נכתב ע"י naamah;529666:כמו שמשגע אותי לראות אישה שמגיעה עם בעלה לראיון עבודה...
את רצינית? על זה עוד לא שמעתי...
נכתב ע"י naamah;529666:כמו שמשגע אותי לראות אישה שמגיעה עם בעלה לראיון עבודה...
נכתב ע"י Smeshi;530416:את רצינית? על זה עוד לא שמעתי...
נכתב ע"י naamah;529666:למנות את הבעל שיגבה את הכספים, זה להכריז באופן הכי ברור "אני אישה חלשה ולא מסוגלת להתמודד מולכם, אז בעלי יתמודד במקומי".
כמו שמשגע אותי לראות אישה שמגיעה עם בעלה לראיון עבודה...
נכתב ע"י mig;530420:לפעמים הבעל פשוט רוצה לראות ולבדוק את מקום העבודה והמעסיקים.
נכתב ע"י Smeshi;530422:נשמע רע הרבה יותר.
נכתב ע"י ליקי;530434:טוב.,אני חושבת שזה לא רע שהבעל בא במיוחד אם יש לו מה לראות.
נראה לי שמותר לו כבן זג לדעת איזה סוג מעסיק יהיה לאישתו ולתת לו את התחושה שיש משהיא מאחוריה. שמה שקורה בעסק זה גם עניינו...
בנושא של לדרוש כסף שמגיע לי ממש לא הייתה לי בעיה.
ויכול להיות שזה קשור לסוג של בן זוג שכל הזמן מזכיר לך שאת שווה יותר ומגיע לך!
נכתב ע"י ליקי;530442:נכון!
אבל עדיין אישה שעובדת בסביבה גברית טוב ורצוי שידעו שבעלה הוא שותף במה שקורה בעבודה.
אני ממש לא התכונתי לרמה שהוא שותף פעיל! לדעתי זה באמת לא לעניין שהוא זה שידון על השכר אבל הוא בהחלט יכול לדעת אם מתאים לו שאישתו תעבוד עם בוס כזה.. אם הוא נראה הגון וכו'.נכתב ע"י veredb;530484:יש לי קרובת משפחה שעבדה במקום עבודה מסוים
מקום טוב ותנאים טובים ובעלה היה שותף פעיל בכל ההתנהלות בעבודה
למרות שהוא בכלל לא בתחום .
בסוף כשהיא עזבה הוא גם הגיע ביחד איתה לדרגים הגבוהים ביותר
וסדרו לה תנאי פרישה נאותים וכל הצדדים היו מרוצים.
אולי זה לא כ"כ מקובל אבל יש מקומות וקהילות מסוימות שזה דפוס התנהגות אצלם,
מה שלנו מוזר להם זה טבעי וברור,
ודווקא הם חיים יפה מאוד ואנשים מאוד מוצלחים
נכתב ע"י ונתנו10;530604:בהמבשר מישהו תלה את זה בפרוזדור.
כנראה שאהבו את זה.
נכתב ע"י ליקי;530434:טוב.,אני חושבת שזה לא רע שהבעל בא במיוחד אם יש לו מה לראות.
נראה לי שמותר לו כבן זג לדעת איזה סוג מעסיק יהיה לאישתו ולתת לו את התחושה שיש משהיא מאחוריה. שמה שקורה בעסק זה גם עניינו...
בנושא של לדרוש כסף שמגיע לי ממש לא הייתה לי בעיה.
ויכול להיות שזה קשור לסוג של בן זוג שכל הזמן מזכיר לך שאת שווה יותר ומגיע לך!
נכתב ע"י ליקי;530510:אני ממש לא התכונתי לרמה שהוא שותף פעיל! לדעתי זה באמת לא לעניין שהוא זה שידון על השכר אבל הוא בהחלט יכול לדעת אם מתאים לו שאישתו תעבוד עם בוס כזה.. אם הוא נראה הגון וכו'.
נכתב ע"י טפטפת;530948:נעמה וסמשי, אני לא מבינה למה אתן מתנגדות לטקטיקה של הכנסת הבן זוג לקטע הכספי של העסק.
לדעתי זה סוג של התמודדות.
אחרי שאשה מגיעה למסקנה שקשה לה בקטע,
יש שתי אופציות התמודדות:
1. ללמוד טקטיקות התמודדות, לנשום עמוק ולעשות את זה.
2. להוריד את זה מעליה.
מה רע? העסק מתפצל לשניים: יש מנהל לקוחות, ויש מנהלת מקצועית. משו כזה. וכולם חיים באושר ובעושר.
במקום להכנס לשלולית בזהירות, פשוט עוקפים אותה.
לא שזו הדרך שלי באופן אישי, אבל אני חושבת שזו גם דרך טובה ונכונה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: