עזרה נתקלתם שביקשו מכם מסמכים לשינוי מען?

#גמח

משתמש פעיל
הלכתי לשנות מען ברשות האוכלוסין וההגירה וביקשו ממני חוץ מת.ז. וחוזה שכירות להביא גם (1) חשבון חשמל (2) מים (3) גז (4) ארנונה וכמובן שהכל יהיה על שמי...
אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בכזו בעיה ואם יש למישהו פיתרון לזה
כמו"כ אם יש למישהו מידע האם יעבירו לי אם אבוא רק אם ארנונה וחשמל (שיש לי נגיש כרגע) או שאם ביקשו הכל אז צריך הכל
ובנוסף (דבר אחרון בל"נ) אם מישהו מכיר או יודע על בנ"א שיכול לעזור בנידון (אולי עכשיו לפני הבחירות... אני מצביע ג')

• גרתי (לפחות לפי הרישום במשרד הפנים אצל ההורים שלי מלפני החתונה)
  • בבחירות המוניציפליות שעברו ניסיתי לעבור כתובת (לעיר מס' 1) דרך הדואר-שלחתי בדואר העתק מחוזה שכירות וזה לא עבר לי לא קיבלתי הודעה למה ואיך.
  • בבחירות הארציות שאח"כ ניסיתי שוב להעביר (לעיר מס' 2) דרך האתר ושם נכתב לי שצריך להגיע לסניף
  • בבחירות עכשיו אני מנסה להעביר (לעיר מס' 3) באתר ושוב נכתב לי להגיע למקום ובמקום מבקשים ממני את המסמכים הנ"ל
ועכשיו כבר אין לי כח לנסוע כי כרגע אני גר (מאוד) רחוק...

shani123

משתמש מקצוען
כדאי לפנות לסניף דגל התורה בעיר המגורים/ עיר היעד
הם יוכלו לכוון ולעזור לך

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
הלכתי לשנות מען ברשות האוכלוסין וההגירה וביקשו ממני חוץ מת.ז. וחוזה שכירות להביא גם (1) חשבון חשמל (2) מים (3) גז (4) ארנונה וכמובן שהכל יהיה על שמי...
אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בכזו בעיה ואם יש למישהו פיתרון לזה
כמו"כ אם יש למישהו מידע האם יעבירו לי אם אבוא רק אם ארנונה וחשמל (שיש לי נגיש כרגע) או שאם ביקשו הכל אז צריך הכל
ובנוסף (דבר אחרון בל"נ) אם מישהו מכיר או יודע על בנ"א שיכול לעזור בנידון (אולי עכשיו לפני הבחירות... אני מצביע ג')

• גרתי (לפחות לפי הרישום במשרד הפנים אצל ההורים שלי מלפני החתונה)
  • בבחירות המוניציפליות שעברו ניסיתי לעבור כתובת (לעיר מס' 1) דרך הדואר-שלחתי בדואר העתק מחוזה שכירות וזה לא עבר לי לא קיבלתי הודעה למה ואיך.
  • בבחירות הארציות שאח"כ ניסיתי שוב להעביר (לעיר מס' 2) דרך האתר ושם נכתב לי שצריך להגיע לסניף
  • בבחירות עכשיו אני מנסה להעביר (לעיר מס' 3) באתר ושוב נכתב לי להגיע למקום ובמקום מבקשים ממני את המסמכים הנ"ל
ועכשיו כבר אין לי כח לנסוע כי כרגע אני גר (מאוד) רחוק...
כנראה שהסיפור האמיתי זה שהמערכת שינוי כתובת מקולקלת במשרד הפנים ולכן דחו אותך בטענות סרק.
כתבה :

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אנחנו מנסים לשנות כמה ימים, וכלום! נתקע כל פעם בשלב אחר.

גרפיקאית לשעבר

משתמש מקצוען
לי ידוע שאם מנסים לשנות כתובת בפעם השנייה בתוך 6 חודשים הם דורשים הרבה מסמכים
אבל במקרים פשוטים אפשר באתר בכמה דקות

#גמח

משתמש פעיל
אז זהו שאצלי לא זה היה הסיפור, וכמו שכבר כתבתי באריכות פעם אחת ניסיתי בבחירות לעיריה (2018) ואח"כ קיצור אין לי כח לחשבן
מה שבטוח שעבר המון זמן

צ

משתמש פעיל
אם אתם מחליפים כתובת יותר מפעם בשנה משרד הפנים חוסם את אפשרות השינוי באתר ודורש לבוא פיזית למשרד עם מסמך המוכיח שאתם גרים בכתובת, חשבון מים/חשמל/ארנונה שעל שמכם (ואולי גם חוזה שכירות), כל זה בכדי לבדוק שלא נעשה פה טריק או משהו.
לא סיפור מסובך, אין אפילו צורך לקבוע תור.

חדת עין

משתמש צעיר
אם אתם משנים את הכתובת רק בשביל הבחירות
אפשר לעבור לכתובת של מישהו אחר בעירכם, שיתן לכם אישור שאתם גרים בדירה שלו
צריך בשביל זה מכתב שהוא מאשר, עם חתימה שלו (נראה לי שהם בודקים האם החתימה אמיתית)
אולי צריך להביא גם תעודת זהות של הדיירים בבית כותבי המכתב

יעית

משתמש פעיל
לא הבנת את @צ, אחרי שניסית פעם אחת לעבור תוך פחות משנה, (שאז היית צריכה לפנות לסניף פיזי)
לא יעזור לך כלום לפני שאת הולכת לשם, גם אחרי שנתיים, את צריכה לרדת לשם ולהביא את המסמכים,
והכל יבוא על מקומו בשלום, ומאז תוכלי לשנות באתר פעם בשנה לא יותר,
מקווה שעזרתי

• תודה
Reactions: צ

#גמח

משתמש פעיל
אבל זה לא בדיוק עונה על השאלה שלי, השאלה שלי היא האם צריך את כל ארבעת הטפסים או שמספיק חוזה שכירות או בנוסף חלק מארבעת הטפסים?

E7

משתמש פעיל
אפשר להצביע בעיר מגוריך בקלפי נכים

אילן 777

משתמש פעיל
אני העברתי כתובת בשנה האחרונה דרך האתר ועכשיו ניסיתי להעביר שוב דרך האתר וזה לא נתן לי והגעתי פיזית לסניף רשות האוכלוסין והאגירה (זה לא משנה באיזה עיר) ובלי תור וביקשו ממני מסמך ארנונה/מים/חשמל/ לא זוכר מה עוד והראתי להם בטלפון מסמך של הארנונה על שמי וזה הספיק להם

#גמח

משתמש פעיל
אני העברתי כתובת בשנה האחרונה דרך האתר ועכשיו ניסיתי להעביר שוב דרך האתר וזה לא נתן לי והגעתי פיזית לסניף רשות האוכלוסין והאגירה (זה לא משנה באיזה עיר) ובלי תור וביקשו ממני מסמך ארנונה/מים/חשמל/ לא זוכר מה עוד והראתי להם בטלפון מסמך של הארנונה על שמי וזה הספיק להם
שכוייח, מקווה שזה יספיק גם בשבילי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה