סינונים סדר בנושא סטיק

dosnetCore

משתמש רשום
מישהו יכול להסביר את המשך התהליך,

אחרי שקניתי את הסטיק הזה באליאקפרס

איך אני יוצר בו סינון? קונה סים מנטפרי/נתיב/אתרוג ? אפשר לקנות מהם סים?
או שצריך ספק סימים, ועליו להלביש סינון?

אגב עכשיו הסטיק הזה לא במלאי מי שיכול לפרסם חלופה איכותית שעובדת טוב מנסיון שיפרסם לטובת הכלל

דוד פרידמן השני

משתמש מקצוען
מישהו יכול להסביר את המשך התהליך,

אחרי שקניתי את הסטיק הזה באליאקפרס

איך אני יוצר בו סינון? קונה סים מנטפרי/נתיב/אתרוג ? אפשר לקנות מהם סים?
או שצריך ספק סימים, ועליו להלביש סינון?

אגב עכשיו הסטיק הזה לא במלאי מי שיכול לפרסם חלופה איכותית שעובדת טוב מנסיון שיפרסם לטובת הכלל
זה נראה אותו דבר, ממוכר אחר.

כשזה מגיע, אתהמתקשר ל"יוסי תקשורת" (038010333) או ל019 (1800019019) (לאו דווקא, מהם אני קניתי, יש משווקים נוספים)
מזמין מהם סים נטפרי,
מגדיר את הסטיק כמו במדריך כאן,
וזהו.

KasherNET

משתמש פעיל
בHUAWEI יש תת דגם, וכל תת דגם שונה התדרים שתומך בו
לכן צריכים לבדוק שתומך בכל או לפחות רוב התדרים בארץ
ואגב, המחיר הזה הוא לא כזה זול, (ואני רואה שרשום 80% חדש.... כנראה סוג של מחודש) כי צריכים לקחת בחשבון שלרוב יקחו לכם כסף על סים חד פעמי, מה שלפחות אצלי הוא בתוך המחיר כשקונים סטיק,
נכון שיש עדיין הבדל במחיר, אבל מהניסיון שלי מי שלא באמת מבין לא תמיד יסתדר בהגדרות, ואני מקבל טלפונים כאלו על אנשים שקנו בעלי אקספרס ולא יודעים איך להפעיל וכו'
וגם אין אחריות.

בן טולילה

משתמש פעיל
תכלס
אם הוא כותב לך שהמכשיר הזה עם התדרים האלו עובד לו מצויין אז כל מה שמופיע התדרים האלו יעבוד לי לא??
וואווי E5576-320
E5576-320 תדירות ההפעלה תמיכה:
Lte: b1/b3/b7/b8/b20/b38/b38/b38/b38
קומטים: Band1/להקה 8

דוד פרידמן השני

משתמש מקצוען

זה משהו אחר או אותו דבר ??
פשוט כמה שקלים יותר זול.
זה אותו דבר.
אמור לעבוד בארץ.
התדרים שלו נתמכים בחברות הסלולר בארץ. (בדקתי במכלול, יש שם פירוט של כל התדרים)

שעשוע

משתמש פעיל
יש לי בבית נטפרי
והבת שלי צריכה לינקדאין
האם שווה להעביר את כל הבית לאתרוג
או לקנות לה סטיק של אתרוג?
תודה לעונים

שרות זבל!!! לא ממליצה להתקרב לאתרוג! תקציר הסיפור:
כלקוח חדש כבר שבועיים מנסה להתקין האפליקציה ללא ההצלחה אחרי שעות וימים של נסיונות ובזבוז זמן אומרים לנו להתקשר למחרת וחוזרים על אותם פעולות שביצעו ביום הקודם..
אבל כמובן שלמחרת הבעייה נותרה בדיוק באותו מקום.
שלחו גם סים שכמובן לא עובד השרות הטכני שולח אותי לחברת פלאפון והם מחזירים אותנו לאתרוג. בקיצור אין עם מי לדבר ואין אף אחד שבאמת מחפש לפתור את הבעיה.
באמת שרות מתחת כל ביקורת. מחר אבצע ניתוק מהחברה (בתקווה שזה הם כן יודעים לעשות...)

ARD

משתמש פעיל
שרות זבל!!! לא ממליצה להתקרב לאתרוג! תקציר הסיפור:
כלקוח חדש כבר שבועיים מנסה להתקין האפליקציה ללא ההצלחה אחרי שעות וימים של נסיונות ובזבוז זמן אומרים לנו להתקשר למחרת וחוזרים על אותם פעולות שביצעו ביום הקודם..
אבל כמובן שלמחרת הבעייה נותרה בדיוק באותו מקום.
שלחו גם סים שכמובן לא עובד השרות הטכני שולח אותי לחברת פלאפון והם מחזירים אותנו לאתרוג. בקיצור אין עם מי לדבר ואין אף אחד שבאמת מחפש לפתור את הבעיה.
באמת שרות מתחת כל ביקורת. מחר אבצע ניתוק מהחברה (בתקווה שזה הם כן יודעים לעשות...)
ממש מוזר
אני פניתי אליהם כמה פעמים כדי להתקין ולהסיר את התוכנה ותמיד היה מענה זריז, ואם לא הצליחו לסייע לי העבירו אותי לצוות בכיר יותר.
אגב, אם הסים לא של אתרוג לא אמורה להיות בעיה בגלישה, פשוט לא יהיה סינון...

חי טוב

משתמש פעיל
יש כאן בקישור הסבר ממש ברור בנושא.
רק דבר אחד - החברות כאן בארץ ימכרו את הסטיק בפי 2 או יותר ממחירו האמיתי.
לי היה את הסטיק הסיני שנראה כך:
4LTE-4G-1.jpg

חברות הסינון מוכרות אותו ב250, חנויות מחשבים בארץ בערך ב130-150, באלי אקספרס הוא עולה 10 דולר.
היה איטי מאוד עם ניתוקים בלי הפסקה, הווייפיי רוב הזמן לא עבד וכל הזמן נשבר לו החיבור והייתי צריך להלחים.
אח"כ, בעקבות המלצה כאן בפרוג החלפתי לסטיק הזה:
HUAWEI-E5576.jpg

וזו כבר ליגה אחרת לגמרי.
המהירות זינקה פי 6, הניתוקים נעלמו, הווייפיי עובד תמיד, ועוד בונוס - יש לו סוללה פנימית לעד 4-5 שעות עבודה,
כך שהוא לא גומר את הסוללה של המחשב.
בחנויות בארץ הוא עולה 300 ש"ח, קניתי מאלי אקספרס ב 37 דולר.
עכשיו קניתי עוד אחד למתנה, עלה 31 דולר.
אעלה קישור בהמשך בעז"ה.
לי יש מאלי אקספרס את הראשון רק בצבע שחור... הוא קולט מעולה. והוא עלה לי בערך 10 ש"ח לפני כשנה בבלאק פריידי.
בקשר לסוללה אני לא מבין מה היתרון שלה על סוללה ניידת שניתן לחבר אליה את הסטיק? ומשך השימוש יכול להיות גם יותר ארוך. לפי הסוללה כמובן.
מה שאני בודאי ממליץ זה שחיבור פיזי הרבה יותר טוב מחיבור רק בווי פיי ואני מחבר את שניהם מאותו סטיק.
בהצלחה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה