דרוש מידע סגולה בדוקה בלבד לזיווג הגון

מצב
הנושא נעול.

תרנגולת

משתמש פעיל
תפילה ואמונה בה' יתברך בלבד!!!!
אצלינו עשינו י"ג י"ג ומי שאירגנה היתארסה יומיים אחרי שגמרנו לומר
מוזמנת לארגן י"ג לעוד יומים מי"ג בחודש
1659882202077.gif

אני אשמח להיצטרף
1659882190024.gif
1659882202077.gif
1659882202077.gif
1659882202077.gif
1659882190024.gif

ייצ'ק

משתמש מקצוען
אז ככה..
קודם כל אקדים אני לא משתייך לקהילת ברסלב וכדו' אני ליטאי.

שמעו על הצדיק מיבניאל שמי שאומר שם את כל התהילים מהתחלה ועד סוף ללא כל עצירה כולל שירותים ואז מבקש על הזיווג נענה..

חברי עשה את זה שבוע לפני, ואז אני הלכתי עם עוד אח ואחות, אני הייתי הגדול, חברי התארס שבוע לפני ואז אני התארסתי, לפני חתונתי אחי כבר התארס וגם אחותי תוך פחות משנה התארסנו....

פשוט ללכת לקבר של הצדיק מיבניאל ולומר את כל התהילים..

בהצלחה

גביע האש

משתמש מקצוען
אני בזמנו... לפני יותר מעשור ניסיתי מאות סגולות.
הקש ששבר את גב הגמל היה שתרמתי לועד הרבנים בגימטריה את השם שלי
באותו יום הציעו שבוע אחרי הייתי מאורסת.
אפשר קישור?
כלומר כדאי לתרום לקרן מסויימת או שזה לא משנה?

גביע האש

משתמש מקצוען
אז ככה..
קודם כל אקדים אני לא משתייך לקהילת ברסלב וכדו' אני ליטאי.

שמעו על הצדיק מיבניאל שמי שאומר שם את כל התהילים מהתחלה ועד סוף ללא כל עצירה כולל שירותים ואז מבקש על הזיווג נענה..

חברי עשה את זה שבוע לפני, ואז אני הלכתי עם עוד אח ואחות, אני הייתי הגדול, חברי התארס שבוע לפני ואז אני התארסתי, לפני חתונתי אחי כבר התארס וגם אחותי תוך פחות משנה התארסנו....

פשוט ללכת לקבר של הצדיק מיבניאל ולומר את כל התהילים..

בהצלחה
עשיתי את זה כבר

מ. ק.

משתמש מקצוען
אמנם אני דיי בתחילת דרכי בשידוכים(פחות משנה...)
דבר ראשון תוציאי לך את זה מהראש!!!
שידוכים זה לא דרך של 5 שנים שאת בתחילת הדרך.
ובהחלט יכול להיות וכולנו מקווים שזה כבר הסוף של הדרך!
אני לא מבטיחה לך ששינוי הגישה יארס אותך, כי אין לי מושג בחשבונות שמים.
אבל אני יכולה להבטיח לך שבדרך הטבע זה יפעל הרבה

יהודיה בנשמה

משתמש צעיר
אני עשיתי את כל הסגולות שיש ושום דבר לא עזר מיד(יכול להיות שהם עזרו אחרי זמן, לא יודעת מה גרם לבורא עולם להביא לי זיווג), אבל עכשיו אני מאורסת (התחלתי לצאת לפני שנה וחצי בערך ובמשך כל הזמן הזה עשיתי כל סגולה שראיתי) מה שכן- שבוע לפני שהכרנו שברתי תסמארטפון שלי והחלפתי לפון כשר ועשיתי את זה לשם שמיים ולא במטרה להתחתן...

גביע האש

משתמש מקצוען
אני עשיתי את כל הסגולות שיש ושום דבר לא עזר מיד(יכול להיות שהם עזרו אחרי זמן, לא יודעת מה גרם לבורא עולם להביא לי זיווג), אבל עכשיו אני מאורסת (התחלתי לצאת לפני שנה וחצי בערך ובמשך כל הזמן הזה עשיתי כל סגולה שראיתי) מה שכן- שבוע לפני שהכרנו שברתי תסמארטפון שלי והחלפתי לפון כשר ועשיתי את זה לשם שמיים ולא במטרה להתחתן...
בטוח שזה ששברת את הסמארטפון עורר רעש גדול בשמים וקירב לך את הישועה
לי יש טלפון כשר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

יהודיה בנשמה

משתמש צעיר
אני יודעת על קרוב משפחה שלמד את הספר תפארת שמשון על פרקי אבות 30 יום,
ביום ה30 התארס
אל תצפו שזה באמת יקרה אחרי 30 יום בדיוק, אני עשיתי 30 יום שיר השירים ובדיוק ביום ה 30 שדכו לי מישהו והייתי בטוחה שאתחתן או משהו אבל בסוף השידוך הזה ירד עוד לפני פגישה ראשונה (היינו אמורים להפגש וקבענו כבר פגישה)

אולי734

משתמש צעיר
שלום לך,
לעיתים יש הרגשה שככל שהסגולה יותר 'הזויה' ובלתי קשורה לבקשה עצמה, היא יותר עובדת.
אחרי הכל סגולה זה עניין של אמונה ויותר עניין מיסטי כביכול.
אבל למעשה שמחפשים להיוושע בעניין כ"כ קדוש ויהודי כמו הקמת בית, הסגולות שאני מאמינה בהן הן אלה שקשורות ישירות לנושא, כמו בכל דבר בעולם - שרוצים הצלחה בעניין מסויים, גם גשמי מוסיפים בעניין הרוחני שעליו מבוסס העניין. כמו נתינת צדקה כסגולה להרחבה בפרנסה קל וחומר שמדובר על עניין של הקמת בית.
הסגולות הנ"ל הן סגולות שהרבי מליובוויטש כתב לנערות שנועצו איתו בעניין:
1. - לקחת החלטה טובה בהוספת קביעות בלימוד התורה, עדיף כזה שקשור לעניין השידוכים.
כאשר מוסיפים בעניין לימוד התורה שהוא חלק מהיסוד שעליו בונים את הבית היהודי אז יש תוספת כח בעניין.
2. - חיזוק בלימוד ובאמירת החת"ת.
3. - חינוך - להדריך בקייטנות ולהוות דוגמה חיה להוספה בחינוך וכך בעזרת ה' לבנות את הבסיס של הבית החינוך היהודי.
4. - הוספה ביראת שמים.
5. - נתינת צדקה בכל יום לפני שחרית, לא רק למי שרוצה להשתדך בעצמה אלא גם לאביה של הבחורה כי גם לו יש חלק בזה, חובה עליו להביאה לנישואין - 18 סנט בכל יום. למי לתת? מישהי שאלה את הרבי והרבי אמר לה לתת להכנסת כלה , כשעוזרים למישהו להכנס לחופה ה' יעזור גם לה להכנס.. לאבא כתב הרבי גם לבדוק התפילין.
6.- ביטחון בה' - הבדל משמעותי בין אמונה לביטחון. אמונה היא להאמין שכל מה שקורה הוא טובה גם אם לא רואים מעצם היותו של ה' טוב וטבע הטוב להיטיב. ביטחון הוא להאמין שיהיה טוב גם בגלוי לעינינו ומעצם הביטחון החסד קורה "הבוטח בה' - חסד יסובבנו". השבירה עצמה שאנחנו עצובים וקשה לנו ולמרות זאת בוטחים בה' מביאה לחסד בלי גבול בעזרת ה'.

הודיה יצחק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בלת"ק
הסגולה של ר' מתיא בן חרש ניסת?
הרבה עשו אותה וראו ישועות, אני גם עשיתי אותה ומצפה לישועה
כמובן שתפילה מעומק הלב הכי מועילה במילים שלך

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה