אני טיפה מסתבכת עם הוראות באנגלית, אבל אני ממש אשמח שתשלחי.באנגלית עוזר?
מסרגה אחת או 2?אני טיפה מסתבכת עם הוראות באנגלית, אבל אני ממש אשמח שתשלחי.
במסרגה אחת אני סורגת ממש טוב מהוראות באנגלית (קרושה אני בדרך כלל לא סורגת בעברית).מסרגה אחת או 2?
תכף אחפש לך קישוריםבמסרגה אחת אני סורגת ממש טוב מהוראות באנגלית (קרושה אני בדרך כלל לא סורגת בעברית).
אבל אני מעדיפה בשתי מסרגות.
תודה רבה!!!
את יכולה למקד אותי מה בדיוק את מחפשת כי יש המימון גזרות ברשת זה יעזור לי לא להתפזר...במסרגה אחת אני סורגת ממש טוב מהוראות באנגלית (קרושה אני בדרך כלל לא סורגת בעברית).
אבל אני מעדיפה בשתי מסרגות.
תודה רבה!!!
סוודר דק חלק עם V אולי פטנט.את יכולה למקד אותי מה בדיוק את מחפשת כי יש המימון גזרות ברשת זה יעזור לי לא להתפזר...
את באמת הולכת לסרוג סוודר לילד בן 3 במסגרות 2 מ"מ , וואו בהצלחה! אני אחרי בגד לגיל ניו בורן, לקח נצח... מעבר לזה זה היה יותר קשה... ממליצה לך לבדוק איך החוט מתקבל בסריגה על מסרגות 3 מ"מ , זה יכול להיות הבדל של שמים וארץ...יש לי חוט מאד דק (2 מ"מ) אז אני חושבת שמתאים לו רק סגנון חלק.
תודה!!!
תודה רבה רבה!!!!את באמת הולכת לסרוג סוודר לילד בן 3 במסגרות 2 מ"מ , וואו בהצלחה! אני אחרי בגד לגיל ניו בורן, לקח נצח... מעבר לזה זה היה יותר קשה... ממליצה לך לבדוק איך החוט מתקבל בסריגה על מסרגות 3 מ"מ , זה יכול להיות הבדל של שמים וארץ...
בכל מקרה לחוט ממש דקיק מצאתי רק את הגזרה המצורפת
אפשר לוותר על הדוגמא ולקחת רק את כמות העיניים בשביל המידה
בכיף, אשמח מאד לראות את התוצאה...תודה רבה רבה!!!!
האמת שבדרך כלל אני סורגת קרושה, אבל בבגדים אני יותר אוהבת שתי מסרגות.בכיף, אשמח מאד לראות את התוצאה...
כיף למצוא אחיות לתחביב כמעט לא מכירה אנשים שאוהבים לסרוג בשתי מסרגות...
מסכימה איתך... אני אוהבת לסרוג רק בגדים אז זה ממש כמעט תמיד עם שתי מסרגות...האמת שבדרך כלל אני סורגת קרושה, אבל בבגדים אני יותר אוהבת שתי מסרגות.
נראה כמה זמן זה יקח לי (בשתיים אני פחות מיומנת זה הפרוייקט המסובך השני שלי) אולי אני צריכה לסרוג במידות לגיל 4
שתי הכוכביות מסמנות תחילה של סדרה של עינים שיחזרו על עצמם ולאחרי הסדרה שוב יופיעו שתי כוכביות לאחר מכן יופיע לסרוג מ**-** שזה אומר לסרוג מזוג הכוכביות הראשונות ועד השניות ואז יופיע כמה פעמים לחזור על זה...@Ella אפשר עזרה בפיענוח ההוראות? מה פירוש הסימונים **-** ו**
תודה רבה!
תודה רבה!! ההסבר מאד מפורט וברור.שתי הכוכביות מסמנות תחילה של סדרה של עינים שיחזרו על עצמם ולאחרי הסדרה שוב יופיעו שתי כוכביות לאחר מכן יופיע לסרוג מ**-** שזה אומר לסרוג מזוג הכוכביות הראשונות ועד השניות ואז יופיע כמה פעמים לחזור על זה...
לדוג השורה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 1449334
אמורים לסרוג 2עינים לאחר מכן שתי עינים ביחד סה"כ 6 פעמים ואז יש סוגריים מרובעות
של 6 עינים, 2 עינים יחד, 10 עינים, 2 עינים יחד, ו6 עינים לאחר מכן 4 עינים, שתי עינים יחד 14 עינים, 2 עינים יחד, 4 עינים, לאחר מכן לחזור פעם נוספת על הסוגריים המרובות, ואז שתי עינים יחד, ואז שוב לחזור על מה שבין הכוכביות חמש פעמים וככה הלאה
מקווה מאד שהבנת
אם לא, את יכולה להשאיר מייל ואשלח מס טלפון, ואסביר לך טלפונית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: