רק לתועלת עם ישראל הקדושות - זה גיור של שיר לועזי טרנדי וטמא במיוחד...
לא שמעתי את המקור...נכון,אני גם הייתי מזועזעת,וכל יום יוצא לזה עוד גרסאות.
ושרים את זה בחתונות בלי לדעת מה זה
לא שמעתי את המקור...
יש גרסה אחת ששמעתי ואהבתי. מישהו אמר לי "יפה, מעודכנת..." ואני נבוכותי ורציתי להתנצל שבכלל אינני מכירה את האחד שיגרום לי להיקרא מעודכנת...
את זה אהבתי - מכביטס, ווקאלי:
ואולי עדיף, אנשים, שלא תבדקו מקורות.....
יש לך רעיון נוסף, איך לא לבדוק את המקור המשוקץ הזה ולא לעשות 'פאדיחות' עם לחן טמא ביותר?
אז זה הלחן הנבחר...ואולי עדיף, אנשים, שלא תבדקו מקורות.....
יש לך רעיון נוסף, איך לא לבדוק את המקור המשוקץ הזה ולא לעשות 'פאדיחות' עם לחן טמא ביותר?
אז זה הלחן הנבחר...
לענ"ד לא צריך ציבור כזה ענק כדי שהרבה מהשומעות יידעו שמדובר בגיור, בדיוק כשם שאני לא מכירה את המקור ורק יודעת שהשיר שאהבתי ממכביטס הוא במקורו (כמו מרבית שיריהם) לועזי.
מה כוונתך "רעיון נוסף"? או שאת יודעת או שלא...
את יכולה לכתוב בתמימותך שהלחן הוא של אחד מהקאבריסטים הנ"ל,
אבל לגבי התגובות שזה יעורר בקהל שמכיר - זה לא יעזור. (מקסימום ילעגו או יתפעלו מתמימותך)
ואם את מתחילה חיפוש חדש - תעדכני, כי יש עוד כמה רעיונות שלא העליתי כי כתבת ש'ההרשמה נסגרה'.
בהצלחה!חחחחחח חלילללה זה לא הלחן הנבחר, לדעתי הוא לא טוב להמנון סוחף!!
לצערי הרב שמעתי את השיר המקורי, לא שהבנתי בדיוק את המילים אבל הרעיון מובן אף לטיפש...
ויש לי בחילה ממנו...
המנגינה הנבחרת יהודית טהורה אלוופה באמת, בוול למטרה, תודה לקל!!!
בעז"ה עוד תשמעו אותה רבות ----- בס"ד בלבד!
כמו הרבה שירים, שכך 'מחרדים' אותם, אבל ממנו ממש נדהמתי כי הוא לא יהודי בכלל.. וזה גם די שקוף..
יש גם את השיר ששרים בחתונות "אין מה לעשות איתם הם רק רוצים לרקוד..."
גם כשמגיירים או מחזירים שירים בתשובה צריך לדעת איך לעשות את זה...
כאילו ש"ידעען ידען" של מבד זה לא גיור מפורסם?
וכל הקאברים לשירים ישראלים מפורסמים?
מי שלא יודע עדיף שלא ידע וישקול טוב כל שיר חדש מקפיץ שהוא שומע אם זה לענין או לא
ומי שיודע שלא יתפלא שגם הזמר שמע והתלהב
זו דעתי הצנועה וזכות כל מי שרוצה לחלוק עליה מוזמן. בשמחה אפילו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: