נפלאות ה-Chroma key

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
יש עוד הרבה קטעים, למשל:
ההליכה שלו בפתיח בין הדמויות המוקפאות, חטיבת העצים, העגלה המתהפכת, הכלב ועוד

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
לדעתי ההתחלה ממש לא נעימה לצפיה,
זה נראה שהם קפואים, שלא לומר - לא חיים.
אבל מה שכן - מושקע ומקורי.

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
קליפ מדהים ומיוחד
וזה מילים קטנות
אבל- הצמצום של הגרין סקרין מקטין אותו לדעתי
מה יש פה?
שיר מיוחד במינו שזה אלף
תסריט גאוני ומושקע, שגורם לך לגלות כל צפיה, עוד חלקים שנארגים לפאזל
כמובן הפקה מטורפת, ששוטים רבים שלה מזכירים את "כנר על הגג" המפורסם
צילומים מדהימים , העמדות פריימים מפעימות, ועריכה מעניינת ומדויקת
(בקטנה, הייתי מוותרת על עסק השודדים הוא גם פחות אמין מבחינת המשחק והכל)
עידן חדש בקליפים החרדים , שמביא ניחוח ישן ומלא השראה.

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י רקורדית;2367857:
קליפ מדהים ומיוחד
וזה מילים קטנות
אבל- הצמצום של הגרין סקרין מקטין אותו לדעתי
מה יש פה?
שיר מיוחד במינו שזה אלף
תסריט גאוני ומושקע, שגורם לך לגלות כל צפיה, עוד חלקים שנארגים לפאזל
כמובן הפקה מטורפת, ששוטים רבים שלה מזכירים את "כנר על הגג" המפורסם
צילומים מדהימים , העמדות פריימים מפעימות, ועריכה מעניינת ומדויקת
(בקטנה, הייתי מוותרת על עסק השודדים הוא גם פחות אמין מבחינת המשחק והכל)
עידן חדש בקליפים החרדים , שמביא ניחוח ישן ומלא השראה.

ברור!

אני הבאתי את מה שקשור בעיקר ל'פורום עורכי סרטים'

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
שמתם לב שהדמויות דומות לדמויות של וקסברגר?

רקורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י הגפן;2367868:
ברור!

אני הבאתי את מה שקשור בעיקר ל'פורום עורכי סרטים'

קודם כל- תודה על השיתוף!!!
עוצר נשימה- זו היתה התגובה הראשונה שלי. לא הצלחתי לנשום מהרגע הראשון ועד הרגע האחרון ממש.
לגבי המשפט שבציטוט- תרשי לי לתקן אותך. כאן זה לא פורום תוכנה, זהו פורום יוצרי סרטים. גם אם יש כאן טיפה שימוש בגרין סקרין- זה מממממממש לא הקטע של הקליפ!!! (ולא, כל מה שכתבת שם באחת ההודעות- זה ממש ממש לא גרין סקרין! זהו צילום טבעי ומטריף לחלוטין!)
התסריט גאוני. ההפקה מושלמת. הצילום מטורף. העריכה מדויקת. המשחק אלוף.
אז שוב- תודה :) זו היתה חווית צפיה שהרבה זמן לא חויתי!

צופיה א.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מישהו מוכן להוריד לחסומים?

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
ביז ווי לאנג קען מען דאווענען מנחה?
השיר מעביר לנו אמרה של מרן אור שבעת הימים, הבעל שם טוב הקדוש זצוק"ל אשר אמר כי האנחה של אותו יהודי פשוט אשר באמצע עבודת יומו בשוק העירוני נושא עיניו לשמיים ורואה כיצד השמש עומדת לשקוע, נאנח מעומק ליבו ונזכר "אוי. עדיין לא התפללתי מנחה" – אותה אנחה, כך לימד אותנו הבעש"ט, עושה רעש גדול בשמיים ובוקעת את כל הרקיעים.

"ביז ווי לאנג קען מען דאווענען מנחה?" שואל ושר ר' מענדל ראטה. "עד מתי אפשר להתפלל מנחה?". "מיין יידעלע געדענק, די צייט איז שוין זייער הענג, די בורא שטייט און ווארט, די טויער איז נאכנישט פארשפארט, ניין מיין קינד, קום דאוענען מנחה". ובתרגום חופשי: יהודי תזכור, השעה כבר לוחצת, הבורא עומד וממתין, השערים עדיין לא נעולים – בוא תתפלל מנחה".

הרעיון של הקליפ מובן: חזרה לעיירה היהודית, בהפקה נפלאה המתארת באופן מדויק את ההוויה בשוק, כולל התמקחות קשוחה של הסוחר מול החייט, בדיקת התפוחים וטיב האגסים, חוטב העצים, גלגל העגלה הנשברת והשודדים המוכרים מכל כך הרבה סיפורי חסידים ששמענו בילדות, יוצאים לפתע מהספרונים של "מחניים" ומרצדים לנו מול המסך.
jdn

אדים

משתמש רשום
נכתב ע"י הגפן;2369251:
ביז ווי לאנג קען מען דאווענען מנחה?
השיר מעביר לנו אמרה של מרן אור שבעת הימים, הבעל שם טוב הקדוש זצוק"ל אשר אמר כי האנחה של אותו יהודי פשוט אשר באמצע עבודת יומו בשוק העירוני נושא עיניו לשמיים ורואה כיצד השמש עומדת לשקוע, נאנח מעומק ליבו ונזכר "אוי. עדיין לא התפללתי מנחה" – אותה אנחה, כך לימד אותנו הבעש"ט, עושה רעש גדול בשמיים ובוקעת את כל הרקיעים.

"ביז ווי לאנג קען מען דאווענען מנחה?" שואל ושר ר' מענדל ראטה. "עד מתי אפשר להתפלל מנחה?". "מיין יידעלע געדענק, די צייט איז שוין זייער הענג, די בורא שטייט און ווארט, די טויער איז נאכנישט פארשפארט, ניין מיין קינד, קום דאוענען מנחה". ובתרגום חופשי: יהודי תזכור, השעה כבר לוחצת, הבורא עומד וממתין, השערים עדיין לא נעולים – בוא תתפלל מנחה".

הרעיון של הקליפ מובן: חזרה לעיירה היהודית, בהפקה נפלאה המתארת באופן מדויק את ההוויה בשוק, כולל התמקחות קשוחה של הסוחר מול החייט, בדיקת התפוחים וטיב האגסים, חוטב העצים, גלגל העגלה הנשברת והשודדים המוכרים מכל כך הרבה סיפורי חסידים ששמענו בילדות, יוצאים לפתע מהספרונים של "מחניים" ומרצדים לנו מול המסך. jdn

תודה, אולי אני לא מספיק מפותחת, סליחה,:rolleyes:
אבל מה הקשר בין מנחה לכל הריצה עם העגלה, הנפילה, הזאב, השודדים?
אשמח להסבר ממי שמבין. תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה