נשבר לכם מהפקקים ברמות?????? תחתמו על העצומה!!!

!music

משתמש צעיר
עשרות קולמוסים נשתברו הרבה דיבורים דוברו ופתרון לא נראה באופק...

לילי 1

משתמש מקצוען
התייאשתי משינוי.
אני בשלב הבא, של השלמה
אז, איך יודעים אם היום יהיה פקק או לא? מה המשתנה המשפיע?
ולמה אין קורלציה בין הפקקים ביציאה מרמות לפקקים בעליה לבגין?

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
מה אתם רוצים?
בשנים האחרונות רק הוסיפו כבישים שיתנקזו לכביש גולדה, ולא טרחו להגדיל את הכביש או ליצור מקום לכל המסות של המכוניות שמגיעות לשם,
פתחו את כביש מנהרות הארזים (ככה קוראים לזה?) שמביא נוסעים מכביש 1, פתחו את כביש עטרות, וכל הכבישים מהאזור שם (אולי זה כבר ישן, אבל בכל זאת...)
אבל תחשבו, כל בוקר מגיעים רכבים מכל הארץ ומתנקזים לכביש אחד קטן, שגם קיצצו לו נתיב כשיצרו את המת"צ.
אז איך לא יהיו פקקים????

chyz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
פתרון חלקי זה לעשות מחלף להר חוצבים
לכל אלפי העובדים שם שמחכים ברמזור לפנות שמאלה.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
יש סיפור דומה מכיוון פסגת זאב לכיוון גבעת התחמושת. 4 נתיבים רחבים ומהירים נדחקים לגשר ארוך עם 2 נתיבים בלבד. פקקים אדירים מידי בוקר.

בן אנוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י פנס בערפל;2431135:
יש סיפור דומה מכיוון פסגת זאב לכיוון גבעת התחמושת. 4 נתיבים רחבים ומהירים נדחקים לגשר ארוך עם 2 נתיבים בלבד. פקקים אדירים מידי בוקר.

אוהוווו סיוט עננננק

כל בוקר עשרים דקות לעבור את הגשר של הגבעה הצרפתית.

sus rch.

משתמש רשום
פקק משונה ללא כל סיבה הנראת לעין,זה נראה שהפקק מזין את עצמו-פשוט כל הנהגים לוקחים את הנתיבים הימניים בשביל לעקוף את הפקק ואז כשמשתלבים חזרה לשמאלי הם יוצרים את הפקק.

חזון

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
היה כתבת תחקיר ארוכה לפני כמה חודשים בתוספת של המודיע.
זכור לי שהוא כתב שהולכים לשנות משהו נסיוני בתקופה הקרובה, שחלק מהרמזורים לא יתנו אפשרויות פניה בשעות הבוקר בחלק מצמתים וכך יחסכו זמן של נתינת נסיעה לכל הכיוונים, (כנראה, או שלא הצליחו בזה או שלא ניסו...)

מיליארד

משתמש פעיל
D I G I T A L
הגורם לפקק חד משמעית זה הר חוצבים
אלפי כלי רכב שמגיעים לשם מדי בוקר דרך כביש רמות, רמזורים קצרים ומעט חניה.
הפיתרון הוא ליצור כניסות ישירות להר חוצבים מיגאל ידין (ואולי גם מבגין, ליד טבע)
הבעיה שהפיתרון נמצא על שולחן העירייה 6 שנים ללא התקדמות ממשית.
ואם תושבי רמות ימשיכו לסבול בשקט ולקטר בפרוג זה לא יועיל הרבה.
מה שאפשר לעשות- לשלוח פניות, והרבה, למיילים של חברי העירייה, לניר ברקת ולמשרד התחבורה, (שיודיעו לכם שהעניין בטיפול, אבל אז מה - אם כולם ישלחו הם לא יעמדו בעומס!)
הם מחוייבים לענות תוך 14 ימי עסקים על כל פנייה שמגיעה אליהם. לא לוותר.
מי שיש לו פייסבוק שיתעד את הפקק מידי בוקר ויתייג את חברי העיריה, ניר ברקת ומשרד התחבורה.
העיקר - לא להוריד את העניין מסדר היום.

והצעד הבא, שמתבקש לדעתי - נצא כולנו כמה בקרים ונחסום את הכניסה להר חוצבים לכלי רכב!!
שעות העבודה שלהם לא שוות יותר משלנו. יש להם שאטלים והסעות, שיגיעו בתחבורה ציבורית.
ככה אולי תעלה שוועתינו לחלונות הגבוהים.

(ולאלה שמתלוננים על הפקקים בגבעה הצרפתית, עשיתם עם זה משהו פעם? או רק קיטרתם ביניכם לבין עצמכם?)

מיליארד

משתמש פעיל
D I G I T A L
וזה מייל לדוגמה ששלחתי לכל חברי העירייה בלי יוצא מן הכלל: (בנוסף לעוד פניות ששלחתי)

שלום וברכה,
הבעיה ידועה ומוכרת זה שנים לעירייה, וודאיי גם ממכם אשמע שהעניין בטיפול.
ברשותי אסמכתאות מפניות שערכתי החל מאפריל 2014, אך היו פניות עוד הרבה קודם.

העניין יוצר סבל רב ללמעלה מ60,000 איש ומבזבז מאות אלפי שעות עבודה מידי יום.
הייתי מצפה שיטפלו בעניין מהותי שכזה כמו שמטפלים בשביתה של עובדי התברואה
ויש דברים קטנים ומידיים שאפשר לעשות.

אני מזמינה אותך באופן אישי לעשות את הדרך הזו מידי בוקר בשעה 8:00 במשך שבוע ע"מ להביע הזדהות עם סבל התושבים, ובשביל לחוות את נחיצות ודחיפות העניין.

בכבוד רב

ואכן, בשבוע שאחר כך הגיע ניר ברקת לסיור...
לא עזר, אז שלחתי שוב, ושוב...

אחת מהפניות:
לכבוד מר ניר ברקת ר"ע ירושלים,

הנדון: פיתרון לבעיית הפקקים בכביש רמות מידי בוקר.

שלום רב.
לאחרונה שמתי לב למשהו מעניין, בכל יום בו אני יוצאת בבוקר לעבודה משכונתי- רמות, משתרר פקק בן קרוב לשעה המתארך מתוככי שכונת רמות אל הר החוצבים והכניסה לעיר.
ובכל בוקר בו איני נוסעת לעבודה אין פקק והתנועה זורמת כאילו אין מכוניות בכביש
על כן עלה בראשי רעיון.
חשבתי שעל מנת לחסוך את הפסדי השעות והשכר בסך מאות אלפי שקלים מידי יום שסופגים כל תושבי רמות, תשלם לי עיריית ירושלים את משכורתי בסך 8,500 ש"ח
ואני מתחייבת לא לצאת כלל מרמות לכיוון העיר מידי יום בין השעות 7:00-9:00 בבוקר. אלא אם כן יהיה מדובר בפיקוח נפש.
כמובן שמדובר בהקרבה לא פשוטה עבורי, מכיוון ששעת הנסיעה בבוקר מהווה את שעת ההתעמלות היומית שלי הכוללת תרגילים מתקדמים בקורדינציה ובשווי משקל נוכח העצירות התכופות של האוטובוס.

הצעה זו תקפה עד שיושלם מחלף 22 או/ו עד שיישמו לפחות חלק מן ההצעות שהועלו בזמן האחרון לפיתרון בעיה.

אשמח לתגובתכם המהירה ע"מ להביא לפיתרון הבעיה מוקדם ככל האפשר.

המטרה היא לא להוריד את העניין מסדר היום עד לפיתרון.
(וכשיושלם מחלף 22 יבנה מסוף האוטובוסים הראשי בצומת רמות :( )

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
לפני כשנתיים הכניסו להר חוצבים את בנק ישראל
מה שגורם למאות כלי רכב נוספים על הכביש בשעה זו

אבי1000

משתמש רשום
נכתב ע"י מיליארד;2432106:
מה שאפשר לעשות- לשלוח פניות, והרבה, למיילים של חברי העירייה, לניר ברקת ולמשרד התחבורה, (שיודיעו לכם שהעניין בטיפול, אבל אז מה - אם כולם ישלחו הם לא יעמדו בעומס!)
ולכן ביקשתי באשכול אחר פרטים ליצירת קשר.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=309450

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה