סגולות ללידה קלה---

batcheni

משתמש רשום
לאמר בלידה "אמתלאי בת כרנבו" (אמו של אברהם אבינו) לא יודעת כמה פעמים ואין לי מושג מה המקור.

KR

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י 050;1184740:
קישור למספר ב144 ...

אין לי מושג כמה היא לוקחת, לפני כמה שנים עלה לי בערך 200 שח ל2-3 מפגשים.
שמעתי שהיום היא מלמדת גם את המלווה איך לעזור ליולדת בתרגילים.

רק תיקחי בחשבון שאם את גרה רחוק מבית חולים, תעשי בזהירות את התרגילים... אני כמעט ילדתי בבית...

מומלץ ביותר!!
גם מזרז וגם עוזר להתמודד עם הכאב.

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש איזה סיפור שמספרים וזה עוזר!!!

ברוך בש

משתמש חדש
לשתות שמן קיק , קונים בבית מרקחת, מהול במים, זה עוזר מאוד לכיוצים ברחם.

תלת מימד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
לאלו שהקפיצו היום את האשכול וכתבו עצות:
לתשומת לב-זה אשכול משנת 2014...
מילא אם זה רלוונטי לכם, אבל אם אתם עונים למי ששאל, מומלץ לבדוק קודם אם זה רלוונטי עדיין...

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
לאלו שהקפיצו היום את האשכול וכתבו עצות:
לתשומת לב-זה אשכול משנת 2014...
מילא אם זה רלוונטי לכם, אבל אם אתם עונים למי ששאל, מומלץ לבדוק קודם אם זה רלוונטי עדיין...

תמיד יהיה מי שרלוונטי עבורו,לא?

תלת מימד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
ברור, אבל שוב-

אלו שכתבו פה המשיכו לכתוב עצות...

סורי, עדיין לא הבנתי מה הבעיה... זה ששאל לפני 6 שנים בטוח לא ממשיך לעקוב ולבדוק. ומי שהקפיץ את האשכול - כנראה שעבורו זה רלוונטי ומה זה מה משנה למי מהם מייעצים???

תלת מימד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
ומי שהקפיץ את האשכול - כנראה שעבורו זה רלוונטי
זהו שזה לא היה נראה...היה נראה שהם סתם ממשיכים לכתוב עצות לאויר, ועל כן הערתי את תשומת ליבם, זה הכל...
כמובן שזה יכול להיות רלוונטי, אבל מכאן ועד להקפיץ כל אשכול שעלול להיות רלוונטי...
אז לכל מי שזה רלוונטי-לידה קלה ובשורות טובות!

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
זהו שזה לא היה נראה...היה נראה שהם סתם ממשיכים לכתוב עצות לאויר, ועל כן הערתי את תשומת ליבם, זה הכל...
כמובן שזה יכול להיות רלוונטי, אבל מכאן ועד להקפיץ כל אשכול שעלול להיות רלוונטי...
אז לכל מי שזה רלוונטי-לידה קלה ובשורות טובות!

כעת הבנתי :)
פשוט יצאתי מנקודת הנחה שאם מישהוא הגיע לאשכול ככ ישן זה קרה כתוצאה מחיפוש נושא מסויים. לי זה קרה כמה פעמים בתור חדשה שחפשתי נושא והמשכתי אותו כי הוא היה רלוונטי עבורי. ורק מאוחר יותר שמתי לב לתאריך....

בכל אופן שיהיה בקלות ובשעטו"מ!
בשורות טובות!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה