עדיין העיר קרובה לאדום....אצלנו בבית שמש הרוב שפוי
עדיין העיר קרובה לאדום....אצלנו בבית שמש הרוב שפוי
בגלל הישיבות שעשו בדיקות לכל הישיבהעדיין העיר קרובה לאדום....
בדיוק הפוך!!!עוד כיד הדמיון..
תמשיכו לשלוח את כולם לבדיקות!!
את כל ילדי החיידר לפני תחילת הלימודים
את כל הגננות בבני ברק
את כל הבחורים בישיבות
ואח"כ אתם שואלים למה יש סגר???
מה שעומד מאחורי גל הבדיקות זה הבדיקות בישיבותבדיוק הפוך!!!
הבדיקות נועדו להוריד את אחוז החולים ביחס לניבדקים. שזה כיום הפרמטר היותר חשוב מאשר מספר החולים לעיר.
וזה ההגיון שעומד מאחורי גל הבדיקות האחרונות.
ב"ה אני במגזר הכי טוב שיש!!!אתה מוזמן לערוק בשמחה לכל מגזר שתרצה...
וכפי שאמר המשורר אולי ה..... לך תדע יקבלו אותך באהדה...
מהכרות קרובה מאוד עם אדם שהקורונה פגעה בו קשה מאוד במלוא המובן(המחלה לא הבידוד) ולא מדובר באיבוד חוש ריח או כאב גרון אלא מצב של סכנת חיים ל"ע אז הבנתי שהחרדות וההיסטריה של אנשים היא לא תמיד סתם מוגזמת!!!ב"ה אני במגזר הכי טוב שיש!!!
וכשאני נתקלת באנשים עם חרדות והסטריה (כמובן לא הכוונה אליך בכלל!! אלא פגשתי)
אני רואה כמה אני צריכה להודות להשם!!!
ולצערינו, זה ההגיון שעומד מאחורי זה שהערים החרדיות הם אדומות,בדיוק הפוך!!!
הבדיקות נועדו להוריד את אחוז החולים ביחס לניבדקים. שזה כיום הפרמטר היותר חשוב מאשר מספר החולים לעיר.
ברור!! ולכן צריך להתחזק ולהתפלל!!מהכרות קרובה מאוד עם אדם שהקורונה פגעה בו קשה מאוד במלוא המובן(המחלה לא הבידוד) ולא מדובר באיבוד חוש ריח או כאב גרון אלא מצב של סכנת חיים ל"ע אז הבנתי שהחרדות וההיסטריה של אנשים היא לא תמיד סתם מוגזמת!!!
לא מומלץ לאף אחד לעבור את הדברים הנוראים האלו!
וגם לעשות קצת השתדלות...ברור!! ולכן צריך להתחזק ולהתפלל!!
ללכת עם מסיכות ולשמור על קבוצות סיכוןוגם לעשות קצת השתדלות...
אז למה בשום רשות חילונית לא הריצו ככה באופן גורף את כ-ולם לבדיקות?? כדי שלא יהיו אדומים?בדיוק הפוך!!!
הפוך, מודיעין עילית יצאה בזמנו מהצבע האדום בגלל שהרבתה בבדיקות.מה שאני מבינה זה שלא משנה כמה חולים, אם יפסיקו להבדק אז כבר לא יהיו אדומים?...
זאת דעתךללכת עם מסיכות ולשמור על קבוצות סיכון
בדיקות וכו' מיותר לגמרי!!!
למה הם כ"כ רוצים שיהיה סגר בראש השנה?עריכה: אני רואה שהאשכול נסחף לכללי הבידוד והבדיקות. הודעתי מתייחסת לנושא האשכול עד לא מזמן ואשר מובן משם האשכול.
כל הבלבולי ראש הללו, כן ברשימה לא ברשימה וכו' הם זריית חול בעיני הציבור!
הם כבר סימנו את הערים החרדיות. הם לא יכלו להודיע שבוע שעבר על סגר?! כמו שלא היתה להם שום בעיה לאכזב ולהתעלל באלפי ילדים חרדיים שהלכו לישון עם חלומות ורודים על היום הראשון בלימודים וקמו לכאוס אחד גדול. גם אין להם שום בעיה להחליט מהרגע להרגע על סגר בערים החרדיות.
הם פשוט מאוד רוצים לסחוב את הזמן כדי שבראש השנה נהיה בסגר, הסגר הוא הרי לשבועיים, אז אם הוא יתחיל ביום שני אז ראש השנה בסגר! צריך שיתרחש נס כדי שלבסוף לא יהיה סגר. נתניהו וגמזו כבר סימנו את המטרה.
מקבלי ההחלטות מבינים שאין מנוס מסגר כללי בשביל להאט את ההדבקה אך הם מעדיפים לעשות את זה בחודש החגים ולהתעלל בחרדים וכשזה פחות מפריע לכלכלה ולכן הם דוחים את זהלמה הם כ"כ רוצים שיהיה סגר בראש השנה?
רק בהפלס יש גם את הצד השני.לצערי לא רק ביתד אלא בכל התקשורת החרדית!!
ואם כבר נראה שכל התקשורת החרדית מתוקצבת ממשרד הבריאות,
אני שומעת מהרבה חילונים על סיפורים שמביאים בתקשורת הכללית - על אמינות הבדיקות!!
איפה בתקשורת אצלנו מביאים את הצד השני?? אפילו לא פעם אחת! ח"ו שלא נשמע ולא נדע!
תלוי איפה בבית שמש, לא חסר בבית שמש אנשים מהחוג המרובע.רק בבני ברק
אצלנו בבית שמש הרוב שפוי
למה הישיבות עשו בדיקות?בגלל הישיבות שעשו בדיקות לכל הישיבה
סברו כמו הרבה כאן שסבורים שחייבים להיבדק....למה הישיבות עשו בדיקות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: