יש שאלון רפואי מפורט, ואותו צריכים למלא.תודה על המידע, בלי קשר ללשקר,
יש פרטים שכבר לא רלוונטיים ולכאורה אין עניין לדווח
נראה לי שעל יותר מ5 שנים אין צורך.
מה שידוע לי שברגע שתובעים את חברת הביטוח הם עצמם בודקים אם המקרה קרה לפני שביטחו
ואז הם לא משלמים.
אגב,
יש לכם מידע אם חברות הביטוח נותנות אפשרות להוסיף בתשלום החודשי כדי לבטח משהו מסוים שהביטוח אינו מעוניין לבטח לכתחילה?
כגון אם נמצאים בברור רפואי כלשהוא לפני שיש ממצא והם מעוניינים להחריג.
[הכוונה כמובן לא על דברים רציניים אלא על חשש],
בביטוח אלמנטרי בדרכ כן-כמו רכב שחור או BMW וכד'.. שהביטוח שלו עולה יקר יותר מרכב רגיל.אגב,
יש לכם מידע אם חברות הביטוח נותנות אפשרות להוסיף בתשלום החודשי כדי לבטח משהו מסוים שהביטוח אינו מעוניין לבטח לכתחילה?
כגון אם נמצאים בברור רפואי כלשהוא לפני שיש ממצא והם מעוניינים להחריג.
[הכוונה כמובן לא על דברים רציניים אלא על חשש],
בביטוח משכנתא חובה לעדכן אם התחלתי לעשן? (גם אחרי כמה שנים מתחילת הביטוח)גם בביטוח משכנתא עישון מייקר את העלות
לא,אין חובה לעדכן כשאתה כבר בפניםבביטוח משכנתא חובה לעדכן אם התחלתי לעשן? (גם אחרי כמה שנים מתחילת הביטוח)
מנסיוני אל תסמוך על אף סוכן.הסוכן ביטוח הוא לצידך חד משמעית.
אני ומשפחתי 20 שנה מבוטחים דרך סוכן XXXX אצל אותה חברת ביטוח גדולה .מנסיוני אל תסמוך על אף סוכן.
אף אחד לא לצידך, מקסימום יותר קרוב אילך מאשר חברת הביטוח עצמה.
כנראה שאתה מדבר מתוך כמה וכמה סיפורים שהיו לך ולסביבתך, ואני לא מתווכחת, אבל ספציפית על אכ"ע זה לא בעיה של הסוכן. חברת הביטוח מחוייבת לבטל בהגיע המבוטח לגיל פרישה, זה מתבטל אוטומטית. כמו לדוגמא ביטוח התפתחות הילד, שנגמר אוטומטית בגיל 21 בו המבוטח לא קרוי ילד. בקיצור יש הגיון בביטוח..אני ומשפחתי 20 שנה מבוטחים דרך סוכן XXXX אצל אותה חברת ביטוח גדולה .
עיזבו את זה שלא יתכן שבמשך 20 שנה אין אף חברת ביטוח אשר התחרה על הביטוחים שאני רוכש ונתנה מחיר יותר זול מהחברה שאני מבוטח בה .
לאחרונה התברר לי שאחד מבני משפחתי אשר קרוב לגיל פנסיה משלם ושילם כל חודש סכומי עתק על ביטוח אובדן כושר עבודה בעודו אינו עובד כך שבשיחה מול החברת ביטוח (לא הסוכן) לא הבינו מדוע רכשו את הביטוח הזה.
והתשובה לזה היא משום שהסוכן מקבל עמלה מחברת הביטוח לפי כמות הביטוחים שהוא מוכר לאנשים.
הסוכן מקבל עמלות על ביטוחים שמוכר, אבל, כמו שאמרתי- אם ימכור משהו לא חוקי הוא יקבל שלילת רשיון. לדוגמא ביטוחים כפולים-אסור לו למכור ללא אישור הלקוח, ביטוחים לא רלוונטים- כנ"לוהתשובה לזה היא משום שהסוכן מקבל עמלה מחברת הביטוח לפי כמות הביטוחים שהוא מוכר לאנשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: