מעוניין להצטרף לפורום
מעוניין להצטרף
כבר מעל 40 חברי פורום.צירפתי.
שוב תודה ל @ניהול האתר על הפורום.
מעוניין להצטרף לפורום
מעוניין להצטרף
כבר מעל 40 חברי פורום.צירפתי.
@הכלבויניק אשמח להצטרף גם כן
מנהל הקבוצה הוא הרב מנסה להיות אני,@הכלבויניק אפשר להצטרף?
@הכלבויניק אשמח להצטרף גם כן
צירפתי אשמח לשמוע באמת האם אתם עוסקים בתחום כדברי @הכלבויניק .@הכלבויניק אפשר להצטרף?
אכן.צירפתי אשמח לשמוע באמת האם אתם עוסקים בתחום כדברי @הכלבויניק .
אם לא אסיר אתכם.
בתקווה להבנה, ובהצלחה.
מעולה.@מנסה להיות אני אני לומד כעת, אם זה עומד בקריטריונים מה טוב ואם לא אקבל עלי את הדין באהבה...
הגיע הזמן למחירים האלו.אני כסוחר סתם מאוד בעד פתיחת הפורום השוק של הסתם השתולל מאד ובעת האחרונה העניינים נרגעים הגיע הזמן לחזור לפרופורציות ולרדת למחירים סבירים תודה רבה מאד
הפורום כבר נפתח, ע"מ להצטרף אליו יש לבקש זאת ממנהל הקבוצה - @מנסה להיות אניילא קדימה לפתוח את פורום הסופרים אני מחכה בכיליון עיניים
@מנסה להיות אני אנא לצרפני לפורום.הפורום כבר נפתח, ע"מ להצטרף אליו יש לבקש זאת ממנהל הקבוצה - @מנסה להיות אני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: