נראה לי גם אבל היתה לך הפניה? כי אני חושבת שזה שונה אם יש הפניה או איןתבררי כמה יעלה לך לשם במידה ולא יהיה התחייבות
לי היה תור לרופאת ראות ילדים ולא היה לי התחייבות ואמרו לי שזה עולה 100 ש"ח לשלם לבד...
בסוף קיבלתי התחייבות
נראה לי גם אבל היתה לך הפניה? כי אני חושבת שזה שונה אם יש הפניה או איןתבררי כמה יעלה לך לשם במידה ולא יהיה התחייבות
לי היה תור לרופאת ראות ילדים ולא היה לי התחייבות ואמרו לי שזה עולה 100 ש"ח לשלם לבד...
בסוף קיבלתי התחייבות
אחרי שתקבלי הפנייה מרופא אא"ג, תוכלי לקבל טופס 17 במשרד המרפאה של הקופ"חאיך אני משיגה את הטופס הזה?
האמת נכון, אני אנסה את זה.תקבעי תור טלפוני לכל רופא בארץ שמקבל בתארך הכי קרוב. תור טלפוני זה לא משנה איפה הרופא יושב ובשביל התחייבות את לא צריכה יותר מתור טלפוני.
אצלי זה פורמלי בלבד, אין לי צורך להבדק. כמו שכתבה כאן מישהי אפשר לעשות תור טלפוניהמטרה של התור אצל אאג הוא לבדוק שאין מרכיבים מבניים, פיזיולגיים שגורמים לקושי עבורו את רוצה מענה אצל קלינאית תקשורת.
לא מדובר רק בצורך פורמלי.
נכון זה באמת מוזר, זכור לי שזה מה שהיה בפעמים הקודמות שהלכתי לקלינאיתמעניין אני קיבלתי התחייבות מהפניה של רופאת משפחה
אני בלאומיתבאיזו קופה את?
לי מאד עזר מנהל קשרי לקוחות.
לאומיתתכתבי איזו קופ"ח ובאיזו עיר, אנשים כבר יידעו כאן למי להפנות אותך לקבלת עזרה
ירושליםבאיזה עיר?
אני בירושליםמנהלת קשרי לקוחות לאומית בשכונת אחיסמך
לאה שולומון 054-8432699
על איזה אזור הוא אחראי?שמעון לוי מנהל קשרי לקוחות
050-6810040
ניסיתי לפנות למוקד שירות לקוחות דרך האתר אבל יש שם תקלה, אני אנסה עוד כמה דקות ואנסה גם את הטלפונים ששמו כאן.אם לא הסדרת אם הטלפונים שהעלו כאן, אחפש עוד אחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: