איש אחד הלך
משתמש סופר מקצוען
על שם העתיד?אני מכיר קו שכבר נסגר...
על שם העתיד?אני מכיר קו שכבר נסגר...
אוליעל שם העתיד?
הכל נכון אבל תהיה בטוח שהקווים האלו ימשיכו.תרשו לי להעיר נקודה כואבת במיוחד שאני בטוח שהרבה מכם לא מכירים
כולם פה מדברים בחשיבותם של קווי השיעורים והדרשות והיתרון הרוחני הגדול שיש בהם
אבל קצת שוכחים את הנזק העצום שהרבה מהקווים מחוללים
האם ידעתם שבלחיצת כפתור בפאלפון אפשר להתחבר לערוץ 12 בלייב
האם ידעתם שיום יום הילדים שלכם אלו שאתם שומרים על הצביון שלהם במסירות
מקבלים צינתוקים מלוכלכים שבהם מושמעים להם כלל התוכניות בכל ערוצי הרדיו והטלויזיה
שוב כל התוכניות ללא יוצא מן הכלל .כפירה .ניבולי פה.גברים .נשים.כל הליכלוך שבעולם
ושוב הם מקבלים את זה עליהם עד לבית או לישיבה בנייד הכשר
וגם שוועדת הרבנים חוסמת אותם שוב ושוב הם חוזרים בכל הכיוונים
(דרך אגב אלו חרדים שמפעילים את זה .מזעזע)
כל מי שמכיר את הנתונים יודע כמה בחורים וילדים מטובי הישיבות והכוללים נפלו ברשת ומכורים לקווים האלו
ועכשיו יש הזדמנות אחת ולתמיד לחסל את התופעה שמתבססת רק על בצע כסף
ושוב מי שמכיר את הנתונים יודע שביטול דמי הקישורית יחסל את הקווים האלו שיהפכו ללא ריווחים
ולגבי הקווים התורניים והמשפחתיים ושאר הדברים החיובים הם יוכלו להמשיך לפעול פשוט בתשלום סימלי
תחשבו על זה
אנחנו משקיעים כל כך הרבה בחינוך ילדינו האם לא שווה לשלם קצת בשביל שאחת ולתמיד ניפטר מהתועבה הזאת
נקודה כואבת למחשבה .
הלוואיאולי
כל מילהכל המצב העגום הזה בגלל ועדת החסימות.
תראו איך המצב מצויין בתחום סינון האינטרנט. מה שצריך להיות חסום - חסום, ומה שלא, פותחים תוך כמה דקות עד שעות.
במקביל בועדה חוסמים טווחים של רבבות מספרים כל כמה ימים, אין שירות לקוחות, אין מענה, אין קשר, רוב הציבור סבור שהם חוסמים ללא הצדקה וללא קריטריונים וללא התחשבות.
נקווה שהסינון החדש יסדר את העניינים.
זה טענה מענינת.כל המצב העגום הזה בגלל ועדת החסימות.
תראו איך המצב מצויין בתחום סינון האינטרנט. מה שצריך להיות חסום - חסום, ומה שלא, פותחים תוך כמה דקות עד שעות.
במקביל בועדה חוסמים טווחים של רבבות מספרים כל כמה ימים, אין שירות לקוחות, אין מענה, אין קשר, רוב הציבור סבור שהם חוסמים ללא הצדקה וללא קריטריונים וללא התחשבות.
נקווה שהסינון החדש יסדר את העניינים.
דמי קישוריות זה תשלום שהחברה שלקוח שלה מוציא שיחה משלמת לחברה שמקבלת את השיחהסליחה על הבורות,
מישהו מוכן להסביר לי מה הכוונה במושג: "דמי קישוריות"?
הקו לא יסגר מעצמו בכל מקרהבתור בעלת קו איך אפשר לשמור עליו?
שלא יסגר...
חוץ מזה שאפסיק לקבל כסף על 150,000 דק' האזנההקו לא יסגר מעצמו בכל מקרה
אכןחוץ מזה שאפסיק לקבל כסף על 150,000 דק' האזנה
לא יקרה עוד שום דבר?
עד עכשיו קיבלתי 150 ש''ח על 150,000 דק'אכן
ליתר דיוק, בהתחלה תקבלי סכום יותר נמוך, אחרי עוד כמה זמן יותר נמוך, בסוף בכלל לא
צפה בקובץ המצורף 1395065
אני לא יודע בדיוק כמה את מקבלת אבל זה יהיה נגזרת כלשהי של מה שכתוב כאן
אפשר לשאול איזה קו??עד עכשיו קיבלתי 150 ש''ח על 150,000 דק'
ומהרגע שהתחילו לדבר על דמי קישורית, הפסקתי לקבל כסף.
קו של שירים ותוכן לנשים ובנות.אפשר לשאול איזה קו??
כל זה זה הסכום שהחברות מקבלות, אם הם מקבלות 0 אז מישהו אחר צריך לשלם את זה, וזה כנראה מנהל הקו.ליתר דיוק, בהתחלה תקבלי סכום יותר נמוך, אחרי עוד כמה זמן יותר נמוך, בסוף בכלל לא
כנראה שאתה לא יודע על מה מדובר כן יש קו בשם זירת החדשות במהלך ההודעות הם מעלים הרבה תוכניות עד לפני תקופה היה שידורים חיים מכל הערוצים לאחרונה חל שיפור וזה נסגר אבל בכ"א נשאר שם בשידור חוזר כל התוכניות כולל כולםהכל נכון אבל תהיה בטוח שהקווים האלו ימשיכו.
אמנם לא יהיו קווים לכל צרוע וכל זב
אבל לצערנו יש מספיק ארגונים שונאי ישראל
שמוכנים לממן קו שאפשר דרכו להגיע לכל הזבל של העולם החילוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: