דרוש מידע סגירת קווי התוכן

מצב
הנושא נעול.

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
זה לא כסף מתקציב המדינה אלא פרצה שמצאו החרדים לעשות כסף על חשבון אחרים ....
גם אני מצאתי פירצה שאפשר להרוויח ממנה
תלך תעבוד בסופר תקבל כסף ותוכל לגנוב את בעל הסופר

וברצינות למה זה פירצה שהחרדים מצאו
מדובר במיזם עסקי לכל דבר ועניין

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
יש כאן הטעיה
אף אחד לא סוגר קווים,
מבטלים את דמי הקישוריות שזה אומר שמי שמפעיל קו בשביל להרוויח כסף, עכשיו הוא לא ירוויח.
המטרה של כל המהלך הזה לגרום שקווים יסגרו
נראה לי שלא הבנתם ואני יסביר בדיוק לפי הגיון
כיום כל הקווי מקבלים דמי קישורית(שזה אומר על כל דקת שיחה ששאנשים מאזינים לקוווים חברת התיקשורת נגיד גולן צריכה להעביר דמי קישורית לאותו קו שהלקוח מאזין אומנם זה סכום קטן מאוד אבל יחסית לכל הקבות שיחה שזה מיצטבר למאות אלפי ש"ח בחודש לכן גם יש שיחות הגבלה בכל החברת)
עכשיו הולכים לבטל את דמי קישורית שזה אומר הקווים למינהם לא ירוויחו שום כסף על כל הדקות שמאזינים
מה שיגרום שבעצם לקוו עצמי אין בסיס כספי(גם הם יגבו מלקוח מסוים נגיד סכום כסף מסוים לאזין לקו עדיין עד היום לא עלה כסף מהיום יתחילו הקווים עצמם לגבות כסף(כלומר חברת ימות המשיח) מהלקוחות עצמם שגם עם יהיה לקוחות זה יהיה במיספר מצומצם ביותר שזה באמת לא יהיה שווה להם להפעיל את הקו

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
גם אני מצאתי פירצה שאפשר להרוויח ממנה
תלך תעבוד בסופר תקבל כסף ותוכל לגנוב את בעל הסופר

וברצינות למה זה פירצה שהחרדים מצאו
מדובר במיזם עסקי לכל דבר ועניין
זה אגב לא קשור כל כך לנושא הרוחני...
באמת מעניין ללמוד, איך עובד או עבד הנושא של דמי קישוריות, למה ככה זה עבד, שלמי שאיליו מתקשרים הוא מקבל כסף? הרי זה לכאורה מידת סדום?
אולי הרעיון שעמד מאוחרי זה, שכל חברה תרצה להוזיל מחירים כדי למשוך איליה את הלקוחות.
וככה שאם חברה אחרת שיש לה יותר לקוחות תקבל גם הרבה שיחות, ובכך תרויח מדמי הקישוריות והלקוחות ירויחו מחיר זול יותר
בסופו של דבר היה איזון מסויים בין החברות שהיה מאוזן הרווחים או ההפסדים של התשלומים שהם היו צריכים לשלם.

לפני כ10 שנים הפעילו קוי תוכן בסלולר, ששם היה ממש הרבה דמי קישוריות, והבעיה היייתה שכל השיחות נכנסו למפעיל מסויים, ומצד שני מהמפעיל לא יצאו שיחות - דבר שהפר את האיזון שהיה.
ואז אסרו על הפעלת קו תוכן בסלולר, והסכימו בנייח בלבד, ששם האחוזים מזעריים לעומת הסלולר.
ואז עברו להפעיל בנייח, ושוב הרבה מאוד שיחות יצאו לחברה אחת, - ומצד שני מאותה חברה לא יצאו שיחות. דבר שהפר את האיזון.
ולכן הוחלט ברפורמה לבטל לגמרי בהדרגתיות את דמי הקישורויות.

אגב ההשוואה ללכת לעבוד בסופר ולהרויח כסף, ממש אינה נכונה.
זה אולי השוואה לעו"ד שמוצא פרצות בחוק, או לחברה לזכויות שמלמדת אותך מה לומר כדי לקבל כסף, או איך לא לשלם מע"מ.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
המטרה של כל המהלך הזה לגרום שקווים יסגרו
נראה לי שלא הבנתם ואני יסביר בדיוק לפי הגיון
כיום כל הקווי מקבלים דמי קישורית(שזה אומר על כל דקת שיחה ששאנשים מאזינים לקוווים חברת התיקשורת נגיד גולן צריכה להעביר דמי קישורית לאותו קו שהלקוח מאזין אומנם זה סכום קטן מאוד אבל יחסית לכל הקבות שיחה שזה מיצטבר למאות אלפי ש"ח בחודש לכן גם יש שיחות הגבלה בכל החברת)
עכשיו הולכים לבטל את דמי קישורית שזה אומר הקווים למינהם לא ירוויחו שום כסף על כל הדקות שמאזינים
מה שיגרום שבעצם לקוו עצמי אין בסיס כספי(גם הם יגבו מלקוח מסוים נגיד סכום כסף מסוים לאזין לקו עדיין עד היום לא עלה כסף מהיום יתחילו הקווים עצמם לגבות כסף(כלומר חברת ימות המשיח) מהלקוחות עצמם שגם עם יהיה לקוחות זה יהיה במיספר מצומצם ביותר שזה באמת לא יהיה שווה להם להפעיל את הקו
נכון.
אבל אף אחד לא חייב להם כלום.

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
אגב ההשוואה ללכת לעבוד בסופר ולהרויח כסף, ממש אינה נכונה.
למה לא?
החברת **** היא עובדת בשטח החוקי האפור או עו"ד שמוצא פירצה בחוק
קווי התוכן הינם בשטח המותר לחלוטין

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
מי אמר שחייבים להם??
אבל כל הנושא הזה של הדמי קישורת רק גרם להם להמשיך להפעיל את הקוו כי היה להם בסיס
עכשיו שאין בסיס מי ירצה להפעיל ולתחזק?!
אי אפשר לקרוא לזה "סוגרים"
אפשר לקרוא לזה "גורמים לאפשרות סגירת הקוים"

הכול טוב ולטובה!!

משתמש מקצוען
מה הקשר להרוג, אף אחד לא הורג.
למה להטעות את הציבור?
אף אחד לא סוגר שום קו.
אתה כנראה לא מעודכן!
אבל כרגע זה על הפרק....
וחבל מאוד שחברי כנסת חרדים פועלים לביטול הדבר הזה!
שוב-שיבטלו את הצינתוקים-אני בעד (y) אבל לא את הגישה לקווים חשובים! (n)
למה מפעיל קו מידע ימשיך בהתנדבות?
כמה ישלמו לו?
תחשבו בזמני מלחמה-עדכוני חירום, נפילות טילים, פיגועים ל"ע....
רוב הציבור החרדי מתעדכן מקווים אלו!
הכתבה ב-JDN מהרב משה צדקה----https://www.jdn.co.il/j_world/1978934/

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אתה כנראה לא מעודכן!
אבל כרגע זה על הפרק....
וחבל מאוד שחברי כנסת חרדים פועלים לביטול הדבר הזה!
שוב-שיבטלו את הצינתוקים-אני בעד (y) אבל לא את הגישה לקווים חשובים! (n)
למה מפעיל קו מידע ימשיך בהתנדבות?
כמה ישלמו לו?
תחשבו בזמני מלחמה-עדכוני חירום, נפילות טילים, פיגועים ל"ע....
רוב הציבור החרדי מתעדכן מקווים אלו!
הכתבה ב-JDN מהרב משה צדקה----https://www.jdn.co.il/j_world/1978934/
ומה יקרה אם לא יעדכנו
שוב אני כן חושב שיש באמת קצת (מאוד) קוים שאכן חלק מהציבור נפסיד! שהקוים לא יהיו. נכון..
אני מסכים וחושב, שבמצב של היום אי אפשר ששכן לידי אם סמארטפון וואצף מעודכן תוך שניה בכל, והאחרים ישבו בחרדה מבלי לדעת כלום. ורוצים לדעת! הרי שמעו אזעקה, שמעו פיצוץ.
אבל השאלה זה האם בגלל זה שופכים את האמבטיה עם התינוק, שמשאירים את כל שאר הקוים הבעייתיים.

זמר

משתמש מקצוען
אני מסכים וחושב, שבמצב של היום אי אפשר ששכן לידי אם סמארטפון וואצף מעודכן תוך שניה בכל, והאחרים ישבו בחרדה מבלי לדעת כלום. ורוצים לדעת! הרי שמעו אזעקה, שמעו פיצוץ.
בדרך כלל מי שבאזור ידע מה קרה

גרפיקאית מתנסה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
קווי התוכן בסכנת סגירה מיידית!!!!
זה כולל את כל קווי השיעורי תורה.
זה כולל את כל מספרי הווצאפ (גנים, סמינרים,כוללים, ישיבות, משפחות ועוד...)
זה כולל קל קו-לבדוק מתי האוטובוס מגיע.........
זה כולל קווי חדשות ונייעס....
זה כולל את נמבר לבדוק מספרים של בתי עסק.....
ועוד ועוד......
חברי הכנסת החרדים לא פועלים בעניין (ואפילו מדרבנים את שר התקשורת לביצוע הגזירה.......)

למי ניתן לפנות???
מה??????? ממי שמעת?? זה מוזר.. למה שיסגרו? מה מפריע להם?? תופס מקום בחשמל? מה?

noam1

משתמש מקצוען
באמת מעניין ללמוד, איך עובד או עבד הנושא של דמי קישוריות, למה ככה זה עבד, שלמי שאיליו מתקשרים הוא מקבל כסף? הרי זה לכאורה מידת סדום?
אולי הרעיון שעמד מאוחרי זה, שכל חברה תרצה להוזיל מחירים כדי למשוך איליה את הלקוחות.
וככה שאם חברה אחרת שיש לה יותר לקוחות תקבל גם הרבה שיחות, ובכך תרויח מדמי הקישוריות והלקוחות ירויחו מחיר זול יותר
בסופו של דבר היה איזון מסויים בין החברות שהיה מאוזן הרווחים או ההפסדים של התשלומים שהם היו צריכים לשלם.
לא כ"כ מדויק
זוכרים שבעבר בשיחה בין מפעילים שילמנו יותר?
אם היינו מתקשרים מסלקום לאורנג' שילמנו עוד שקל לדקה...

למה?
כי חברה א' העבירה לב' תשלום על שימוש בתשתיות שלה
עם התקדמות הטכנולוגיה זה כבר לא משנה לחברה כמה זמן דיברת. ולכן עברו לתשלום של חבילה חודשית
בקווים\אנטנות אין בלאי של שימוש כמו לדוג' רכב אלא שכל כמה שנים צריך לשדרג טכנולוגיות או תשתיות שנפגעות ממזג אוויר וכדו' ולכן ממש לא משנה כמה הלקוחות התקשרו אלא משנה כמה לקוחות יש לך שמכניסים סכום חודשי קבוע

אבל תשלום הקישוריות נמשך...
החברות הגדולות פחות מרגישות את זה כי כולם מתקשרים לכולם וזה מתקזז

החרדים מצאו פרצה.
הולכים לחברה קטנה שאף אחד לא מנוי בה וכמעט ולא צריכה לשלם לחברות הגדולות, עושים שם קו תוכן וככול שיתקשרו יותר מחברות אחרות כך המפעיל יקבל מהם יותר כסף ויתחלק ברווחים עם האחראי של הקו

פעם היה קו של עצניקים שהם היו מתקשרים ומשאירים את השיחה פתוחה שעות בשביל להרוויח כסף לעמותה עד שהחברות הגבילו את החבילות ל2000 דקות

לכן משרד התקשורת תומך בביטול של הקישוריות.
אחרי שזה יבוטל זה לא יהיה רווחי להפעיל קו חדשות
אבל מי שרוצה קו ישלם כמה שקלים למפעיל ויפתח קו

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה