סוגי מעבד למחשב - שאלה של עם הארץ ):

פלוני אלמוני 12

משתמש פעיל
אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לשימוש באוצר החכמה ובר אילן, מדובר בשימוש מסיבי יום -יומי [כולל גם שימוש בגוגל פה ושם]
ידוע לי שאוצר החכמה ממליצים רשמית על מחשבים בעלי מעבד I3 ומעלה
בחיפוש אחר מחשב זה קצת מגביל ומעלה את המחיר...
מצד שני יש המון סוגי מעבדים נוספים שראיתי כמו AMD ועוד כל מיני שמות לא מוכרים...וכד'
[ויש למשל גם באלי מחשבים עם המון פידבקים של חברות סיניות מוכרות אבל עם מעבדים בלתי מוכרים]
השאלה שלי האם כל סוגי המעבדים האחרים הם בעצם ליגה מתחת למעבדי ה-I או שיש מעבדים אחרים שהם לא פחות טובים וגם יכולים להתאים לאוצר החכמה.

תודה רבה

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
יש מעבדים של amd סדרת רייזן שיכולים להתאים להנ"ל

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים

עשרים ושתים

משתמש מקצוען
אני רוצה לקנות מחשב שיתאים לשימוש באוצר החכמה ובר אילן, מדובר בשימוש מסיבי יום -יומי [כולל גם שימוש בגוגל פה ושם]
ידוע לי שאוצר החכמה ממליצים רשמית על מחשבים בעלי מעבד I3 ומעלה
בחיפוש אחר מחשב זה קצת מגביל ומעלה את המחיר...
מצד שני יש המון סוגי מעבדים נוספים שראיתי כמו AMD ועוד כל מיני שמות לא מוכרים...וכד'
[ויש למשל גם באלי מחשבים עם המון פידבקים של חברות סיניות מוכרות אבל עם מעבדים בלתי מוכרים]
השאלה שלי האם כל סוגי המעבדים האחרים הם בעצם ליגה מתחת למעבדי ה-I או שיש מעבדים אחרים שהם לא פחות טובים וגם יכולים להתאים לאוצר החכמה.

תודה רבה
אם זה מעבד עם שם לא מוכר זה אומר שמישהו מעדיף שלא תדע מה אתה קונה - כנראה זבל.
לגבי AMD צריך לראות כל מעבד לגופו וביחס לדרישות של אוצר החכמה ההבדל במחיר בין מעבד amd לI3 באותה רמה פלוס מינוס הוא 100 שח ובנוסף סביר להניח שאם יהיה לך תקלה או איטיות באוצר החכמה בלי קשר למעבד. הם תמיד יגידו לך שזה בגלל המעבד וכו.
ולכן לדעתי כדאי ללכת לפי המלצת היצרן ולקחת I3 (מחשב קומפלט לא אמור לעלות יותר מ1300 ש"ח)

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה