דיון נשברה לי האצבע מהשייקר הזה

מצב
הנושא נעול.

שון שון

משתמש פעיל
צילום מקצועי
קיבלנו לחתונה את הטוחן הזה:
1731363350294.png

זה פשוט סיוט לעבוד איתו!
קשה לסגור, קשה לפתוח, חייבים לעשות את זה ביחד (או להשאיר לבעל שיחזור)

משהי מכירה אותו?
האם זה דפק נקודתי?

mentos

משתמש פעיל
לפעמים עדיף להשתמש עם הדברים הרגילים
מאשר סתם להסתבך עם כל הפטנטים והמכשירים האלה

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אה, זה הרבה יותר מורכב, מכשיר גדול
אצלי הוא נכנס ויוצא הלוך חזור על בסיס יומיומי כמעט. הוא קל להרכבה. לא זוכרת את החברה שלו, מגימיקס בתור שם כללי. לא שוקל, לא מחליפה חלקים- צלחת וסכין וזהו. אולי בראון, אבל אני לא בטוחה. בכל אופן איתם אני מכינה כמעט הכל- החל מסלטים- 20 דקות שהוא בחוץ ואת פחות או יותר מסודרת עם סלטים לשבת, ועד בכלל. שייקים אני לא מכינה, אבל אם וכש- יש אותו. יותר קל לי להשתמש בו מלריב עם הבלנדר מקל. מישהי הייתה בהלם שאני מכינה בו טחינה ולא בבלנדר. כן- יותר קל!

שון שון

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אצלי הוא נכנס ויוצא הלוך חזור על בסיס יומיומי כמעט. הוא קל להרכבה. לא זוכרת את החברה שלו, מגימיקס בתור שם כללי. לא שוקל, לא מחליפה חלקים- צלחת וסכין וזהו. אולי בראון, אבל אני לא בטוחה. בכל אופן איתם אני מכינה כמעט הכל- החל מסלטים- 20 דקות שהוא בחוץ ואת פחות או יותר מסודרת עם סלטים לשבת, ועד בכלל. שייקים אני לא מכינה, אבל אם וכש- יש אותו. יותר קל לי להשתמש בו מלריב עם הבלנדר מקל. מישהי הייתה בהלם שאני מכינה בו טחינה ולא בבלנדר. כן- יותר קל!
בלנדר מקל אצלי משמש רק לטחינת מרקים...
והמג'מיקס (ירוק כזה, כן?) באמת שימושי

אבל הוא בשרי... ושייק זה חלבי

בכל אופן אם יש את המכשיר הזה למישהו אני אשמח לשמוע אם אצל כולם זה כזה קשה או רק אצלי

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  84  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה