לא מדויק כי ברגע שהוא מכניס את זה הוא מוביל תחרות כלל ארצית.
לא שאני מבין גדול בזה, אבל אני יודע שבתחרות זה אפקט מתגלגל
...השאלה היא כמה שיניים יש להם בשביל שיוכלו באמת לשבור את השוק ...
לא מדויק כי ברגע שהוא מכניס את זה הוא מוביל תחרות כלל ארצית.
...השאלה היא כמה שיניים יש להם בשביל שיוכלו באמת לשבור את השוק ...
ברור שזה ישפיע לטובהלא מדויק כי ברגע שהוא מכניס את זה הוא מוביל תחרות כלל ארצית.
מיכאל שמש: שר הכלכלה ניר ברקת זימן אליו את הממונה על התחרות מיכל כהן ודרש ממנה לסיים את תפקידה.
סוף סוף,ובתוך כך:
מיכאל שמש: שר הכלכלה ניר ברקת זימן אליו את הממונה על התחרות מיכל כהן ודרש ממנה לסיים את תפקידה.
אני מסתובב רבות באושר עד ולא זכור לי שראיתי אריזות ענק שקופות ממותגים מוזרים.באושר עד לא נכנסים אנשי ת"א הרגילים, ובטח שלא אוספים לעגלה שלהם את כל אריזות הענק השקופות ממותגים מוזרים (ולא תמיד איכותיים!!) שמעולם לא נפגשו בהם.
לדעתי זה לא יצליח.העיתונאי גיא לרר וחבריו מהתכנית 'הצינור', שנאבקים בשנים האחרונות ביוקר המחיה, וניהלו בעבר את 'מרד הפסטה' נגד חברת אוסם וכדומה, החליטו הבוקר לפתוח סופר חדש, בו הם מוכרים מוצרים זולים, (חלקם ממותגים של יבואנים מקבילים. כמו ברשתות החרדיות, דוגמת 'מעולה' וכדומה).
לעת עתה הם פתחו רק סניף אחד, בתל אביב (איך לא?) סמוך לאולפן חדשות 13, ולדבריהם הם עומדים לפתוח עוד סניפים רבים בעיקר בערי הפריפריה.
הסופר החדש נקרא "סופר הצינור".
מה דעתכם?
האם הרשת תפתח סניפים גם בריכוזים החרדיים?
האם המאבק הזה סופו להצליח ולהשפיע על משהו או שזה רק ניסיון קיקיוני להרויח קצת כסף/סיקור אוהד?
אאל"ט ירון זליכה היה החשב הכללי במשרד האוצר. לא?סוף סוף,
ע"ע ירון זליכה..
למי שיש כח להקשיב...אאל"ט ירון זליכה היה החשב הכללי במשרד האוצר. לא?
גם אצל החרדים החנויות הקטנות והבינוניות יקרות ,גם אלו שהשם שלהם מכיל את המילה "חסד", וגם אם הם במרחק 10 דקות מרמי לוי\יש\אושר עד וכו'.דברים שהחרדים טובים בהם והחילונים לא.
דווקא משנת יוסף מותגים יפיםאני מסתובב רבות באושר עד ולא זכור לי שראיתי אריזות ענק שקופות ממותגים מוזרים.
אולי התכוונת למשנת יוסף.
זהו שעכשיו זה 'מכולת' יפה וממותגת (המכולת, לא המוצרים..) ועוד של ערוץ 13 השמאלני..לדעתי זה לא יצליח.
'אושר עד' יש גם בתל אביב, והבעייה של החילונים היא שהם מפונקים, ורוצים לקנות ליד הבית, מהמותגים שהם מכירים, ובזול.
במקרה כזה לא תעזור שום חנות, ובשביל להוריד מחירים צריך לשנות הרגלים, ולחפש את החנות שבה המחירים הכי זולים, דברים שהחרדים טובים בהם והחילונים לא.
זה כמו כל אלו שזועקים על יוקר הדירות בירושלים. אם אתה מחפש דירה בירושלים - אל תצפה שהמחירים יהיו זולים.
לא תמיד הן יקרות, ובוודאי שאין מה להשוות את המחירים שלהן למחירים של המכולות בתל אביב.גם אצל החרדים החנויות הקטנות והבינוניות יקרות ,גם אלו שהשם שלהם מכיל את המילה "חסד", וגם אם הם במרחק 10 דקות מרמי לוי\יש\אושר עד וכו'.
היא מסרבת לעזוב את תפקידה.ובתוך כך:
כאן מתעסק הוא ברשות התחרות בצורה חריפה:היא מסרבת לעזוב את תפקידה.
על רקע העלאות המחירים - השר ברקת דורש את פיטורי הממונה על רשות התחרות שהגיבה: "לא נתפשר על עצמאות רשות התחרות"
הריבית ממשיכה לעלות וחברות השיווק והמזון ממשיכות להעלות את המחירים - על אף שהממשלה מעדיפה להניח את עיקר עיסוקה בעניינים אחרים, שר הכלכלה סבור כי האשמה היא על הממונה על רשות התחרותwww.bizportal.co.il
למי שיש כח להקשיב...
מה קורה פה? עם אלדד יניב | פרק 4: אתם מפגינים עם כנופיית ההון-שלטון-עיתון?
פרופ׳ ירון זליכה שהפגין הרבה שנים יחד עם אלדד יניב נגד השחיתות וכנופיית ההון-שלטון-עיתון בשיחה על חבריהם המפגינים שנטשו אותםאנחנו גם בSpotify:https://spoti.f...www.youtube.com
ובתוך כך:
כמובן שהבאתי את זה בהקשר לכך שאם גם בממשלה יגרמו וידחפו לתחרות יחד עם זה, היא בסוף תהיה בעז"ה.השר ברקת פיטר את הבכירה במשרדו: "חוסר אמון" - כל רגע
אחרי חמישה חודשים בהם בחן את תפקודה, החליט שר הכלכלה ניר ברקת לסיים את תפקידה של מיכל כהן, הממונה על התחרות במשרד הכלכלה, זאת בשל "חוסר האמון העמוק שנוצר בין השניים"www.kore.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: