צימר נפשתם בארץ דרך האתר Airbnb???

MLB

משתמש חדש
האם אפשר לסמוך על יושר??
מה צריך לברר קודם?
שמעתי שיכול להישאר מישהו בבית יחד עם הנופשים, זה נכון??

איך אפשר ליצור קשר עם בעל הדירה עם טלפון כשר?

אשמח לשמוע עוד דברים שעלו לכם...

פוקהונטס

משתמש צעיר
אנחנו, והיה ממש מוצלח.
אפשר לקרוא בתיאור את כל הפרטים וביקורות של אנשים שהיו.
אפשר ליצור קשר בצ'ט דרך האתר ולבקש מספר טלפון (אולי זה רק אחרי שמזמינים, לא זוכרת)

חיים של תורה

משתמש מקצוען
Airbnb זה כמו בוקינג בגדול רק לדירות פרטיות (האמת היא שהיום גם בבוקינג יש הרבה דירות פרטיות).

אין אף אחד שנשאר בדירה ולא יודע מי המציא את זה.
כןפורסם בעבר שיש כאלו שהכניסו מצלמות. ראשית, זה לא היה בארץ, ואם חוששים לזה אפשר לחשות תאורטית על כל הצימרים בארץ.

בעקרון יש להם שירות לקוחות, אבל לאחרונה הם טיפה מזייפים…
ממליץ לראות אם הדירה נמצאת גם בבוקניג ואז להזמין דרכם, כי הם יותר אחראים.

מה שכן, חובה לקרוא ביקורות לפני!!!
ותנמיכו ציפיות מהתמונות המפורסמות לפחות ב50%…

בכולופן

משתמש צעיר
אירבנב הוא אתר מצוין ואמין. אבל צריך לדעת איך לבדוק את הדירה, לקרוא בין השורות ולחפש רמזים בתמונות:) ליתר בטחון אל תקחו דירה שהציון שלה הוא פחות מ4.9. חפשו ביקורות נלהבות. סמנו במסננים "הנכס כולו" כדי לא למצוא את עצמכם בדירה עם שותפים. קחו בחשבון שלרוב זה דירות שנמצאות באוכלוסיה חילונית.

רפאל ק

משתמש חדש
הזמנתי ושילמתי עבור דירה לשבת בירושלים בצמוד לאזור חרדי, הייתי בטוח שמקובל להישאר עד מוצ"ש ללא תשלום נוסף.
פתאום בעל הדירה דורש שאשלם על לילה נוסף כי אני עושה צק אאוט אחרי 11 בבוקר
.
אשמח אם יש למישהו מידע - מה מקובל בשוק ואם זה דרישה לגיטימית.

אזפ

משתמש רשום
הזמנתי ושילמתי עבור דירה לשבת בירושלים בצמוד לאזור חרדי, הייתי בטוח שמקובל להישאר עד מוצ"ש ללא תשלום נוסף.
פתאום בעל הדירה דורש שאשלם על לילה נוסף כי אני עושה צק אאוט אחרי 11 בבוקר
.
אשמח אם יש למישהו מידע - מה מקובל בשוק ואם זה דרישה לגיטימית.
בהחלט

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה