דרוש מידע סוכן ביטוח

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
אשמח למישהו אמין, זול וטוב, שמתעסק עם לקוחות פרטיים בעדיפות לחברת אלטשולר שחם.
חשוב לי גם שיהיה דתי (מבין במסלולים הלכתיים היתר עסקה וכד')
בתחומי: פנסיה, גמל, ביטוח חיים בריאות, משכנתא. (בקיצור הכל חוץ מביטוחי רכב)

הגיע הזמן לעשות סדר

תודה מראש!

mina

משתמש מקצוען
נעולה על אלטשולר שחם? מכירה מישהו תותח אבל לא חושבת שהוא מתעסק דווקא עם אלטשולר שחם.. מעניין אותך?

aktiv

משתמש פעיל
אשמח למישהו אמין, זול וטוב, שמתעסק עם לקוחות פרטיים בעדיפות לחברת אלטשולר שחם.
חשוב לי גם שיהיה דתי (מבין במסלולים הלכתיים היתר עסקה וכד')
בתחומי: פנסיה, גמל, ביטוח חיים בריאות, משכנתא. (בקיצור הכל חוץ מביטוחי רכב)

הגיע הזמן לעשות סדר

תודה מראש!
בנצי יזדי 0542334855

mina

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

• מנדי גפנר.jpg
    מנדי גפנר.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 58

קול מבשר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
בעיקרון היום לא שווה לסוכנים לעבוד עם חברות שזכו במכרז של המדינה [מסלולי ברירת מחדל] ה"ה חברת אלטשולר שחם, פסגות, הלמן אלדובי, ומיטב דש.
[בחלק מן החברות יש איזה שהיא בעיה להצטרף למסלול הלכה והם מחיבים קודם להצטרף למסלול הכללי וורק אחרי חודש ניתן לעבור, שמעתי שכעת גופי הכשרות פועלים בנידון והיתה על כך אסיפה בבית הגר"ד לנדו יחד עם ח"כ משה גפני.]
למעשה ניתן בקלות רבה לפתוח באלטשולר תוכנית פנסיה ללא כל סוכן ותוך מספר דקות בדמי הניהול הזולים במדינה. בקישור הבא https://campaign-1.as-invest.co.il/...tm_campaign=kerengal2dad&utm_content=infojoin
אם את רוצה יש לי סוכן שעובד עם אלטשולר אני מקוה שגם אחרי הרפורמה שמו הוא דניאל בן נון
054-7766383
בקשר לשאר התוכניות [גמל להשקעה השתלמות וכו'] ודאי שהוא ישמח לתת לכם שירות
כמו"כ אשמח לענות על כל שאלה הקשורה לענין ההלכתי והמקצועי

prozt

משתמש חדש
אשר ספיר חרדי מהמנהלים של אלטשולר שחם ומומחה גדול

קול מבשר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
צריך לבדוק אם כל הסוכנים שהוזכרו כאן עדיין משווקים פנסיה כי נראה לי שלא! וכאן טמונה הבעיה כי מכיון שהם כבר לא מרויחים מאותם החברות פתאום הם ימצאו מגוון תרוצים למה כבר לא כדאי לפתוח פנסיה [ודוקא פנסיה אבל את המוצרים האחרים כן] שם אלא בחברה האחרת [הראל מנורה מגדל ווכו'] ששם יש דמי ניהול גבוהים יותר שיש בהם כדי חלוקה לחברה ולסוכן, לכן לא כדאי להתפתות לאותם הסוכנים אלא לפתוח בצורה פרטית בדמי ניהול הזולים ביותר באותם החברות.
ובפרט מי שמעונין באלטשולר בשביל מדיניות הכשרות של תשואה כהלכה שלא ימצא לה תחליף בחברות אחרות.

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
קלופמן ביטוחים
אני מרוצה מאוד ומכירה עוד הרבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה