דרוש מידע סגירת קווי התוכן

מצב
הנושא נעול.

%;

משתמש פעיל
כבר כתבו פה שהעלות אינה כ"כ גדולה.
לשלוח צינתוקים לכל הקומה הכשרה זו לא עלות גדולה?
זה עולה לפחות 8 אג' לכל מספר, בהכפלה ל-100,000 מנויי הקומה הכשרה זה יוצא 8,000 ש"ח לכל קמפיין

חסדי

משתמש פעיל
זה עולה לפחות 8 אג' לכל מספר, בהכפלה ל-100,000 מנויי הקומה הכשרה זה יוצא 8,000 ש"ח לכל קמפיין
כשהם תופסים איזה דג טוב שיתן להם 10,000 שח בתשלומים כבר נשאר להם 2000 ש"ח

יתכן שיש רשימות תפוצה שונות
אני יכול להעלות צילום מסך מהיסטוריית השיחות שלי
יתכן שהסיבה לזה היא בגלל שאני עונה לכל הודעה שהם שולחים ומקשיב עד הסוף
על מה הם שולחים לך על התרמה או על גביה יכול להיות שאתה תורם להם הרבה

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הם צודקים נמאס הקווי ניעס שמצנטקים וכל קווי המתנגדי החסונים למיניהם נראה אותכם עומדים עם 30 שיחות שלא נענו כל יום מכל הקוים האלה וא"א להסיר מרשימת התפוצה סוף סוף זה קורה
שים לב על מה הגבתי

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
נראה לך האתר בחינם?
יש לך מושג כמה עולה האתר עם השרת?
אני מהמר על כמה אלפים לחודש (אולי בוגרי בניית אתרים ידעו לספר)
אני משלם על אחסון של 100 אתרים סכום של 600 ש"ח ל-4 שנים
זה יוצא בסה"כ כ-13 ש"ח לחודש ל-100 אתרים, חשבון של כ-1.3 ש"ח לאתר

5566brs

משתמש מקצוען
D I G I T A L
זה עלות של הוצאת דקת שיחה מוקלטת. צינתוקים זה חינם (להם)

%;

משתמש פעיל
זה עלות של הוצאת דקת שיחה מוקלטת. צינתוקים זה חינם (להם)
העלות של צינתוק היא עשירית יחידה, שזה יוצא כ-800 ש"ח עבור כל הקומה הכשירה
ימות המשיח נותנת צינתוקים בחינם לכל הקומה הכשרה רק לקווי תוכן שההכנסות שלהם מדקות נכנסות מצדיק את ההשקעה הזו...
צא ולמד מכאן כמה דקות האזנה יש באמת לקווים האלו....

העלות של צינתוק היא עשירית יחידה, שזה יוצא כ-800 ש"ח עבור כל הקומה הכשירה
ימות המשיח נותנת צינתוקים בחינם לכל הקומה הכשרה רק לקווי תוכן שההכנסות שלהם מדקות נכנסות מצדיק את ההשקעה הזו...
צא ולמד מכאן כמה דקות האזנה יש באמת לקווים האלו....
לפי מידע שקיבלתי (ללא אחריות) הם מקבלים 1000 שקל על מיליון דקות תבין כמה שעות ההזנה יש להם

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אחרי שיפסקו דמי הקישוריות הסיפור הזה יעלם בעז"ה, בגלל שלא יהיה להם רווחי להפעיל את הקו
למה נראה לך שהם עובדים רק ממניע כספי? מן הסתם יש כאלו שיהיו מוכנים לתרום להם כדי להפיץ את ה"אמת".

אני מבין את כל האלו שכל כך שמחים\עצובים שקווי הנעייס יסגרו עד שלא מוכנים לשמוע עובדות.

אבל לאלו שמעניין אותם עובדות בשביל להבין מה יהיה כאן לא צריך ללכת רחוק, כיום בארה"ב ברוב המדינות אין קש"ג, ולכן אין שם הרבה קווים, יש כמה קווי שיעורים שממונים ע"י תורמים ויש קו נעייס שממון ע"י פרסומות, וחוץ מזה אין הרבה קווים על כל מה שזז (כל אחד יחליט האם זה חיובי או שלילי).

לפי מה שבדקתי כדי להפעיל קו בארה"ב צריך לשלם גם לחברת התקשורת על הקו של השיחות נכנסות, חוץ מתשלום על השרת שמשמיע את התוכן של הקו.
המחיר שאני קיבלתי היה דולר לערוץ לחודש (ז"א אם רוצים שהקו יוכל להחזיק 100 שיחות בו זמנית צריך לשלם 100 דולר לחודש) או כמה סנט לדקה וערוצים ללא הגבלה (לא זוכר את המחיר כרגע).

עלות השרתים יותר נמוכה, בקורונה החזקתי חדרי ועידה ושרת של 8 ליבות החזיק בערך 800 מאזינים בו זמנית באותו חדר ועידה, אני משער שאפשר עם יותר עבודה להגיע ליותר, ומכיוון שלא צריך שאפשר להוסיף ולהסיר שרתים לפי הצורך העלות החודשית יורדת ולכן לא אמור לעלות יותר מכמה סנט לדקה.

מה יקרה בארץ?
אני לא יודע מה יהיה המחיר של החברות תקשורת לשיחות נכנסות, אבל אם המחיר יהיה אפס או קרוב לאפס אני מאמין שהרבה קווים פשוט ירוצו על מחשב בייתי עם סיב אופטי, ולמי שיש קו לא כל כך חשוב לא נורא שהקו יפול אם יש הפסקת חשמל.
קווי הנעייס הגדולים כנראה ימשיכו לפעול במתכונת כל שהיא עם פרסומות (בדיוק כמו בארה"ב) וכנ"ל קווי השיעורים הגדולים יתחילו עם התרמות ואולי אפילו ירוויחו יותר מהיום.
ומי שיפגע יהיו הקווים בלי תוכן חשוב כמו וואצאפון וקווים אחרים שאף אחד לא מוכן לשים עליהם שקל.

למה נראה לך שהם עובדים רק ממניע כספי? מן הסתם יש כאלו שיהיו מוכנים לתרום להם כדי להפיץ את ה"אמת".

אני מבין את כל האלו שכל כך שמחים\עצובים שקווי הנעייס יסגרו עד שלא מוכנים לשמוע עובדות.
בשביל להבין מה יהיה כאן לא צריך ללכת רחוק, כיום בארה"ב ברוב המדינות אין קש"ג, ולכן אין שם הרבה קווים, יש כמה קווי שיעורים שממונים ע"י תורמים ויש קו נעייס שממון ע"י פרסומות, וחוץ מזה אין הרבה קווים על כל מה שזז (כל אחד יחליט האם זה חיובי או שלילי).

לפי מה שבדקתי כדי להפעיל קו בארה"ב צריך לשלם גם לחברת התקשורת על הקו של השיחות נכנסות, חוץ מתשלום על השרת שמשמיע את התוכן של הקו.
המחיר שאני קיבלתי היה דולר לערוץ לחודש (ז"א אם רוצים שהקו יוכל להחזיק 100 שיחות בו זמנית צריך לשלם 100 דולר לחודש) או כמה סנט לדקה וערוצים ללא הגבלה (לא זוכר את המחיר כרגע).

עלות השרתים יותר נמוכה, בקורונה החזקתי חדרי ועידה ושרת של 8 ליבות החזיק בערך 800 מאזינים בו זמנית באותו חדר ועידה, אני משער שאפשר עם יותר עבודה להגיע ליותר, ומכיוון שלא צריך שאפשר להוסיף ולהסיר שרתים לפי הצורך העלות החודשית יורדת ולכן לא אמור לעלות יותר מכמה סנט לדקה.

מה יקרה בארץ?
אני לא יודע מה יהיה המחיר של החברות תקשורת לשיחות נכנסות, אבל אם המחיר יהיה אפס או קרוב לאפס אני מאמין שהרבה קווים פשוט ירוצו על מחשב בייתי עם סיב אופטי, ולמי שיש קו לא כל כך חשוב לא נורא שהקו יפול אם יש הפסקת חשמל.
קווי הנעייס הגדולים כנראה ימשיכו לפעול במתכונת כל שהיא עם פרסומות (בדיוק כמו בארה"ב) וכנ"ל קווי השיעורים הגדולים יתחילו עם התרמות ואולי אפילו ירוויחו יותר מהיום.
ומי שיפגע יהיו הקווים בלי תוכן חשוב כמו וואצאפון וקווים אחרים שאף אחד לא מוכן לשים עליהם שקל.
הם לא יכולים להחזיק ככה כי אם יהיה מדי הרבה פרסומות אף אחד לא יקשיב

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הם לא יכולים להחזיק ככה כי אם יהיה מדי הרבה פרסומות אף אחד לא יקשיב
תתקשר לקול מבשר בארה"ב ותשמע את כמות הפרסומות שם.
אנשים שם מאזינים לזה באדיקות, למה? כי אין קו אחר בו אפשר לשמוע חדשות בלי פרסומות.
ובסופו של יום קול מבשר עובד שם שנים אפילו שיש לו עלויות גבוהות מן הסתם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה