אם כבר, נשאלתי פעם מסופר סת"ם על המקצוע שלי. והוא תמה: מה בדיוק העבודה? רק לשים מספרי עמודים, לא? - - -אכן ל'סדר' יש ניחוח נוסטלגי...
בנוגע לחוסר הבנה של המונח "עימוד" - פעם הצעתי למישהו "עימוד ספרים מקצועי" והוא חשב שהכוונה לסדר את הספרים יפה על סטנד או בחלון ראווה
אצלו אין מספרי עמודים, אז הוא חושב שזה הדבר היחיד שנותר לעשות...אם כבר, נשאלתי פעם מסופר סת"ם על המקצוע שלי. והוא תמה: מה בדיוק העבודה? רק לשים מספרי עמודים, לא? - - -
סיפור ממש ממש עצוב. זו תורה וזו יושרתה?!היה לי לקוח של ספר עבה, כ-1200 עמודים.
אחרי העימוד הוא הביא 3 סבבים של תיקונים [אלפי תיקונים חדשים, הוספות, מחיקות. לקח לי כמה עשרות שעות עבודה של תיקונים].
בשלב התשלום הוא לא חשב שצריך לשלם על שעות התיקונים, לטענתו: "על מה אתה מקבל כסף אם לא על התיקונים, הרי העימוד עצמו זה כמה תקתוקים במחשב". עכ"ל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: