נתיב. יש פיתרון אחר?

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה ברור שלא "כל" המוקדים ממליצים על נתיב. ממזמן זה לא כך. אפילו בתקופת אתרוג, לא כולם המליצו על נתיב, אלא יש שהמליצו על אתרוג-יעיל. ועכשיו שיש את נטפרי, ברור שההמלצה הגורפת היא נטפרי. מי שבדק והשווה בין שניהם ועדיין טוען שנתיב מהווים אלטרנטיבת סינון טובה יותר, הוא כנראה עיוור צבעים. [ענייני שירות והמתנה זה כבר נושא אחר, אבל בקטע של הסינון, מה שייך להתווכח??]

כנ"ל גם עניין המחיר. בנטפרי ב41 שקל מקבלים מהירות גבוהה בהרבה ממה שמקבלים ב-37 שקל בנתיב. עניין התשתית כבר לא קשור. נא לא לערבב.

Splash Design

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
לא לכולם מתאים נטפרי-
אני מצאתי שנתיב יותר טובים מאתרוג (אני צריכה אתרים ספציפים בעייתיים לצורך עבודה)
כמובן תלוי כל אחד במה שהוא צריך
אבל ברגע שביקשתי והתחננתי לאתרים חרגים שיפתחו לי באתרוג הם אמרו לי לעבור לרימון
ובנתיב אפשר להשאר ברמת סינון גבוהה בהכל ולהחריג אתרים מסוימים אם חיבים אותם לעבודה (לדוג' שכירה מהבית כמוני) על אחריותי
מה גם שבנתיב יש עם מי לדבר ולא מוקדן שאומר לך אם יש לך בעיה אם זה אז למה את לא עוברת לרימון.....
אני אישית הייתי בנתיב עברתי לאתרוג וחזרתי יום אח"כ לנתיב פשוט לא התאים לי
ויש לצין שהשרות שלהם היה מעולה המנהל תיקן לי בעיות בשליטה מרחוק במשך יותר משעתיים- בשיא הסבלנות!

שירה בירה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אברהם עימוד;1973193:
אם מחברים מחשב או מכשיר אחר לרשת, יש גלישה ללא חסימה בכלל.

נכון,
בדיוק לכן כל אחד צריך להבין איזה סוגי חיבורים יהיו לו לרשת, ולפי זה לבחור סינון

אני אישית הייתי עם מחשב נייד שחיברתי אותו ליותר משלוש רשתות באופן קבוע,
לפי המיקום שלי
אין חסימה אחרת שהייתה עוזרת לי, נתיב חסמה לי את הגלישה בכל מצב.

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י מנוחהלה;1970852:
בדיוק כעת בררתי חזק על סינון וכו' ובסוף נשארתי עם נתיב.
1. אאוטנט וכל שאר המוקדים ממליצים רק על נתיב. ומה לעשות באש לא משחקים.
2. מבחינת מחיר נתיב יצא לי הכי זול! 37 ש"ח ספק + סינון איכותי
ותשתית דרך בזק (84 ש"ח ) למרות שאקספון 018 יותר זולים (69 תשתית + ספק) אבל אין לי כח להתחיל להסתבך.

נתיב ענו לי תוך פחות מ3 דקות וקיבלתי שירות מעולה.
הם גם לא כ"כ איטיים כמו שהיו פעם.
נכתב ע"י צמח;1973524:
שוב פעם עם החצאי אמיתויות האלו די....
כל המוקדים? תעשו רפרוף קל בפורום כאן ותראו שהרבה אנשים קבלו תשובה שנטפרי הכי טוב, אז איך זה שכל המוקדים אמרו רק נתיב??..

אין סתירה, זה כן נכון שכל המוקדים ימליצו על נתיב במקרים מסויימים.
לנתיב יש חיסרון ענק, שזה חסימה ברמת תוכנה, כאשר הרמת ספק לא עוזרת מעבר למכשיר בודד, מה שאומר שכל שיש לו ראוטר אלחוטי (ברירת מחדל היום בבזק) אף שהוא לקוח נתיב עם ההגנה המשולשת דרך 018, חושף את כל שכניו לאינטרנט פתוח לגמרי. הוא כמובן מונחה לחסום את הגלישה אבל זה תלוי בו - הן בטכניקה והן במוטיבציה. וגם אחרי שיעשה זאת תיקן את שכניו אבל את עצמו למכשיר אחר לא תיקן - עדיין בכל מכשירון שיובא הביתה יהיה אינטרנט פתוח ולכן הדרישה שכל מכשיר יהיה עם נתיב גם למי שאין אינטנרט.
חיסרון זה איננו לאנשים ללא ראוטר אלחוטי - דבר שנהיה פחות ופחות מצוי בבתים פרטיים אבל שכיח למדי במקומות עבודה.
לנתיב יש מעלה ענקית לעומת זאת. סינון ברמת תוכנה - אם אתה בעבודה בהייטק ברעננה או בנתניה, ואין לך שמה יכולת פוליטית וגם טכנית (ועל פי רוב גם מנהל החברה לא ממש יכול לעזור) לבחור איך להתחבר לרשת - נתיב מתגברת על זה יפה.
אין שום סינון אחר ברמת תוכנה ואף נט פרי לא מתכוננת להוציא סינון ברמת תכונה כי אם תוכנת חסימה שמעקרת את המחשב מתקשורת שלא דרך נט פרי. אכן בשילוב הVPN זה מוריד את יתרונה של נתיב אבל זה בגדר "אם וכאשר" - לכל הפחות מבחינת המוקדים.

לנט פרי יש ייתרון על כל חברות הסינון בעדינות של פינצטה בפתוח/סגור שבסינונים אחרים מוכרחים להתפשר על הרע במיעוטו ולהפך, זאת משום דרך הפעולה הטכנלוגית שלהם שלא יכולה לרדת לרזולוציות דקות.

rew3020

משתמש מקצוען
נכתב ע"י רמה פלוס;1973558:
זה ברור שלא "כל" המוקדים ממליצים על נתיב. ממזמן זה לא כך. אפילו בתקופת אתרוג, לא כולם המליצו על נתיב, אלא יש שהמליצו על אתרוג-יעיל. ועכשיו שיש את נטפרי, ברור שההמלצה הגורפת היא נטפרי. מי שבדק והשווה בין שניהם ועדיין טוען שנתיב מהווים אלטרנטיבת סינון טובה יותר, הוא כנראה עיוור צבעים. [ענייני שירות והמתנה זה כבר נושא אחר, אבל בקטע של הסינון, מה שייך להתווכח??]

כנ"ל גם עניין המחיר. בנטפרי ב41 שקל מקבלים מהירות גבוהה בהרבה ממה שמקבלים ב-37 שקל בנתיב. עניין התשתית כבר לא קשור. נא לא לערבב.
גם המחיר של 37 נותן אפשרות פתיחה עד 3 אתרים בחודש בלבד.
האופציה היותר נורמלית של 10 אתרים בחודש עולה 45 ש"ח, וזה עוד לפני תשלום לספק!
כך שבכל מקרה נטפרי כנראה זול בהרבה.

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
עד אתמול הייתי בנתיב כבר כמה שנים טובות. איתם התחלתי, באמצע עברתי לנסיון ברימון וחזרתי לנתיב. הרעיון של תוכנה כן אולטימיבי ביותר אך לא מתאים לכל עבודה.
ברמת הטכנולוגיה הבסיסית אני מספיק מבינה בשביל לצלצל אליהם רק עם בעיות אקוטיות. אם התחלתי את העבודה בשעה 5 אני תקועה עם בעיה כי אין מנהלים (למען השם למה אני כלקוח, צריכה להיות מעודכנת שהמנהלים הלכו למנחה???) וגם אחר כך המענה תוך 24 שעות עפ"י הפרוטוקול. בפועל עד שלא הפעלתי את אחד הבכירים בנייד האישי שום דבר לא זז שם. בפניה רגילה עברתי למענה דרך חברה וחזרו אלי אחרי שבוע!!!
מאז הצטמצמו זמני ההמתנה ויש לציין שכיום המענה מהיר יותר מפעם, אך עדיין לא מי יודע מה (תודעת שירות , לא שמעו שם על המושג הזה)..
הרעיון של סינון עפ"י צבע גוף מגוחך להחריד ואפילו מסלול אפור בנתיב לא מתפקד כמו שצריך לטעמי.
בקשתי אתרי ממשלה מסויימים (רווחה וכדו') ולא נפתח לי .
אחרי יומיים של נסיונות כושלים מצידם (עד שלא צ עקתי כפשוטו לא קבלתי נציגה בכירה) קבלתי תשובה על גבי הצ'ט של טים וויואר- "טכנאי אמר שזה לא בעיה של נתיב". יש לי חברה עם אתרוג והכל נפתח חלק.
מרוב תסכול ויאוש עברתי בו ביום לאתרוג.
כשנתיב יהיו מקצוענים. שיקראו לי .
אשמח לעודד חברה חרדית שנותנת סינון איכותי אבל עם תו תקן של שרות כמקובל בשוק.

rew3020

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ואקום;1987677:
עד אתמול הייתי בנתיב כבר כמה שנים טובות. איתם התחלתי, באמצע עברתי לנסיון ברימון וחזרתי לנתיב. הרעיון של תוכנה כן אולטימיבי ביותר אך לא מתאים לכל עבודה.
ברמת הטכנולוגיה הבסיסית אני מספיק מבינה בשביל לצלצל אליהם רק עם בעיות אקוטיות. אם התחלתי את העבודה בשעה 5 אני תקועה עם בעיה כי אין מנהלים (למען השם למה אני כלקוח, צריכה להיות מעודכנת שהמנהלים הלכו למנחה???) וגם אחר כך המענה תוך 24 שעות עפ"י הפרוטוקול. בפועל עד שלא הפעלתי את אחד הבכירים בנייד האישי שום דבר לא זז שם. בפניה רגילה עברתי למענה דרך חברה וחזרו אלי אחרי שבוע!!!
מאז הצטמצמו זמני ההמתנה ויש לציין שכיום המענה מהיר יותר מפעם, אך עדיין לא מי יודע מה (תודעת שירות , לא שמעו שם על המושג הזה)..
הרעיון של סינון עפ"י צבע גוף מגוחך להחריד ואפילו מסלול אפור בנתיב לא מתפקד כמו שצריך לטעמי.
בקשתי אתרי ממשלה מסויימים (רווחה וכדו') ולא נפתח לי .
אחרי יומיים של נסיונות כושלים מצידם (עד שלא צ עקתי כפשוטו לא קבלתי נציגה בכירה) קבלתי תשובה על גבי הצ'ט של טים וויואר- "טכנאי אמר שזה לא בעיה של נתיב". יש לי חברה עם אתרוג והכל נפתח חלק.
מרוב תסכול ויאוש עברתי בו ביום לאתרוג.
כשנתיב יהיו מקצוענים. שיקראו לי .
אשמח לעודד חברה חרדית שנותנת סינון איכותי אבל עם תו תקן של שרות כמקובל בשוק.

מעניין תוך כמה זמן תגלו את רמת המקצועיות ורמת השירות של אנשי אתרוג.

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י rew3020;1987679:
מעניין תוך כמה זמן תגלו את רמת המקצועיות ורמת השירות של אנשי אתרוג.

ככה?
לא הלעזתי סתם
אבל המענה הראשוני באתרוג היה ענייני ולא אישי.
היה אכפת לי וצלצלתי להנהלה של נתיב להאיר את תשומת ליבם.
תשובה כמו את צודקת אך אין לנו משאבים- היא אינה תגובה מבחינתי.
נכנסתם לשוק הזה, קחו אחריות עד הסוף.

תקנו אותי אם הגישה שלי לא נכונה.

מלבב

משתמש צעיר
אין שום עניין לעבור לסינון שלא נותן ומנוע מאיתנו את הצרכים לו אנו זקוקים!!!

רק שלפני שעוברים, צריך לבדוק מה הצרכים שלנו. (בעיקר לפי המקצוע והתחום בו אנו עוסקים). ולפי זה לראות איזה סינון ייתן לנו את המענה המתאים לכך.

יחד עם זאת, צריך לראות שלא ייצא שכרינו בהפסדנו בגלל אותה רמת סינון, אשר יש בה חורים שלא לרוחנו. ולא משנה איזה מהם כעת. רק העיקר שנבחר בסינון כזה שיהיה טוב לנו.

מלבב

משתמש צעיר
מעניין מאוד, כי הקהילות הבאות שעברו לנטפרי אומרים וממליצים הפוך.

ראו כבר כמה...

קבצים מצורפים

• הקהילות שכבר הצטרפו לנטפרי.PNG
    KB 15.8 · צפיות: 14

מכל הלב

משתמש פעיל
מה פתאום?!
אאוטנט והמוקדים ממליצים בדרגה ראשונה והכי טובה דווקא את נטפרי.

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י yochi000;1970596:
השירות של נטפרי עדיף על פני השירות של אתרוג או נתיב?
התחברתי לנטפרי במחשב נייד, וכבר שבוע שאני מחכה לאינטרנט. מחכה ועדיין מחכה ומחכה...

התחברות זה עניין שלא קשור בכלל לנטפרי!
מי שלא הבין עדין, יש נטפרי, סנן אינטרנט, ויש אר אל, ספק.
השירות נפרד לגמריי!

ולידעתכם, יש כמות אדירה של חיבורים, וזה דבר שיוצר
עומס, ומה לעשות? לקנות לחם במוצאי פסח בלי לעמוד בתור,
אין חיה כזו..

בהצלחה. :)

GolanArt

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים

הצחקת אותי! אאוט נט מפנה אליי טלפונים באופן אישי...

מקופלת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מלבב;1987709:
מעניין מאוד, כי הקהילות הבאות שעברו לנטפרי אומרים וממליצים הפוך.

ראו כבר כמה...

ממש סליחה, אבל בעבר כבר הועלה צילום מסך של הקהילות שהצטרפו.
גם בעלזא הופיעו שם. באותו יום בעלי בדק עם הגורם האחראי מטעם בעלזא על הסינון, הוא אמר שעדיין לא עברו, בינתיים זה רק בדיבורים... (כמובן לא נכון לעכשיו, אלא לאותו היום לפני מספ' שבועות. כיום יתכן שגם בבעלזא ממליצים על נטפרי אבל עדיין עובדים גם עם נטצח)
אז פשוט מי ששוקל סינון אחר ורואה את הקהילה שלו בנטפרי שיבדוק אם זה אכן כך.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה