וחלקם גם לא שמים מסיכותלא נבדקים
בבני ברק וירושלים יש הרבה חסידים שבהוראת .....
לא נבדקים ולכן אין נתונים מפחידים משא"כ במודיעין עילית שזה ליטאים שנבדקים ולכן הנתונים מפחידים
איפה?95% עם מסכות תמיד!!!
תבואו ותראו
כבר יותר מחודש כולם עם מסכות שומרים בהדיקות מטורפת
לא הבנתי, מודדים את אחוז החיוביים מכלל הבדיקות שזה באמת גבוה (כאמור 28 אחוז) או מכלל האוכלוסייה בעיר שהיום זה משהו כמו 100 חיוביים מתוך 80,000 תושביםהנתון המאיים של 28 אחוז מכלל הבדיקות מזכיר את הנתונים בבני ברק בגל הראשון.
ריבוי נבדקים אמור להוריד את אחוז החיוביים.
בק"ס !!! תבואו ותבדקואיפה?
זה בדיוק המדאיג כאן... חוסר האונים...אני מסתובב בערים שונות, המקום שהאווירה של הקפדה על ההוראות, בדגש על מסכות, הכי מורגשת, זה מודיעין עילית.
איך זה מסתדר עם הטבלאות? אין לי מושג.
אז כנראה שההדבקות בתוך הבתים
זה מראה שיש פה משהו אחר ! שאין כאן המקום לפרטאני מסתובב בערים שונות, המקום שהאווירה של הקפדה על ההוראות, בדגש על מסכות, הכי מורגשת, זה מודיעין עילית.
אפילו לא ברמז?שאין כאן המקום לפרט
איפה כן?אין כאן המקום לפרט
אפילו לא ברמז?
באמת שזה מורכב וגם קשה לאנשים לקבל את זה עיין ערך G5איפה כן?
אולי זה המאומתים שמסתובבים עם מסיכות...אני מסתובב בערים שונות, המקום שהאווירה של הקפדה על ההוראות, בדגש על מסכות, הכי מורגשת, זה מודיעין עילית.
שזה?כל מי שקצת יתבונן בעניין יראה שיש משהו אחר יותר מורכב ממה שמשדרים לנו
....................איזה מתח..............................כל מי שקצת יתבונן בעניין יראה שיש משהו אחר יותר מורכב ממה שמשדרים לנו
והראיה שהמצב לא אמור להיות גרוע כי כולם פה שומרים יותר מכל מקום אחר!
אני יודע איך החבר'ה פה יגיבו לעניין ב-"חחח גדול" חופשי אין בעיה צוחק מי שצוחק אחרון...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: