אני פותחת מייל חדש ומופיע . מה עושים?
הוא לא מקבל אף טלפון...
הוא לא מקבל אף טלפון...
את מתכוונת לSMSלאחרונה בד"כ (לא יודע מתי כן ומתי לא)
הוא דורש בפתיחת מייל קוד שהוא שולח בSMS.
לאחרונה הם באמת מבקשים SMS אבל מניסיון אפשר להכניס כל מספר שמקבל SMS, המספר לא נשאר על החשבון, זה רק אימות בפתיחה כנראה שזה לא רובוט או משהו.
לא... הוא חינמיהגימייל עולה כסף? זה נכון?
רעיון ממש חמוד!יש דרך עקיפה לפתוח מייל בלי sms אני פתחתי דרך קנבה!!! שנכנסים לעמוד ההרשמה יש אפשרות של חשבון חדש ושם יש את הכניסה הקודמת ללא sms תנסי!
אפשר לפתוח שם כתובת מייל חדשה?כל אפליקציה שיש אפשרות לפתוח חשבון חדש, זה רק שיש חשבון Google קיים,
א"א לפתוח חשבון Google\Gmail חדש.
משא"כ בקנווה
אז מה אם יש חשבון קיים? למה זה יפריע לפתוח חשבון חדש?כל אפליקציה שיש אפשרות לפתוח חשבון חדש, זה רק שיש חשבון Google קיים,
ניסיתי לפתוח חשבון חדש דרך קנווה, והוא לא נתן לי לפתוח בלי sms.כל אפליקציה שיש אפשרות לפתוח חשבון חדש, זה רק שיש חשבון Google קיים,
א"א לפתוח חשבון Google\Gmail חדש.
משא"כ בקנווה
אני נכנס לעמוד ההרשמה כותב מייל חדש,יש דרך עקיפה לפתוח מייל בלי sms אני פתחתי דרך קנבה!!! שנכנסים לעמוד ההרשמה יש אפשרות של חשבון חדש ושם יש את הכניסה הקודמת ללא sms תנסי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: