לשלוח צינתוקים לכל הקומה הכשרה זו לא עלות גדולה?כבר כתבו פה שהעלות אינה כ"כ גדולה.
זה עולה לפחות 8 אג' לכל מספר, בהכפלה ל-100,000 מנויי הקומה הכשרה זה יוצא 8,000 ש"ח לכל קמפיין
לשלוח צינתוקים לכל הקומה הכשרה זו לא עלות גדולה?כבר כתבו פה שהעלות אינה כ"כ גדולה.
למה אתה כותב דברים לא נכונים אני גם מחובר לקופת העיר ואני לא מקבל כמעת ואף פעם צינטוקים משהו כמו פעמיים עד 5 בחודשכבר היום אני מקבל כל יום לפחות צינתוק אחד מקופת העיר...
קופות גדולות לא מסתכלים על שקלים בודדים ואם אחד מאלף ישתכנע כבר שווה להם כל הון דעלמא!היום זה עולה קצת.
שיהיה חינם ישלחו הרבה יותר...
יתכן שיש רשימות תפוצה שונותפעמיים עד 5 בחודש
כשהם תופסים איזה דג טוב שיתן להם 10,000 שח בתשלומים כבר נשאר להם 2000 ש"חלשלוח צינתוקים לכל הקומה הכשרה זו לא עלות גדולה?
זה עולה לפחות 8 אג' לכל מספר, בהכפלה ל-100,000 מנויי הקומה הכשרה זה יוצא 8,000 ש"ח לכל קמפיין
הנושא הוא לא קופות הצדקה, הצעת החוק רק מיטיבה איתםכשהם תופסים איזה דג טוב שיתן להם 10,000 שח בתשלומים כבר נשאר להם 2000 ש"ח
על מה הם שולחים לך על התרמה או על גביה יכול להיות שאתה תורם להם הרבהיתכן שיש רשימות תפוצה שונות
אני יכול להעלות צילום מסך מהיסטוריית השיחות שלי
יתכן שהסיבה לזה היא בגלל שאני עונה לכל הודעה שהם שולחים ומקשיב עד הסוף
על התרמהעל מה הם שולחים לך על התרמה או על גביה יכול להיות שאתה תורם להם הרבה
אין להם שום פרנסה מזה היום- כי אין להם מספיק דקות בשביל רווח כספי,הנושא הוא לא קופות הצדקה, הצעת החוק רק מיטיבה איתם
רק מכחישי החיסונים יצטרכו לחפש פרנסה חדשה
וזה טוב מאדהנושא הוא לא קופות הצדקה, הצעת החוק רק מיטיבה איתם
רק מכחישי החיסונים יצטרכו לחפש פרנסה חדשה
מניין לך המידע הזה?אין להם מספיק דקות בשביל רווח כספי
שים לב על מה הגבתיהם צודקים נמאס הקווי ניעס שמצנטקים וכל קווי המתנגדי החסונים למיניהם נראה אותכם עומדים עם 30 שיחות שלא נענו כל יום מכל הקוים האלה וא"א להסיר מרשימת התפוצה סוף סוף זה קורה
אני משלם על אחסון של 100 אתרים סכום של 600 ש"ח ל-4 שניםנראה לך האתר בחינם?
יש לך מושג כמה עולה האתר עם השרת?
אני מהמר על כמה אלפים לחודש (אולי בוגרי בניית אתרים ידעו לספר)
זה עלות של הוצאת דקת שיחה מוקלטת. צינתוקים זה חינם (להם)לשלוח צינתוקים לכל הקומה הכשרה זו לא עלות גדולה?
העלות של צינתוק היא עשירית יחידה, שזה יוצא כ-800 ש"ח עבור כל הקומה הכשירהזה עלות של הוצאת דקת שיחה מוקלטת. צינתוקים זה חינם (להם)
לפי מידע שקיבלתי (ללא אחריות) הם מקבלים 1000 שקל על מיליון דקות תבין כמה שעות ההזנה יש להםהעלות של צינתוק היא עשירית יחידה, שזה יוצא כ-800 ש"ח עבור כל הקומה הכשירה
ימות המשיח נותנת צינתוקים בחינם לכל הקומה הכשרה רק לקווי תוכן שההכנסות שלהם מדקות נכנסות מצדיק את ההשקעה הזו...
צא ולמד מכאן כמה דקות האזנה יש באמת לקווים האלו....
למה נראה לך שהם עובדים רק ממניע כספי? מן הסתם יש כאלו שיהיו מוכנים לתרום להם כדי להפיץ את ה"אמת".אחרי שיפסקו דמי הקישוריות הסיפור הזה יעלם בעז"ה, בגלל שלא יהיה להם רווחי להפעיל את הקו
הם לא יכולים להחזיק ככה כי אם יהיה מדי הרבה פרסומות אף אחד לא יקשיבלמה נראה לך שהם עובדים רק ממניע כספי? מן הסתם יש כאלו שיהיו מוכנים לתרום להם כדי להפיץ את ה"אמת".
אני מבין את כל האלו שכל כך שמחים\עצובים שקווי הנעייס יסגרו עד שלא מוכנים לשמוע עובדות.
בשביל להבין מה יהיה כאן לא צריך ללכת רחוק, כיום בארה"ב ברוב המדינות אין קש"ג, ולכן אין שם הרבה קווים, יש כמה קווי שיעורים שממונים ע"י תורמים ויש קו נעייס שממון ע"י פרסומות, וחוץ מזה אין הרבה קווים על כל מה שזז (כל אחד יחליט האם זה חיובי או שלילי).
לפי מה שבדקתי כדי להפעיל קו בארה"ב צריך לשלם גם לחברת התקשורת על הקו של השיחות נכנסות, חוץ מתשלום על השרת שמשמיע את התוכן של הקו.
המחיר שאני קיבלתי היה דולר לערוץ לחודש (ז"א אם רוצים שהקו יוכל להחזיק 100 שיחות בו זמנית צריך לשלם 100 דולר לחודש) או כמה סנט לדקה וערוצים ללא הגבלה (לא זוכר את המחיר כרגע).
עלות השרתים יותר נמוכה, בקורונה החזקתי חדרי ועידה ושרת של 8 ליבות החזיק בערך 800 מאזינים בו זמנית באותו חדר ועידה, אני משער שאפשר עם יותר עבודה להגיע ליותר, ומכיוון שלא צריך שאפשר להוסיף ולהסיר שרתים לפי הצורך העלות החודשית יורדת ולכן לא אמור לעלות יותר מכמה סנט לדקה.
מה יקרה בארץ?
אני לא יודע מה יהיה המחיר של החברות תקשורת לשיחות נכנסות, אבל אם המחיר יהיה אפס או קרוב לאפס אני מאמין שהרבה קווים פשוט ירוצו על מחשב בייתי עם סיב אופטי, ולמי שיש קו לא כל כך חשוב לא נורא שהקו יפול אם יש הפסקת חשמל.
קווי הנעייס הגדולים כנראה ימשיכו לפעול במתכונת כל שהיא עם פרסומות (בדיוק כמו בארה"ב) וכנ"ל קווי השיעורים הגדולים יתחילו עם התרמות ואולי אפילו ירוויחו יותר מהיום.
ומי שיפגע יהיו הקווים בלי תוכן חשוב כמו וואצאפון וקווים אחרים שאף אחד לא מוכן לשים עליהם שקל.
תתקשר לקול מבשר בארה"ב ותשמע את כמות הפרסומות שם.הם לא יכולים להחזיק ככה כי אם יהיה מדי הרבה פרסומות אף אחד לא יקשיב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: