפור קטן ומספק לאחר ארוחה כבדה.
וגם כמות סוכר שפויה.
סורבה קלי קלות בטעם תות
מצרכים:
חצי פחית (200 מ"ל) קרם קוקוס- יש לערבב טרם השימוש.
2-3 כפות קצפת צמחית גולמית
2-3 כוסות תותים קפואים
1-2 כפות סוכר/ מייפל / סילאן.
להגשה:
שקית זילוף או כף גלידה.
מקרונים בצבע שאתם אוהבים.
(בחרנו גוון ירוק יפהפה שמשלים את הורוד).
אופן ההכנה:
מניחים את כל המצרכים בבלנדר שטוחן קרח
ממתינים כשלש דקות שיפשירו מעט.
טוחנים בפולסים עד לקבלת מרקם הדומה לשל גלידה או פרוזן.
מוסיפים תותים ו/ סוכר במידת הצורך.
יש לזכור שהמתיקות נחלשת בהקפאה ולתקן תיבול בהתאם.
מעבירים לקופסא ומאשפזים במקפיא.
הגשה וצילחות:
כ15 דקות לפני ההגשה מוציאים את הסורבה ומעבירים מספר כפות לשקית זילוף
מזלפים שכבה נאה על תחתית מקרון וסוגרים במקרון נוסף.
ממשיכים כך עם שאר המקרונים.
לחילופין ניתן ליצור חצי כדור בעזרת כף גלידה ולהניח על המקרון.
אם רוצים מקשטים בגרגרי רימון או פיסטוקים קצוצים.
גם פרווה אבל לא בטעם עונש.
גם מהיר בואכה פטנט.
וגם כל כך יפה מראה.
העקרון הוא שמכינים סורבה בצ'יק על ידי טחינה בבלנדר של קרם קוקוס ופרי קפוא.
מזלפים על מקרונים יפים (קנויים) ומתנשאים, משדכים ומגישים.
גם פטיפור קטן ומספק לאחר ארוחה כבדה.
וגם כמות סוכר שפויה.
סורבה קלי קלות בטעם תות
מצרכים:
חצי פחית (200 מ"ל) קרם קוקוס- יש לערבב טרם השימוש.
2-3 כפות קצפת צמחית גולמית
2-3 כוסות תותים קפואים
1-2 כפות סוכר/ מייפל / סילאן.
להגשה:
שקית זילוף או כף גלידה.
מקרונים בצבע שאתם אוהבים.
(בחרנו גוון ירוק יפהפה שמשלים את הורוד).
אופן ההכנה:
מניחים את כל המצרכים בבלנדר שטוחן קרח
ממתינים כשלש דקות שיפשירו מעט.
טוחנים בפולסים עד לקבלת מרקם הדומה לשל גלידה או פרוזן.
מוסיפים תותים ו/ סוכר במידת הצורך.
יש לזכור שהמתיקות נחלשת בהקפאה ולתקן תיבול בהתאם.
מעבירים לקופסא ומאשפזים במקפיא.
הגשה וצילחות:
כ15 דקות לפני ההגשה מוציאים את הסורבה ומעבירים מספר כפות לשקית זילוף
מזלפים שכבה נאה על תחתית מקרון וסוגרים במקרון נוסף.
ממשיכים כך עם שאר המקרונים.
לחילופין ניתן ליצור חצי כדור בעזרת כף גלידה ולהניח על המקרון.
אם רוצים מקשטים בגרגרי רימון או פיסטוקים קצוצים.
נערך לאחרונה ב: