רופא נפלתי בין הכסאות ואני לא יודעת מה לעשות עם זה

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
תבררי כמה יעלה לך לשם במידה ולא יהיה התחייבות
לי היה תור לרופאת ראות ילדים ולא היה לי התחייבות ואמרו לי שזה עולה 100 ש"ח לשלם לבד...
בסוף קיבלתי התחייבות
נראה לי גם אבל היתה לך הפניה? כי אני חושבת שזה שונה אם יש הפניה או אין

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
תקבעי תור טלפוני לכל רופא בארץ שמקבל בתארך הכי קרוב. תור טלפוני זה לא משנה איפה הרופא יושב ובשביל התחייבות את לא צריכה יותר מתור טלפוני.
האמת נכון, אני אנסה את זה.

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
המטרה של התור אצל אאג הוא לבדוק שאין מרכיבים מבניים, פיזיולגיים שגורמים לקושי עבורו את רוצה מענה אצל קלינאית תקשורת.
לא מדובר רק בצורך פורמלי.
אצלי זה פורמלי בלבד, אין לי צורך להבדק. כמו שכתבה כאן מישהי אפשר לעשות תור טלפוני

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תכתבי איזו קופ"ח ובאיזו עיר, אנשים כבר יידעו כאן למי להפנות אותך לקבלת עזרה

bayit

משתמש פעיל
עריכה תורנית
כמו שאמרו פה, אפשר לשלם על התור ולקבל אח"כ החזר. אני עשיתי את זה עם בדיקת שמיעה לילד. זה היה חלק מאד (בהדסה עין כרם).

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אם לא הסדרת אם הטלפונים שהעלו כאן, אחפש עוד אחת.

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
אם לא הסדרת אם הטלפונים שהעלו כאן, אחפש עוד אחת.
ניסיתי לפנות למוקד שירות לקוחות דרך האתר אבל יש שם תקלה, אני אנסה עוד כמה דקות ואנסה גם את הטלפונים ששמו כאן.
תודה על כל תגובה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה