אפשר קישור?אני בזמנו... לפני יותר מעשור ניסיתי מאות סגולות.
הקש ששבר את גב הגמל היה שתרמתי לועד הרבנים בגימטריה את השם שלי
באותו יום הציעו שבוע אחרי הייתי מאורסת.
עשיתי את זה כבראז ככה..
קודם כל אקדים אני לא משתייך לקהילת ברסלב וכדו' אני ליטאי.
שמעו על הצדיק מיבניאל שמי שאומר שם את כל התהילים מהתחלה ועד סוף ללא כל עצירה כולל שירותים ואז מבקש על הזיווג נענה..
חברי עשה את זה שבוע לפני, ואז אני הלכתי עם עוד אח ואחות, אני הייתי הגדול, חברי התארס שבוע לפני ואז אני התארסתי, לפני חתונתי אחי כבר התארס וגם אחותי תוך פחות משנה התארסנו....
פשוט ללכת לקבר של הצדיק מיבניאל ולומר את כל התהילים..
בהצלחה
דבר ראשון תוציאי לך את זה מהראש!!!אמנם אני דיי בתחילת דרכי בשידוכים(פחות משנה...)
תרמתיאני בזמנו... לפני יותר מעשור ניסיתי מאות סגולות.
הקש ששבר את גב הגמל היה שתרמתי לועד הרבנים בגימטריה את השם שלי
באותו יום הציעו שבוע אחרי הייתי מאורסת.
בטוח שזה ששברת את הסמארטפון עורר רעש גדול בשמים וקירב לך את הישועהאני עשיתי את כל הסגולות שיש ושום דבר לא עזר מיד(יכול להיות שהם עזרו אחרי זמן, לא יודעת מה גרם לבורא עולם להביא לי זיווג), אבל עכשיו אני מאורסת (התחלתי לצאת לפני שנה וחצי בערך ובמשך כל הזמן הזה עשיתי כל סגולה שראיתי) מה שכן- שבוע לפני שהכרנו שברתי תסמארטפון שלי והחלפתי לפון כשר ועשיתי את זה לשם שמיים ולא במטרה להתחתן...
מתאים לבנות...?אני יודעת על קרוב משפחה שלמד את הספר תפארת שמשון על פרקי אבות 30 יום,
ביום ה30 התארס,
וגם בישיבה קבוצה גדולה של רווקים למדו והתארסו,
בשורות טובות,
תעדכני...תרמתי
אל תצפו שזה באמת יקרה אחרי 30 יום בדיוק, אני עשיתי 30 יום שיר השירים ובדיוק ביום ה 30 שדכו לי מישהו והייתי בטוחה שאתחתן או משהו אבל בסוף השידוך הזה ירד עוד לפני פגישה ראשונה (היינו אמורים להפגש וקבענו כבר פגישה)אני יודעת על קרוב משפחה שלמד את הספר תפארת שמשון על פרקי אבות 30 יום,
ביום ה30 התארס
עשיתי גם את זה..... (לפני כחודש)בלת"ק
הסגולה של ר' מתיא בן חרש ניסת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: