צביקה - היימישTech
משתמש פעיל
יש בעליאקספרס לדגם הזה ב380מה סדר גודל המחיר?
אבל שוב, בלי לראות בעיניי אני לא יודע אם זה מתאים בדיוק
יש בעליאקספרס לדגם הזה ב380מה סדר גודל המחיר?
ראיתי גם ב260... באלייש בעליאקספרס לדגם הזה ב380
אבל שוב, בלי לראות בעיניי אני לא יודע אם זה מתאים בדיוק
תודה רבה לא פעם שאתה עוזר לי ממש תודה!בעלי אקספרס יש בזה המון רמאויות! כמעט כל מי שראיתי עבור במחשב הזה לא כתבו ממש במפורש שזה מסך מגע (אלא סוג של 'עבור מגע...') מה שתקנו מעלי ב200-300 שח יהיה כמעט בוודאות מסך לא מגע.
אני הייתי ממליץ לקנות מחנות פה בארץ
מצאתי משהו שאמור להתאים לכם:
מסך + מסך מגע למחשב נייד דל - DELL INSPRION 13 7000 7359 P57G P57G002 - לפטופ.טק
מסך + מסך מגע למחשב נייד דל - DELL INSPRION 13 7000 7359 P57G P57G002 - לפטופ.טקlts.co.il
צריך דגם מדוייק
pavilion זה סדרה שקיימת שנים
מתחת למחשב כתוב את הדגם המדוייק
יש לך אפשרות לקנות את כל המסך קומפלט או לקנות רק את הטאצ'מחשב נייד עם מסך מגע - HP Pavilion x360 14-DW0006NJ / 187K4EA
כמה יעלה לקנות את כל המסך + החלפה וכו'יש לך אפשרות לקנות את כל המסך קומפלט או לקנות רק את הטאצ'
קניתי בעלי אקספרס רק מסך,אם זה כל המסך זה לא אמור להיות מסובך, אם זה רק הטאצ' יכול להיות מסובך כי צריך להפריד את הטאצ' מהמסגרת
אם יש לך את הטאצ' החדש ואת הLCD אתה צריך רק מסגרתכמה יעלה לקנות את כל המסך + החלפה וכו'
קניתי בעלי אקספרס רק מסך,
וכמו שכתבת צריך להפריד את הטאצ' מהמסגרת,
ניסיתי להוריד את הדבק עם מכשיר פן
התוצאה די עגומה....
מחשב לנובו פלקס 5, כמה יעלה מסך כולל עבודה? (מגע)אם יש לך את הטאצ' החדש ואת הLCD אתה צריך רק מסגרת
מסך קומפלט עולה לך 100 דולר בעלי ולא מסובך להחליף לבד
אני הייתי לוקח על עבודה של החלפה 100-150 להערכתי (על מסך שמגיע קומפלט בדגם הספציפי הזה) אבל אין לי מושג במחירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: