דרוש מידע סגירת חשבון עו"ש - הפעילות עוברת אוטומטית לבנק החדש?

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
בעקבות רפורמה חדשה יחסית, כשעוברים מבנק לבנק יש העברה אוטומטית של רוב הפעילות הבנקאית.
השאלה שלי אם זה רק כשאני עובר מבנק אחד לשני, או גם כשיש לי חשבון בשני בנקים ואני סוגר את אחד מהם, האם הבנק מחוייב להעביר אוטומטית את הפעילות או שבמצב הזה אני צריך לדאוג להעברה מול כל הגופים הרלוונטיים?

מרכז מידע

משתמש פעיל
בעקבות רפורמה חדשה יחסית, כשעוברים מבנק לבנק יש העברה אוטומטית של רוב הפעילות הבנקאית.
השאלה שלי אם זה רק כשאני עובר מבנק אחד לשני, או גם כשיש לי חשבון בשני בנקים ואני סוגר את אחד מהם, האם הבנק מחוייב להעביר אוטומטית את הפעילות או שבמצב הזה אני צריך לדאוג להעברה מול כל הגופים הרלוונטיים?
האינטרס של הבנק השני שלך
זהה לאינטרס של הבנק שתפתח אצלו חשבון חדש,
כך שלכאו' תבוא לבנק הקיים השני בבקשת ניוד לחשבון קיים אין לו סיבה לסרב.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אגב הבנקים מעדיפים שתסגור את החשבון ולא תנייד.

כי בניוד זה נותן נתון שאנשים לא רוצים את בנק 1 ומעדיפים את בנק 2

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה