ישראל אשר בך אתפאר
משתמש מקצוען
נשמח מאוד אם מישהו יודע על סגולות לרכישת דירה במחיר אפשרי כגון לזכות בהגרלה של מחיר למשתכן
משגיח ישיבת לומז'ה, היה ממקורביו של החפץ חיים, והחפץ חיים קרא לו להוציא את הדיבוק. רבי חיים קנייבסקי זצ''ל היה אחד מתלמידיו.מי הוא היה?
חלקת המייסדים בבית החיים סגולה פתח תקוה.איפה בדיוק הוא קבור?
מעניין מאוד אשמח לשמוע עוד פרטיםללכת לרבי דוד אבוחצירא הוא הבטיח לי ולעוד מישהו שאני מכירה שנזכה ושנינו זכינו
לסוע ברכבת לנהריה קצת רחוק........ שווה לבזבז יום נסיעה בשביל לזכות
להגיד תודה על ההתחייבות שנתנו לכם ולהאמין שתוכלו למצוא דירה עם הסכום הנ"ל בתור הון עצמילמישהו יש עוד סגולה לזה
עשינו גם את הסגולה הזאת ומיד מצאנו דירה טובה במחיר טובלפני כמה שנים הייתי בלוויה בבית הקברות בפתח תקוה, וראיתי כמה בני משפחה בני ברקים ליד ציון מתפללים, כששאלתי האם זה קרוב משפחה שקבור שם, אמרו לי ששם קבור הגאון הצדיק ר' אלה' דושניצר זצ''ל, ויש סגולה להתפלל על קברו למציאת דירה בזול.
איפה בדיוק זה נמצא ואיך מגיעים לשם?עשינו גם את הסגולה הזאת ומיד מצאנו דירה טובה במחיר טוב
איפה בדיוק זה נמצא ואיך מגיעים לשם?
עכשיו נכרתי שמישהו סיפר לי שעשה את הסגולה הזאתהזהיר במזוזה זוכה לדירה נאה (שבת כג: )
וכבר כתב במשנה ברורה (סימן קנח ס"ק לח) על הנאמר בגמרה שהמרבה במים לנט"י מקבל מלא חופניים טוב,
וזלה"ק:
"מ"מ לכתחלה טוב יותר שלא יעשה בשביל זה דהוא ע"מ לקבל פרס אלא יעשה הכל לכבוד הש"י והשכר ממילא יבוא. ומי שזהיר בזה ואינו מתעשר הוא מפני שמעשיו מעכבין"
ונראה שכן י"ל על סגולה זו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: