קורונה סגר!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

זהבוש

משתמש מקצוען
עוד כיד הדמיון..
תמשיכו לשלוח את כולם לבדיקות!!
את כל ילדי החיידר לפני תחילת הלימודים
את כל הגננות בבני ברק
את כל הבחורים בישיבות
ואח"כ אתם שואלים למה יש סגר???
בדיוק הפוך!!!
הבדיקות נועדו להוריד את אחוז החולים ביחס לניבדקים. שזה כיום הפרמטר היותר חשוב מאשר מספר החולים לעיר.
וזה ההגיון שעומד מאחורי גל הבדיקות האחרונות.

ג'לי

משתמש פעיל
בדיוק הפוך!!!
הבדיקות נועדו להוריד את אחוז החולים ביחס לניבדקים. שזה כיום הפרמטר היותר חשוב מאשר מספר החולים לעיר.
מה שעומד מאחורי גל הבדיקות זה הבדיקות בישיבות
בשביל להוריד אחוזים חיובי ביחס לכמות הבדיקות חשוב לבצע בדיקות רק לילדים עד גיל 7 שבדר"כ יוצאים שלילי....

pwmp

משתמש מקצוען
אתה מוזמן לערוק בשמחה לכל מגזר שתרצה...
וכפי שאמר המשורר אולי ה..... לך תדע יקבלו אותך באהדה...
ב"ה אני במגזר הכי טוב שיש!!!
וכשאני נתקלת באנשים עם חרדות והסטריה (כמובן לא הכוונה אליך בכלל!! אלא פגשתי)
אני רואה כמה אני צריכה להודות להשם!!!

היונה לבנה

משתמש מקצוען
ב"ה אני במגזר הכי טוב שיש!!!
וכשאני נתקלת באנשים עם חרדות והסטריה (כמובן לא הכוונה אליך בכלל!! אלא פגשתי)
אני רואה כמה אני צריכה להודות להשם!!!
מהכרות קרובה מאוד עם אדם שהקורונה פגעה בו קשה מאוד במלוא המובן(המחלה לא הבידוד) ולא מדובר באיבוד חוש ריח או כאב גרון אלא מצב של סכנת חיים ל"ע אז הבנתי שהחרדות וההיסטריה של אנשים היא לא תמיד סתם מוגזמת!!!
לא מומלץ לאף אחד לעבור את הדברים הנוראים האלו!

אלף-בית-גימל

א. ב. ג.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בדיוק הפוך!!!
ולצערינו, זה ההגיון שעומד מאחורי זה שהערים החרדיות הם אדומות,
כי אחרי שקבעו שהפרמטר הוא כמות מרובה של בדיקות שליליות, במשך שבוע שעבר סרבו במשרד הבריאות לספק להם בדיקות בשביל שישארו ערים אדומות,

pwmp

משתמש מקצוען
מהכרות קרובה מאוד עם אדם שהקורונה פגעה בו קשה מאוד במלוא המובן(המחלה לא הבידוד) ולא מדובר באיבוד חוש ריח או כאב גרון אלא מצב של סכנת חיים ל"ע אז הבנתי שהחרדות וההיסטריה של אנשים היא לא תמיד סתם מוגזמת!!!
לא מומלץ לאף אחד לעבור את הדברים הנוראים האלו!
ברור!! ולכן צריך להתחזק ולהתפלל!!

pwmp

משתמש מקצוען
בדיוק הפוך!!!
אז למה בשום רשות חילונית לא הריצו ככה באופן גורף את כ-ולם לבדיקות?? כדי שלא יהיו אדומים?
ולמה חרדית שעובדת בבה"ח אמרה לי שדורשים רק מהחרדיות שם ללכת להבדק פעם בחודש??????
זה אומר שיש פה הרבה הרבה סיבות מתחת לראדר שאנחנו לא יודעים............

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מה שאני מבינה זה שלא משנה כמה חולים, אם יפסיקו להבדק אז כבר לא יהיו אדומים?...
הפוך, מודיעין עילית יצאה בזמנו מהצבע האדום בגלל שהרבתה בבדיקות.
כשלא נבדקים יוצא אחוז מאומתים גבוה ואחוז מאושפזים גבוה והעיר נהיית לא אדומה אלא שחורה.

היונה לבנה

משתמש מקצוען
ללכת עם מסיכות ולשמור על קבוצות סיכון
בדיקות וכו' מיותר לגמרי!!!
זאת דעתך
רק תזכרו שיתכן שאנשים שלא נבדקו הם נדבקים ללא סיפטומים וכעבור זמן מה יוצאים מהבידוד ומחמתם אנשים אחרים מונשמים ואם הם היו נבדקים ןנמצאים חיוביים הם היו ממשיכים ת'בידוד כמה ימים ויוכלו למנוע זאת!!!
ושוב אנחנו מדברים מהיכרות אישית אם חולת קורונה קשה מאד שהייתה מורדמת ומונשמת (ולא בקבוצת סיכון ממשית ולא מאד מבוגרת)

חזקי חדד

משתמש פעיל
עריכה: אני רואה שהאשכול נסחף לכללי הבידוד והבדיקות. הודעתי מתייחסת לנושא האשכול עד לא מזמן ואשר מובן משם האשכול.
כל הבלבולי ראש הללו, כן ברשימה לא ברשימה וכו' הם זריית חול בעיני הציבור!
הם כבר סימנו את הערים החרדיות. הם לא יכלו להודיע שבוע שעבר על סגר?! כמו שלא היתה להם שום בעיה לאכזב ולהתעלל באלפי ילדים חרדיים שהלכו לישון עם חלומות ורודים על היום הראשון בלימודים וקמו לכאוס אחד גדול. גם אין להם שום בעיה להחליט מהרגע להרגע על סגר בערים החרדיות.
הם פשוט מאוד רוצים לסחוב את הזמן כדי שבראש השנה נהיה בסגר, הסגר הוא הרי לשבועיים, אז אם הוא יתחיל ביום שני אז ראש השנה בסגר! צריך שיתרחש נס כדי שלבסוף לא יהיה סגר. נתניהו וגמזו כבר סימנו את המטרה.
למה הם כ"כ רוצים שיהיה סגר בראש השנה?

ג'לי

משתמש פעיל
למה הם כ"כ רוצים שיהיה סגר בראש השנה?
מקבלי ההחלטות מבינים שאין מנוס מסגר כללי בשביל להאט את ההדבקה אך הם מעדיפים לעשות את זה בחודש החגים ולהתעלל בחרדים וכשזה פחות מפריע לכלכלה ולכן הם דוחים את זה
(לא נכנס לדיון האם אכן נדרש סגר בשביל להאט את ההדבקה או לא רק כותב מה שמקבלי ההחלטות סבורים)

חזקי חדד

משתמש פעיל
לצערי לא רק ביתד אלא בכל התקשורת החרדית!!
ואם כבר נראה שכל התקשורת החרדית מתוקצבת ממשרד הבריאות,
אני שומעת מהרבה חילונים על סיפורים שמביאים בתקשורת הכללית - על אמינות הבדיקות!!
איפה בתקשורת אצלנו מביאים את הצד השני?? אפילו לא פעם אחת! ח"ו שלא נשמע ולא נדע!
רק בהפלס יש גם את הצד השני.

משה ביק

משתמש מקצוען
1599346534511.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה